Simbo i Sarabi III -rozkoszny duecik S&S zdj. 92 str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 08, 2008 8:27

Mereth pisze:
czarna.wdowa pisze:Mi tam na chrupkach nie zależy i tak wolę mokre 8)
Ale Sarabka to chrupkowy potwór i jak nie dostanie swojej i mojej :evil: porcji to strasznie jęczy :roll:

Ale trzeba zrozumieć naszą Dużą - sklepik z naszym jedzonkiem czynny 10-18 a ona w pracy ostatnio od 8 do wieczora :(
Miała pójść w sobotę uzupełnić zapasy ale dopadła ją taka migrena ze cały dzień spędziła w łóżku :(

Simbus współczujący

Nasza Duża mało kiedy robi zakupy sama, najczęściej kupuje w sklepie internetowym i potem pan przyjeżdza z siateczkami i wtedy pomagamy jej rozpakowywać jedzonko dla nas :D
Z & P

Moja robi dokładnie tak samo :twisted:
albo na allegro, bo tam najtaniej
a ostatnio jeszcze kupuje w hurtowni, bo jest jeszcze taniej niż w internecie :)
Romek

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Wto lip 08, 2008 8:29

kothka pisze:
Mereth pisze:
czarna.wdowa pisze:Mi tam na chrupkach nie zależy i tak wolę mokre 8)
Ale Sarabka to chrupkowy potwór i jak nie dostanie swojej i mojej :evil: porcji to strasznie jęczy :roll:

Ale trzeba zrozumieć naszą Dużą - sklepik z naszym jedzonkiem czynny 10-18 a ona w pracy ostatnio od 8 do wieczora :(
Miała pójść w sobotę uzupełnić zapasy ale dopadła ją taka migrena ze cały dzień spędziła w łóżku :(

Simbus współczujący

Nasza Duża mało kiedy robi zakupy sama, najczęściej kupuje w sklepie internetowym i potem pan przyjeżdza z siateczkami i wtedy pomagamy jej rozpakowywać jedzonko dla nas :D
Z & P

Moja robi dokładnie tak samo :twisted:
albo na allegro, bo tam najtaniej
a ostatnio jeszcze kupuje w hurtowni, bo jest jeszcze taniej niż w internecie :)
Romek

Nasza kupuje w poznańskim sklepie dla zwierzątek - porównała ceny z innymi i tam jest zdecydowanie taniej :wink:
Z & P

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Wto lip 08, 2008 8:31

Mamy taki sklepik w którym Pani sprowadza jedzonko które jemy w cenie prawie takiej jak w internecie
i Duża może kupować tyle ile jej trzeba zamiast od razu cały worek 8kg
Raz kupiła cały duży worek i nie miała go gdzie schować
bo w piwnicy dobrały sie do niego myszy a w domu my z Sarabką znajdziemy jedzenie wszędzie :twisted:

Simbo
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lip 08, 2008 8:33

czarna.wdowa pisze:Mamy taki sklepik w którym Pani sprowadza jedzonko które jemy w cenie prawie takiej jak w internecie
i Duża może kupować tyle ile jej trzeba zamiast od razu cały worek 8kg
Raz kupiła cały duży worek i nie miała go gdzie schować
bo w piwnicy dobrały sie do niego myszy a w domu my z Sarabką znajdziemy jedzenie wszędzie :twisted:

Simbo

U nas też Duża takich wielkich worów nie kupuje bo nie ma na nie miejsca, swoją drogą ciekawe gdyby kupiła, gdzie by go schowała :lol: :lol:
Z & P dociekliwi

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Wto lip 08, 2008 9:26

Dzień dobry Koty Całuśne :D
Mnie całują w brzuszek ... no i w grzbiecik ... czasem też w czółko ... kiedyś w łapki, ale mam brudne często ...
Gagat wycałowany
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto lip 08, 2008 10:04

No i się wkurzyłam :evil:
Czekam na pilny, ważny list – oczywiście w trakcie dnia nie ma mnie w domu wiec po powrocie z pracy lecę do skrzynki sprawdzić czy mam awizo :roll:
wracam wczoraj do domu i oczywiście pierwsze kroki kieruję do skrzynek – a tam nowe „unijne” skrzynki opatrzone kartką ze kluczyki można odbierać w administracji – oczywiście administracja czynna w godz. 8-16 :twisted:
dzwonię dzisiaj z pytaniem czy mogę prosić o odebranie przez sąsiada – OCZYWIŚCIE NIE bo trzeba się wylegitymować z dowodu osobistego i podpisać odbiór u księgowej :evil:
No normalnie szlag mnie jasny trafi za chwilę – muszę urwać się na godzinę z pracy w której mam kupę roboty i brak czasu żeby odebrać głupi kluczyk :evil:

czarna.wdowa

Post » Wto lip 08, 2008 10:46

O kuraki! 8O
Niektóre z min Sarabki - bezcenne :lol:

A bo to wiadomo, w jaki niecny sposób sąsiad może kluczyk do unijnej skrzynki wykorzystać? :strach: Współczuję straconych nerwów :(

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto lip 08, 2008 11:11

"unijne" skrzynki śmierdzą kupą :roll: połowa rzeczy które do mnie przychodzą nie da się przecisnąć przez tą nieszczęsną szczelinę :?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto lip 08, 2008 11:17

Ceść, Simbusiu i Sarabko :) Nasa Duza od jutla ma ulop :) I cały cas bendzie z nami :)
Inka zadowolona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lip 08, 2008 11:45

Bry wdowko, :D
jak to smierdza kupa 8O
współczuje, zlosliwośc biurokracji :?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 08, 2008 14:51

moś pisze:Bry wdowko, :D
jak to smierdza kupa 8O
współczuje, zlosliwośc biurokracji :?

No - mają bardzo specyficzny zapach :twisted: Lepiej omijać z daleka :roll:
U nas, jak jeszcze mieszkaliśmy w bloku to spółdzielnia roznosiła wieczorem klucze. TEż wymyślili :roll: Urlop brać, żeby kluczyk od skrzynki dostać

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Wto lip 08, 2008 15:41

no śmierdzą, w sensie beznadziejne są po prostu :? a kluczyki to po 8 rano pani co sprząta roznosiła...
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto lip 08, 2008 16:13

czarna.wdowa pisze:No i się wkurzyłam :evil:
Czekam na pilny, ważny list – oczywiście w trakcie dnia nie ma mnie w domu wiec po powrocie z pracy lecę do skrzynki sprawdzić czy mam awizo :roll:
wracam wczoraj do domu i oczywiście pierwsze kroki kieruję do skrzynek – a tam nowe „unijne” skrzynki opatrzone kartką ze kluczyki można odbierać w administracji – oczywiście administracja czynna w godz. 8-16 :twisted:
dzwonię dzisiaj z pytaniem czy mogę prosić o odebranie przez sąsiada – OCZYWIŚCIE NIE bo trzeba się wylegitymować z dowodu osobistego i podpisać odbiór u księgowej :evil:
No normalnie szlag mnie jasny trafi za chwilę – muszę urwać się na godzinę z pracy w której mam kupę roboty i brak czasu żeby odebrać głupi kluczyk :evil:

Nie macie wspolnoty?
U nas kluczyki roznoszono po poludniu (zarzad wspolnoty).

Wspolczuje.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lip 08, 2008 19:27

Ja zrozumialam doslownie :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lip 09, 2008 20:45

Oczywiscie że mamy wspólnotę :roll: przewodniczący wspólnoty mieszka dwa piętra wyżej ale oczywiscie oni nie zajmują sie takimi rzeczami :roll: :evil:
Nic to - jutro rano muszę skoczyć do ZUSu, Zus otwierają o 8.00 wiec zdążę zalecieć do administracji a dopiero później polecę do ZUSu i dopiero do pracy juz z kluczykiem :twisted:

A jako bonus dzisiaj obiecana porcja zdjęć z Simbutkiem w roli głównej

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Różowy potwór ma dzisiaj kompletną głupawkę :roll:
najpierw biegał po mieszkaniu i lał Sarabkę a teraz usiłuje odgryźć mi na zmianę kabel od laptoka i od myszki :twisted:

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]