Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Fajne pluskwy rosnąAxel jaki chłopak fajny sie robi
![]()
Jest jakies zainteresowanie adopcja?
isabell36 pisze:kurcze, parę dni mnie na forum nie ma a Ty już kocie przedszkole otwierasz
Ewa L. pisze:Biedny Benuś a jak Alusia ?
Miraclle pisze:Witaj Mireczko![]()
![]()
![]()
Kaja to bardzo dzielna psinka![]()
![]()
![]()
![]()
Ale nas nie było![]()
Znowu masz maleństwa, kobieto ale Ty masz wieeeeelkie serce za zdrówko malców![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Biedny Benuś a jak Alusia ?
u niej było prawie dobrze
na szczęście apetyt im wrócił i już od wczorajszego wieczora jedzą normalnie, w nocy zjadły po 23-ej i po czwartej była pobudka bo głodne![]()
wczoraj zamówiłam im już mokre jedzonko dzisiaj już ma dojechać, zooplus się postarał![]()
moze one już przestają mleko trawić i stąd takie kupki, mają 4 tygodnie to już powinny zacząć próbować stałego pokarmu, choć gotowanego kurczaka nie chciały
Miraclle pisze:[quote="mir.ka"
witaj dawno nie widziana Basiu![]()
![]()
![]()
obiecujesz poprawę i częstsze zaglądanie na miau?![]()
ktoś powinien mieć serce jak są tacy co go nie mają, uważam ,ze jeśli mogę pomóc to dlaczego miałabym tego nie zrobić, choć czasami trochę czasu brakuje na wszystko
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Biedny Benuś a jak Alusia ?
u niej było prawie dobrze
na szczęście apetyt im wrócił i już od wczorajszego wieczora jedzą normalnie, w nocy zjadły po 23-ej i po czwartej była pobudka bo głodne![]()
wczoraj zamówiłam im już mokre jedzonko dzisiaj już ma dojechać, zooplus się postarał![]()
moze one już przestają mleko trawić i stąd takie kupki, mają 4 tygodnie to już powinny zacząć próbować stałego pokarmu, choć gotowanego kurczaka nie chciały
Masz rację może to już czas na stały pokarm i stąd te klopoty brzuszkowe. Ale dobrze że wracają do normy.
Mnie się też zoo+ postarał bo zamawiałam we wtorek po 12 a w środę o 14,30 przesyłka już była. Oczywiście ja jej jeszcze nie mam bo jest u sąsiadów a sąsiadów teraz nie ma. Ale dziś idę na 15 więc po 14 odbiorę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Silverblue i 50 gości