No właśnie Madziu..gdzie będzie pralka?
Co słychać u pręgowanych chłopców?
Moderator: Estraven
tzn. na schody wyszła i wróciła. Zdziwiło nas to, bo dotychczas w ogóle nie przejawiała zainteresowania "zewnętrzem".
cassidy pisze:...Od jakiegoś tygodnia, jak stoję w kuchni przy blacie i np. szykuję im jedzenie, to Mufcio wskakuje najpierw na lodówkę, a potem z lodówki mi na barki.. i się rozkłada, mruczy, ugniata i wierci
widzisz, jaki kochany FluszakPluszak pisze:cassidy pisze:...Od jakiegoś tygodnia, jak stoję w kuchni przy blacie i np. szykuję im jedzenie, to Mufcio wskakuje najpierw na lodówkę, a potem z lodówki mi na barki.. i się rozkłada, mruczy, ugniata i wierciwidzisz, jaki kochany
cassidy pisze:FluszakPluszak pisze:cassidy pisze:...Od jakiegoś tygodnia, jak stoję w kuchni przy blacie i np. szykuję im jedzenie, to Mufcio wskakuje najpierw na lodówkę, a potem z lodówki mi na barki.. i się rozkłada, mruczy, ugniata i wierciwidzisz, jaki kochany
No kochany, kochany
Coraz bardziej się do nas przyzwyczaja
catawba pisze:cassidy pisze:FluszakPluszak pisze:cassidy pisze:...Od jakiegoś tygodnia, jak stoję w kuchni przy blacie i np. szykuję im jedzenie, to Mufcio wskakuje najpierw na lodówkę, a potem z lodówki mi na barki.. i się rozkłada, mruczy, ugniata i wierciwidzisz, jaki kochany
No kochany, kochany
Coraz bardziej się do nas przyzwyczaja
jeszcze?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 12 gości