Zula,Gluś i Mela-FeLV+.Daszka bez gwoździa,Mela 1,9 tys.leuk

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 21, 2009 23:12

Dziękujemy, futra wymiziane :D

Zula obrażona dodatkowo za mycie ząbków :wink: Gluś i Mela poszalały, a teraz śpią, no i Daszka właśnie była na spacerku :wink:

Jak ją wypuszczam kilka razy dziennie z klatki, to od razu się szykuje do skoku na inne futra :roll: i lata jak szalona, musze ją trochę ograniczać, bo to dopiero troszke ponad miesiac od wstawienia gwoździa w łapke.

Czekamy tylko jak moja mama będzie miała kilka dni urlopu i wpadnie do nas i zabierze już sobie tego małego połamańca :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw sty 22, 2009 13:45

witamy porannymi miziankami, usciski

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Czw sty 22, 2009 14:26

Jak koteczki się czują?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sty 22, 2009 16:22

Witamy :)

Koteczki mają sie bardzo dobrze :D

dziś byłam z Glusiem troche później u weta, bo rano miałam spotkanie w sprawie pracy na którą czekam, wszystko zgodnie z umową, oprócz kasy :? no, ale to jest fatalny moment na negocjowanie warunków, kryzys, u nas ofert jak na lekarstwo, ta firma (tzn. oddział) tez dopeiro startuje na tym terenie, trzeba się przemęczyć, mam nadzieje, ze będzie lepiej.

Glutek dostał dziś drugi zastrzyk z neupogenu, u weta jest aniołem poprostu :wink: tylko chyba mu się transporter z kuwetą pomylił :twisted:
dzis już w drodze do weta było wielkie siooo, miałam w samochodzie pół rolki ręcznika papierowego, nie straczyło, zeby dokładnie wytrzeć transporter i jego...on robi takie ilości siuśków, ze jeszcze nigdy nie widziałam takiej ilości, człowiek tyle nie robi 8O
oczywiście to rozchlapał po samochodzie....u weta powycierałam jescze ile się dało, umyłam ręce :twisted: a w drodze powrotnej Gluś walnął kupala... :roll: a qpy też robi duże :twisted:

Jutro jedziemy we trójke, z Melką jeszcze, mam jeden transporter, ale one się kochają, więc zabiore je razem....tylko niech mi Gluś jeszcze Meli nie obsika :wink: :lol:

Melcia jutro ornipural+tfx+pobranie krwi, ciekawe jak czerwone krwinki. Gluś jutro nadal neupogen i jeszcze jutro antybiotyk na 48 h.

A teraz Drogie Panie oddalam sie na czyszczenie tapicerki po tym moim szczochu :evil: :wink:

milenap

Post » Czw sty 22, 2009 17:53

Uuuuh-ale będzie atmosferka w samochodzie-współczuje Milenko!!!
Moja Klara tez mi nalała do transporterka jak ją wiozłam na sterylkę!-kąpała się w moczu!ale wetka powiedziała,że to bardzo dobrze-do zabiegu miała zupełnie pusty pecherz.Ze spokojem wzięła kotkę-położyła ją na podkładzie,a transporterek własnoręcznie wypłukała i spryskała roztworem vitoparu!
Ciekawe jakie Melcia będzie miała wyniki po lekach????
Tak bardzo wszyscy chcemy,żeby były lepsze!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sty 22, 2009 18:04

Glus przestan olewac samochodowe wycieczki, jak juz musisz cos olac polecam weta wszystkie futra ci podziekuja :D

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Czw sty 22, 2009 19:08

Ejno Glutek bądź Ty no facetem hihi.Właśnie ciekawe jak tam nasza puchata Bohaterka.Ale z tego co Milenka opisujesz,że wariuja itp,to raczej będzie spoko.3mamy kciuki jak zwykle i jak zwykle porcje buziaków dla Was i kociaczków

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 22, 2009 19:36

Jeny! a co ja tu czytam, że Glusia też dopadło to świństwo :evil: No Meli się poprawiło to i Glunio zawalczy, zobaczysz Milenko :wink: Z całych sił trzymam kciuczki i moje futrzaki też, bo im powiedziałam hehe... :ok: :ok: :ok:
Całuski i głaski dla kociaczków :love:
Obrazek

malgos63

Od: Wto sty 13, 2009 22:39

Post » Czw sty 22, 2009 19:55

Dziękujemy za wszystkie ciepłe myśli :D

Kasia, Glutek tez był cały mokry :twisted: Muac, gdyby weta oblał, to byłoby jak prysznic prawie :wink:

Już nawet nie chciałam go wyciagać u weta z transportera, tylko otworzyłam góre, w domu było mycie najpierw Gluśka, a potem transporterka :twisted:

Melcia po szaleństwach z Zulą, Glus lekko śnięty po neupogenie, ale czytałam w ulotce, ze mogą wystąpic takie objawy, jak gorsze samopoczucie.

Za to Daszka teraz wariuje po domu :D

milenap

Post » Czw sty 22, 2009 20:00

Milenko-może on odreagowuje stres-w końcu takie kłucie to naprawdę żadna przyjemność!-biedny-żal mi go bardzo!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw sty 22, 2009 20:04

A ja teraz siedzę jednym półdupkiem przy kompie-bo co chwilę biegam do kuchni-wytapiam tłuszcz drobiowy na smalec do kraszenia suchej karmy dla bezdomniaczków,a w misce odmrażają sie serca wołowe dla moich wołoduchów(to z Chmielewskiej)-zaraz bedę je mielić i paczkować-jest tego2,70-na parę razy starczy :)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 22, 2009 20:05

Kasiu, to tez jest możliwe,ale generalnie nie jest źle, ma apetyt, załatwia się, troszke więcej śpi, gorączki nie ma na szczęscie!

milenap

Post » Czw sty 22, 2009 20:07

No to masz Kasiu zajęcie! ja też bym wolała mrozić ugotowane, ale niestety mam za mały, a właściwe nie mam zamrazalnika :evil:

milenap

Post » Czw sty 22, 2009 20:20

Ja zamrażam surowe-i po odmrożeniu podaję surowe.
A teraz sobie słucham mojej ukochanej piosenki"NOTHING ELSE MATTERS"-Metalliki-moge jej słuchać bez końca....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 22, 2009 20:27

Kasiu, surowe też bym mroziła tylko miejsca brak niestety.

Też lubie ta piosenke, zawsze mi się kojarzy z jakimiś jesienno/zimowymi wieczorami i zawieruchą a oknem

milenap

[poprzednia][następna]