MB&Ofelia pisze:Amciu, czuję amciu! Tuptam szukać katteringu!
Książniczka Ofelja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Amciu, czuję amciu! Tuptam szukać katteringu!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Łatka. Jezdę zniesmaczniona bo mam tuste uszki, jedmno troszku mniej bo mię Ciorna wylizała. A Ciorna jezd niewewsosu bo jej dopieroco Duża nakapała w uszki. Nie martwiaj się, tak se myślę że jak se poamciamy i potańczymy to nam się humorki polepszą.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Łatka. Jezdę zniesmaczniona bo mam tuste uszki, jedmno troszku mniej bo mię Ciorna wylizała. A Ciorna jezd niewewsosu bo jej dopieroco Duża nakapała w uszki. Nie martwiaj się, tak se myślę że jak se poamciamy i potańczymy to nam się humorki polepszą.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Przesyłam kaczkę pieczoną tylko pilnujcie żeby moje pannice nie zeżarły same całej
Duża Ofelii i Carmen
Anna2016 pisze:MB&Ofelia pisze:Łatka. Jezdę zniesmaczniona bo mam tuste uszki, jedmno troszku mniej bo mię Ciorna wylizała. A Ciorna jezd niewewsosu bo jej dopieroco Duża nakapała w uszki. Nie martwiaj się, tak se myślę że jak se poamciamy i potańczymy to nam się humorki polepszą.
Książniczka Ofelja
Mrrr rozumiem Olelko, dziś nawet ładnie jem, to może i z Wami coś skubnę u Felka, może tego śledzika z torta?![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Przesyłam kaczkę pieczoną tylko pilnujcie żeby moje pannice nie zeżarły same całej
Duża Ofelii i Carmen
MB&Ofelia pisze:Mniam ciam ciam ciam. Mrrrr, jakowe mniamuśności!
Elenka i Daisy, śliczmnie wyglądacie!
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Przesyłam kaczkę pieczoną tylko pilnujcie żeby moje pannice nie zeżarły same całej
Duża Ofelii i Carmen
Mniaaaaaaaaaam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości