Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 7:05 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Ja jestem laikiem, ale sądzę, że skoro Patka jest taka ruchliwa, nie cierpi i jakoś się zbiera to macie jeszcze czas :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto maja 03, 2011 7:19 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Dziś w nocy Patka spała z TŻtem w sypialni. Oczywiście wtulona pod kołdrą. Wstawała kilka razy: dwa razy była w kuwecie w sypialni zrobić siu, wstawała napić się wody, nad ranem zrobiła pięknego kupala do kuwety. Potem kombinowała i weszła do pudełka na parapecie, pewnie chciała jakiś promyk słońca złapać ale chyba zbyt chłodno jej było, bo wróciła do TŻta. Chciała też wyjść z sypialni, wypuściłam ją, zwiedziła mieszkanie, popiła sosik z gourmecika, znowu wodę i chciała wrócić do sypialni spać. Więc sobie śpi dalej a dokładniej udaje, że śpi i nadstawia łepek do głaskania.
A ja patrzę w niebo i tak bym chciała, żeby dziś było ciepło i żeby słońce wyszło, chociaż po południu, dla Patka :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto maja 03, 2011 8:16 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto maja 03, 2011 14:31 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Pogoda fatalna, o słońcu możemy chyba zapomnieć.
Patty, nie poddawaj się koteczko :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto maja 03, 2011 15:37 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

mokkunia pisze:Dziś w nocy Patka spała z TŻtem w sypialni. Oczywiście wtulona pod kołdrą. Wstawała kilka razy: dwa razy była w kuwecie w sypialni zrobić siu, wstawała napić się wody, nad ranem zrobiła pięknego kupala do kuwety. Potem kombinowała i weszła do pudełka na parapecie, pewnie chciała jakiś promyk słońca złapać ale chyba zbyt chłodno jej było, bo wróciła do TŻta. Chciała też wyjść z sypialni, wypuściłam ją, zwiedziła mieszkanie, popiła sosik z gourmecika, znowu wodę i chciała wrócić do sypialni spać. Więc sobie śpi dalej a dokładniej udaje, że śpi i nadstawia łepek do głaskania.
A ja patrzę w niebo i tak bym chciała, żeby dziś było ciepło i żeby słońce wyszło, chociaż po południu, dla Patka :ok:

A u nas leje jak z cebra :(
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Wto maja 03, 2011 15:51 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

W Łodzi lało a teraz sypie śnieg :strach:

gosiaa

Post » Śro maja 04, 2011 18:29 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Co za pogoda, jak na złość :evil:
Wczoraj kiedy się kładłam Bunia z Patty spały w łóżeczku Julka przytulone :mrgreen: A dziś rano TŻ mi opowiadał, że jak on po jakimś czasie przyszedł się położyć Patka od razu wstała i biegła do niego się przytulić. Spała na poduszce, mruczała.
Dziś z kuwetkowaniem już nie było tak różowo, ale wesoło. Raz Patka wstała i od razu przysiadła na wełnianym kapciu i zrobiła co trzeba. Więc wstałam, sprzątnęłam, wyniosłam kapcia. Ale drugiego zostawiłam :mrgreen: więc Patka wstając kolejny raz miała gdzie nasiusiać ;) TŻ mówi, że ona tak z miłości.

Dzwoniłam do apteki, jest szansa, że aranesp dojedzie na jutro. Umówiłam się już wstępnie jutro na jego podanie. Oby przyjechał i oby Patulka poczuła się po nim lepiej. I niech ciepło i słonko wraca!

mokkunia

Post » Czw maja 05, 2011 9:04 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Patka na noc nie chciała przyjść do sypialni. Najpierw spała w legowisku, potem w nocy jak wstawałam kilka razy widziałam ją na sofie wśród reszty bandy.
Ale jak tylko wrócił TŻ z dyżuru przybiegła i teraz sobie słodko razem śpią. Oczywiście Patka rozmruczana i zwinięta w kłębuszek. Mnie tak nie kocha :oops:

mokkunia

Post » Czw maja 05, 2011 9:11 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

hehe, Twoje koteczki kochają TŻta a chłopaki Ciebie :D normalka :D
Obrazek

magdaradek

Post » Czw maja 05, 2011 9:48 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Szczęśliwa Patunia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przesyłam moc ciepłych myśli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do Poznania już słonko wróciło, szepnęłam aby i na Wasz balkon się prędko wybrało!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 06, 2011 0:34 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Własnie dostałam MMS z najmłodszym kociakiem Julkiem! Jest cudny tylko niepodobny do burej bandy bo ma czarne włoski!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pt maja 06, 2011 6:29 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Gratulacje!!! Witaj po tej stronie brzucha!!! :balony: :balony: :balony: :balony:

TyMA, a dasz radę wstawić fotkę? :mrgreen:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt maja 06, 2011 6:38 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

ŁO matko!!! To się nam Juleczek przyspieszył :mrgreen:

Czy mamunia i dzidziuś czują się dobrze???????

GRATULACJE przeogromne :piwa: :piwa: :piwa: :balony: :balony: :balony: :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt maja 06, 2011 8:20 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

I ode mnie gratulacje, a to ci niespodzianka :balony: :balony: :balony:

gosiaa

Post » Pt maja 06, 2011 8:24 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Gratulacje!!! :dance: :dance2: :dance:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]