Nic się nie zminiło w sprawie dzieci, prócz tego, że człowiek nie jest coraz młodszy i nie mozna za długo tego odkładać, a że chciałabym mieć dziecko w ogóle w życiu to zawsze wiedziałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej
Ja dziś z ranca zaliczyłam 3 wkurwy - dosłownie i opisałam wszystkie trzy tutaj ale je skasowałam, bo o rodzinie m i o m. a nie wiadomo kto to czyta. Ogólnie muszę się pilnować z tym co piszę, bo tu czytać może każdy. Dopiero się uspokajam.
Muszę kotom kupić kolejną paczkę jedzenia. Mają jeszcze dużo, ale tylko 5 rodzajów i już im się nudząTeraz kupię cosmę tuńczyk. Ostatnio wzięłam na próbę jedną puszkę i się okazało, że w puszce jest sam tuńczyk - zapach i wygląd ten sam jak z biedronki, który Kitusia uwielbia. I ona sama zjadła prawie całą puszkę, jadła z takim smakiem jak dawno już nic. I może na próbę wezmę ten applowes.
Nigdy w życiu z niczym nie miałam takiej ciągoty do nauki jak z fotografią. Jeszcze mam czas do października, wpierw trzeba zaliczyć kurs - w czerwcu egzamin a lekko nie będzie
klaudiafj pisze:No tak Bożenko, Ty wiesz najlepiej jakie niespodzianki mogą czekać w takich miejscach![]()
Scenariusz: wynajmujesz nocleg w podrzędnym motelu, bo na lepszy Cię nie stać. Małą jedynkę z łazienką w stylu lat 80tych. Idziesz się kąpać i nie wiesz czy w ścianie ktoś Cię nie podgląda. Kładziesz się do łóżka, zamykasz oczy a w środku nocy coś Cię budzi. Otwierasz oczy a tu jakaś niewyraźna postać, albo jeszcze gorzej - nad łóżkiem w powietrzu wiszą dwie głowy i rozmawiają ze sobą z ożywieniem, patrząc na Ciebie.... uuu nie, już wolę siedzieć w domu![]()
Wszystko co tu napisałam jest z życia wzięte - taki motel dziś znalazłam a takie historie widziałam w tv
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości