Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hipcia pisze:Dzisiaj rano jeszcz raz spojrzałam na obraz i zobaczyłam go w innym kontekście zauważyliscie że ten atramentowy kot wychyla się zza wypiętego tyłka Chińczyka ??? może to ma to ma jakieś znaczenie ?
Hipcia pisze:no dobra może japoniec albo wietkong w każdym razie zadek przedstawiciela rasy żołtej
Zowisia pisze:CoToMa,
dziekuje za wszystkie poruszajace sie koteczki
zo
CoToMa pisze:Proszę bardzoZowisia pisze:CoToMa,
zo
CoToMa pisze:Hipcia pisze:no dobra może japoniec albo wietkong w każdym razie zadek przedstawiciela rasy żołtej
wiesz, może to być też Europejczyk (nie mylić z kotem europejskim) po spożyciu dość dużej ilości marchewek
Zowisia pisze:CoToMa pisze:Proszę bardzoZowisia pisze:CoToMa,
zo
Ten zwlaszcza jest uroczy ..
czitka pisze:Dzień dobry, dzień dobry, piękny dzień, kwitną krokusy i są coraz większe, Cośka łapie na nich pszczółki, Mić wygrzewa się na dachu Hiltona, Czitusia patroluje, Balbunia tarza się w słonku, ja lecę do pracy, pozdrawiam Wszystkich i do wieczorka
![]()
A co się robi, jak owad użądli kota?![]()
Czitka wprawdzie wyspecjalizowała się w szerszeniach i zagryzła już ich wiele kolejnymi jesieniami i nic jej nie było, ale tak na wszelki wypadek, to co należy mieć w domu z leków, a kiedy gnać do weta?
I jeszcze ciekawostkaJakis niemój kot, który się tu pęta w okolicy od dłuższego czasu, załatwia się wyłącznie w kuwetach w domu, a do dyspozycji ma cały ogród i nie tylko mój. On tu wpada, żeby zjeść i skorzystać z kuwety
![]()
Pogonić?????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, Sigrid i 13 gości