MaryLux pisze:Wszystkich gości opyskowuje maupa!
nieprawda
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Wszystkich gości opyskowuje maupa!
nieprawda
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Wszystkich gości opyskowuje maupa!
nieprawda
No fakt, na Ciebie tylko warknęła.
Byłam zresztą w szoku, bo jesteś pierwszą osobą, do której DOBROWOLNIE podeszła aż tak blisko.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusi trzeba wątek skończyć do jutra
Nierealne
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Wszystkich gości opyskowuje maupa!
nieprawda
Byłam zresztą w szoku, bo jesteś pierwszą osobą, do której DOBROWOLNIE podeszła aż tak blisko.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Wszystkich gości opyskowuje maupa!
nieprawda
a przymusowo podchodzi?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusi trzeba wątek skończyć do jutra
Nierealne
dlaczego?
nieprawda
mir.ka pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Jaka ta Inusia to goscinna koteczka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Będzie miała okazję do popisania się łaciną i greką
chyba wszystkie języki świata by leciały razem z tymi zapomnianymi jakbyśmy jej się ułożyli z dwoma psami![]()
![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusi trzeba wątek skończyć do jutra
Nierealne
dlaczego?
Oj Maryś trochę wiary czyni cuda
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusi trzeba wątek skończyć do jutra
Nierealne
dlaczego?
Oj Maryś trochę wiary czyni cuda
spróbujemy jej to udowodnić?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Jaka ta Inusia to goscinna koteczka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Będzie miała okazję do popisania się łaciną i greką
chyba wszystkie języki świata by leciały razem z tymi zapomnianymi jakbyśmy jej się ułożyli z dwoma psami![]()
![]()
Byłoby interesujące
MaryLux pisze:barbarados pisze:Jaki wstyd ?
Wszystkich gości opyskowuje maupa!
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Nusiu jeszcze tylko 10 stron
A powinno być 5 stron wątku numer 42, Ciociu!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 28 gości