chyba: miewa chwile słabości i tyjeredaf pisze:galla pisze:ona tak samo zestresowana, jak nie przychodzi na mizianki
Oj tam.
Miała chwilę słabości i tyle!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
chyba: miewa chwile słabości i tyjeredaf pisze:galla pisze:ona tak samo zestresowana, jak nie przychodzi na mizianki
Oj tam.
redaf pisze:galla pisze:ona tak samo zestresowana, jak nie przychodzi na mizianki
Oj tam.
to był atak globusagalla pisze:redaf pisze:galla pisze:ona tak samo zestresowana, jak nie przychodzi na mizianki
Oj tam.
Pewnie zasłabła i dlatego brzusio pokazała
pluszak pisze:to był atak globusagalla pisze:redaf pisze:galla pisze:ona tak samo zestresowana, jak nie przychodzi na mizianki
Oj tam.
Pewnie zasłabła i dlatego brzusio pokazała
pluszak pisze:na tej stronie nie ma fotki
może kabelek jest gdzies w szafie pod V?galla pisze:pluszak pisze:na tej stronie nie ma fotki
Cóż za niedopatrzenie...
Czyżby redaf reanimowała omdlałego przed szafą Plusza albo napchaną chrupkami Koć i nie mogła focić?
A może jednak uciekła do lasu?
Hm.
pluszak pisze:chyba: miewa chwile słabości i tyjeredaf pisze:galla pisze:ona tak samo zestresowana, jak nie przychodzi na mizianki
Oj tam.
pluszak pisze:na tej stronie nie ma fotki
osz w mordę!redaf pisze:pluszak pisze:na tej stronie nie ma fotki
Aparata mnie trafił szlag![]()
![]()
albo znowu =^^=Fri pisze:redaf: ołówek w łapę i nuże rzeczywistośc odzwierciedlać!i łyk żywczyka - i odzwierciedlać! odzwierciedlać!
redaf pisze:pluszak pisze:na tej stronie nie ma fotki
![]()
pixie65 pisze:redaf pisze:pluszak pisze:na tej stronie nie ma fotki
![]()
W komórce nie ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości