Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 15, 2015 20:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

kurcze, parę dni mnie na forum nie ma a Ty już kocie przedszkole otwierasz :)
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro wrz 16, 2015 16:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Moli25 pisze:Fajne pluskwy rosną :mrgreen: Axel jaki chłopak fajny sie robi :mrgreen:

Jest jakies zainteresowanie adopcja?

a co? masz w stosunku do niego jakieś plany? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 16, 2015 16:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

isabell36 pisze:kurcze, parę dni mnie na forum nie ma a Ty już kocie przedszkole otwierasz :)

nie tylko przedszkole, teraz mam i żłobek, bo przedszkolaki same jedzą, a w żłobku trzeba karmić :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro wrz 16, 2015 16:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Dzisiaj od rana jeździłam po wetach :cry:
Z Axelkiem i Kaja było planowane, bo kociak miał mieć kolejne odrobaczenie,a Kaja kontrolę . Jeszcze wczoraj się o nią niepokoiłam bo całe popołudnie kichała i lało jej się z noska, wieczorem samo przeszło. Dzisiejsze badanie niczego nie wykazało, nie wiadomo co to było :( Kaja dostała kontynuację leków na serce, następna wizyta za miesiąc :)
Za to małe mi się pochorowały :placz: :placz: Jeszcze ok 23-ej zjadły normalnie i poszły spać, a o 4-tej już jeść nie chciały, tylko trochę i Benuś prawie co godzinę chodził do kuwetki i piszczał przy tym, robił takie dość rzadkie kupki :cry: Biedulkowi te kilka godzin wystarczyło ,zeby stracić na wadze prawie wszystko to co przez ten tydzień nadrobił :(
Miał pobraną kupkę do badania, jutro będę wiedzieć więcej. Dostał kroplówkę i leki, a po południu zjadł normalnie.
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 16, 2015 18:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Ojoj, bidulki :cry: :cry: :cry:

może to chwilowo, nie martw się Miruś :201461 dobrze będzie :ok: :ok:

Trzymamy kciuki za dzieciaki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 16, 2015 23:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Biedny Benuś a jak Alusia ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw wrz 17, 2015 9:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Ewa L. pisze:Biedny Benuś a jak Alusia ?

u niej było prawie dobrze
na szczęście apetyt im wrócił i już od wczorajszego wieczora jedzą normalnie, w nocy zjadły po 23-ej i po czwartej była pobudka bo głodne :D
wczoraj zamówiłam im już mokre jedzonko dzisiaj już ma dojechać, zooplus się postarał :D
moze one już przestają mleko trawić i stąd takie kupki, mają 4 tygodnie to już powinny zacząć próbować stałego pokarmu, choć gotowanego kurczaka nie chciały :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 17, 2015 9:14 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Witaj Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kaja to bardzo dzielna psinka :ok: :ok: :ok: :ok:
Ale nas nie było :oops:
Znowu masz maleństwa, kobieto ale Ty masz wieeeeelkie serce za zdrówko malców :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw wrz 17, 2015 9:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Miraclle pisze:Witaj Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kaja to bardzo dzielna psinka :ok: :ok: :ok: :ok:
Ale nas nie było :oops:
Znowu masz maleństwa, kobieto ale Ty masz wieeeeelkie serce za zdrówko malców :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

witaj dawno nie widziana Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
obiecujesz poprawę i częstsze zaglądanie na miau? :wink:
ktoś powinien mieć serce jak są tacy co go nie mają :cry: , uważam ,ze jeśli mogę pomóc to dlaczego miałabym tego nie zrobić, choć czasami trochę czasu brakuje na wszystko
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 17, 2015 9:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

[quote="mir.ka"

ktoś powinien mieć serce jak są tacy co go nie mają :cry: , uważam ,ze jeśli mogę pomóc to dlaczego miałabym tego nie zrobić, choć czasami trochę czasu brakuje na wszystko[/quote]

Obiecuję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak Mireczko, ale jest wiele osób co ma możliwości, miejsce, czas, pieniądze i nic nie robią. taka znieczulica.
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw wrz 17, 2015 9:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:

na szczęście apetyt im wrócił i już od wczorajszego wieczora jedzą normalnie, w nocy zjadły po 23-ej i po czwartej była pobudka bo głodne :D
wczoraj zamówiłam im już mokre jedzonko dzisiaj już ma dojechać, zooplus się postarał :D
moze one już przestają mleko trawić i stąd takie kupki, mają 4 tygodnie to już powinny zacząć próbować stałego pokarmu, choć gotowanego kurczaka nie chciały :(

Masz rację może to już czas na stały pokarm i stąd te klopoty brzuszkowe. Ale dobrze że wracają do normy.
Mnie się też zoo+ postarał bo zamawiałam we wtorek po 12 a w środę o 14,30 przesyłka już była. Oczywiście ja jej jeszcze nie mam bo jest u sąsiadów a sąsiadów teraz nie ma. Ale dziś idę na 15 więc po 14 odbiorę.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw wrz 17, 2015 17:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Miraclle pisze:[quote="mir.ka"

ktoś powinien mieć serce jak są tacy co go nie mają :cry: , uważam ,ze jeśli mogę pomóc to dlaczego miałabym tego nie zrobić, choć czasami trochę czasu brakuje na wszystko

Obiecuję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak Mireczko, ale jest wiele osób co ma możliwości, miejsce, czas, pieniądze i nic nie robią. taka znieczulica.[/quote]

nie wiedzą co tracą, obcowanie ze zwierzakami wpływa pozytywnie na człowieka :D
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 17, 2015 17:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Masz rację może to już czas na stały pokarm i stąd te klopoty brzuszkowe. Ale dobrze że wracają do normy.
Mnie się też zoo+ postarał bo zamawiałam we wtorek po 12 a w środę o 14,30 przesyłka już była. Oczywiście ja jej jeszcze nie mam bo jest u sąsiadów a sąsiadów teraz nie ma. Ale dziś idę na 15 więc po 14 odbiorę.

dostały trochę mokrego i posmakowało, ale butla jeszcze będzie :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]