Plaskata konsekwencja uwieńczona budyniem XII

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 20, 2008 19:23

moś pisze:
kalair pisze:
moś pisze:
kalair pisze:MOś śliczny, jak zawsze. :wink:
Ja przed sprzętem grającym w każdym pomieszczeniu skutecznie się bronię! :twisted:

Do czasu, do czasu, te JJ-ty tak maja :twisted:

Ha! Jakbym nie wiedziała.. :twisted: słuchawki na uszy, mp3 do kieszeni,i pełnia (prawie!) szczęścia..

Twoja czy jego? :roll: 8)

he he..podchwytliwe pytanie! :twisted: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 20, 2008 19:26

izaA pisze:W domu mamy 5-cioro oglądaczy, jeden telewizor w...naszej sypialni, mamy mały telewizorek (dodatkowy) i mamy miejsce w kuchni, ale telewizji w kuchni nie ma, po moim trupie. Wychowałam się w domu z telewizorem w kuchni...jesz i nie wiesz co jesz, bo gabisz się w telewizor :roll: Telenoweli nie lubię, kiedy gotuję obiad - nic innego nie leci :twisted: a w ogóle wolę ciszę, ze wszystkiego na świecie :lol: A TVN 24 i innych dzienników nie oglądam już od dłuższego czasu, nawet szkła już nie oglądam, od kiedy nie pracuję dla polityka - nie mogę się nacieszyć wolnością.

No niby sie patrzy nie w talerz ale jakby milej spozywa, kiedy mozna cos obejrzec- na pewno nie telenowele, bo nie cierpie, nawet seriali nie lubie za bardzo, chyba ze kultowe ale ich malo.Rozumiem twoja potrzebe wolnosci- od polityki..ale to co sie dzieje to nie tylko polityka, w sumie zyje w tym kraju i troche mnie on obchodzi, chce miec chociaz swiadomośc ze jestem czescia niego i mam jakis wplyw- to tak jak z pojściem na wybory- niektorzy nie chodza a potem narzekaja ze tak i tak jest niedobrze- tez narzekam ale wiem ze jestem za to współodpowiedzialna przynajmniej i mialam szanse cos zmienic..tylko u nas to róznie bywa w tym kraju, szkoda, moze przeczekamuy ten dlugi okres przejsciowy do normalnosci :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

kalair pisze:
moś pisze:
kalair pisze:
moś pisze:
kalair pisze:MOś śliczny, jak zawsze. :wink:
Ja przed sprzętem grającym w każdym pomieszczeniu skutecznie się bronię! :twisted:

Do czasu, do czasu, te JJ-ty tak maja :twisted:

Ha! Jakbym nie wiedziała.. :twisted: słuchawki na uszy, mp3 do kieszeni,i pełnia (prawie!) szczęścia..

Twoja czy jego? :roll: 8)

he he..podchwytliwe pytanie! :twisted: :lol:

to sie dobrze zastanow :wink:

moś

moś pisze:
kristinbb pisze:Ale piękne zdjęcie.... 8O 8O
Cmok, cmok mordeczko plaskata.. ale oczy to ma nieziemskie... :lol: :lol:
Oj bo myślałam ,że wyslałam na maila linki do wątków...
No i przeinstalowałam system,czyli wszystko won... :twisted:

Mnie to mozesz mowic i mowic podobne rzeczy a ja i tak z tego nic nie zrozumiem... :lol: ale twoja wina tak? :wink:
No oczy ma Dzidek urokliwe- fakt, tylko mu sie ostatnio troche paprza z rana jak wstaje , musze mu przemywac, od Ptysia pewnie dostal , ktory od lat ma cos z oczami, podejrzewam z wetem ze to bakteria jest, musze znowu kupic Oxycord A- maśc do oczu, niestety sa nawroty :roll:

Wina moja , fakt...skleroza czy coś... :roll: :roll:

Ach kocie oczy...nawet z oxycortem też piękne... :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie lip 20, 2008 19:39

Obok polityki w newsach sama sensacja...to nie znaczy, że w ogóle nie oglądam telewizji, ale jak już obejrzę, to niesmak pozostaje :lol: Choć dziś z dziką rozkoszą obejrzę ucztę kinomana i "Kobietę z perłą" polecam, kto nie widział.

Byłam w poniedziałek w jednostce wojskowej, dowódca opowiadał o pierwszej misji w Iraku, pewna znana dziennikarka zostawała w misji na noc pod pretekstem, że nie ma jak wrócić do hotelu, a potem wypytywła żołnierzy o alkohol i kobiety...podsłuchiwała pod pokojami itp. A tam była regularna wojna. Pierwszy żołnierz, który zginął na misji - był przyjacielem tego, który opowiadał. Dostała zakaz wstępu na bazę. Dowódca mówił, że zachodni dziennikarze nie byli tak upierdliwi, nasi najgorsi :roll: Podobnie nie słucham radia ZET, sama sensacja :evil:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Nie lip 20, 2008 19:44

Z-tki tez nie slucham, chyba ze w czasie jazdy samochodem a filmik sobie obejrze, raz juz widzialam ale jak to mowia- najbardziej mi sie podobaja filmy ktore juz widzialam :lol:
No takie czasy a dziennikarze sa rózni, niektorych naprawde cenie i podziwiam ale tylko tych wybitnych.Przed chwila ogladalam na "kulturze" - "Piorkiem i weglem z prof Zinem - bezcenne, przypomnialo mi sie dziecinstwo kiedy namietnie ogladalam kazdy odcinek 8)

moś

Post » Nie lip 20, 2008 20:23

moś pisze:Z-tki tez nie slucham, chyba ze w czasie jazdy samochodem a filmik sobie obejrze, raz juz widzialam ale jak to mowia- najbardziej mi sie podobaja filmy ktore juz widzialam :lol:
No takie czasy a dziennikarze sa rózni, niektorych naprawde cenie i podziwiam ale tylko tych wybitnych.Przed chwila ogladalam na "kulturze" - "Piorkiem i weglem z prof Zinem - bezcenne, przypomnialo mi sie dziecinstwo kiedy namietnie ogladalam kazdy odcinek 8)

To masz artystyczną duszę.. 8) :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie lip 20, 2008 20:26

kristinbb pisze:
moś pisze:Z-tki tez nie slucham, chyba ze w czasie jazdy samochodem a filmik sobie obejrze, raz juz widzialam ale jak to mowia- najbardziej mi sie podobaja filmy ktore juz widzialam :lol:

To masz artystyczną duszę.. 8) :lol:

No od dziecinstwa lubilam rysowac :wink:
zawod tez poniekad artystyczno- pedagogiczny wybralam :lol:

moś

Post » Nie lip 20, 2008 20:36

Hy hy, Jj oglada w drugim pokoju" seks nocy letniej "- tez widzialam -swietne i smieszne :lol:
O
Obrazek

moś

Post » Nie lip 20, 2008 20:52

hmm :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lip 20, 2008 20:52

izA, Otis to taki śliczny syjamek, jakby red point, zatem wpadnij czasem do wątku pointów. :wink:
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Od: Śro lut 13, 2008 14:45

Post » Nie lip 20, 2008 21:04

Czekoladko, to ty wpadnij do Otiska i podlinkuj wątek :twisted:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Nie lip 20, 2008 21:07

kalair pisze:hmm :wink:

Co hm? :twisted:

moś

Post » Nie lip 20, 2008 21:45

No i dzieweczka nie slucha- to dobranoc :wink:

moś

Post » Nie lip 20, 2008 22:02

No hmm..że mnie się nie podoba..zabardzo..film..Pa Mosiulku!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]