Piękne!

Moderator: Estraven

Kot. Nie dla idiotów!Moli25 pisze:Zawsze Twoje maluchy są piękne. Ale teraz przegięłaś![]()
Moje ulubione black&White![]()
Biorę wszystkie z Monika na spółkę. 1 się podzielimy. Ona dostanie od Brzuszka w DOł a ja biorę góręniech sprząta A co
aa
Ludzie serca nie mają ale o siebie to się martwią na pewno. Bastet szacun, jesteś piękna nie tylko dobrą duszą
. Ciociu Bastet, co mam??? Co mam??? Noo co mam??? Synków czy córeczki
???
. MUSISZ się zgodzić
ewkkrem pisze:Nasz kurczaczek???!!! Toż to MOJE dzieci!!!!!!!!!!! Dlaczego ojcowie dowiadują się na końcu?![]()
Lusiu, ukrywałaś??????????? Nie wymiguj się! Przecież skóra z nas zdjęta!
Ooo, wy moje śliczności. Ciociu Bastet, co mam??? Co mam??? Noo co mam??? Synków czy córeczki
![]()
![]()
???
Lusiu, będziemy matkować i ojcować!!! Zgódź się. MUSISZ się zgodzić
![]()
Drops.
Moli25 pisze:Zapomniałeś dodać Drops ze jedna noc spędziłes u mnie....
Moli
To nie, nie. Jak bum cyk cyk

aga66 pisze:CudaLudzie serca nie mają ale o siebie to się martwią na pewno. Bastet szacun, jesteś piękna nie tylko dobrą duszą
Bastet pisze:Ach, Kochane, no właśnie jeszcze nie dotarły. Jakieś tam są zawirowania po drodze. Transportu nie było na wczoraj. Nikt się nie zgłosił - żaden wolontariusz. Dziś transport może będzie, ale jeszcze nie wiadomo, jak się sytuacja rozwinie, bo koleżanka z Bolesławca właśnie wydała swoje maluchy, i w związku z tym może weźmie te. Bo czarno-białe smokingusie tuż pod Bolesławcem. Także... czekam na rozwój sytuacji.. Narobiłam Wam radochy (i sobie), a tymczasem tu jakieś zamieszanie wynikłoCzekamy...

Bastet pisze:Ach, Kochane, no właśnie jeszcze nie dotarły. Jakieś tam są zawirowania po drodze. Transportu nie było na wczoraj. Nikt się nie zgłosił - żaden wolontariusz. Dziś transport może będzie, ale jeszcze nie wiadomo, jak się sytuacja rozwinie, bo koleżanka z Bolesławca właśnie wydała swoje maluchy, i w związku z tym może weźmie te. Bo czarno-białe smokingusie tuż pod Bolesławcem. Także... czekam na rozwój sytuacji.. Narobiłam Wam radochy (i sobie), a tymczasem tu jakieś zamieszanie wynikłoCzekamy...
Moje biedne dzieci

ewkkrem pisze:Bastet pisze:Ach, Kochane, no właśnie jeszcze nie dotarły. Jakieś tam są zawirowania po drodze. Transportu nie było na wczoraj. Nikt się nie zgłosił - żaden wolontariusz. Dziś transport może będzie, ale jeszcze nie wiadomo, jak się sytuacja rozwinie, bo koleżanka z Bolesławca właśnie wydała swoje maluchy, i w związku z tym może weźmie te. Bo czarno-białe smokingusie tuż pod Bolesławcem. Także... czekam na rozwój sytuacji.. Narobiłam Wam radochy (i sobie), a tymczasem tu jakieś zamieszanie wynikłoCzekamy...
Moje dzieci![]()
![]()
Moje biedne dzieci
![]()
![]()
![]()
Drops
Ojeju, Dropsiuniu...

mir.ka pisze:Bastet pisze:Ach, Kochane, no właśnie jeszcze nie dotarły. Jakieś tam są zawirowania po drodze. Transportu nie było na wczoraj. Nikt się nie zgłosił - żaden wolontariusz. Dziś transport może będzie, ale jeszcze nie wiadomo, jak się sytuacja rozwinie, bo koleżanka z Bolesławca właśnie wydała swoje maluchy, i w związku z tym może weźmie te. Bo czarno-białe smokingusie tuż pod Bolesławcem. Także... czekam na rozwój sytuacji.. Narobiłam Wam radochy (i sobie), a tymczasem tu jakieś zamieszanie wynikłoCzekamy...
nie martw się nie te to inne![]()
ale moze lepiej je w zimno daleko nie wozić

Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Anna2016, Baidu [Spider], zuzia115 i 32 gości