agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:barbarados pisze:Oby było dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Basiu musi byc dobrze, bo dom bez kobiety to nie do konca dom.
Gosia bo my to takie ruskie czołgi jesteśmy
Nie do zniszczenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:barbarados pisze:Oby było dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Basiu musi byc dobrze, bo dom bez kobiety to nie do konca dom.
Gosia bo my to takie ruskie czołgi jesteśmy
aagusialublin pisze:No więc właśnie, popłaczesz się z bólu a i tak wstaniesz i zrobisz swoje![]()
bo my baby uparte osły jesteśmy i jak coś sobie umyślimy to i tak zrobimy![]()
a choroba, oj tam chorobanie mam czasu na chorobę zarobiona jestem
barbarados pisze:Zawsze to jakaś mobilizacja
Gosiagosia pisze:Czesc
moj kolejny dzien w lozku, czekam z niecierpliwoscia na poprawe , koty gdzies sie porozchodzily, kazdy gdzies indziej. Najedzone i zadowolone a ja....![]()
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Czesc
moj kolejny dzien w lozku, czekam z niecierpliwoscia na poprawe , koty gdzies sie porozchodzily, kazdy gdzies indziej. Najedzone i zadowolone a ja....![]()
a to głodna leżysz i niezadowolona?
Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Czesc
![]()
![]()
az wsgyd mnie bierze bo tylko narzeksm !,,![]()
juz sie poprawiam i nie jecze Wam, sporo czytam ostatnio powiesci Barbary Delinski i Nory Roberts, nic ambitnego ale dobrze sie czytaja.
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Czesc
![]()
![]()
az wsgyd mnie bierze bo tylko narzeksm !,,![]()
juz sie poprawiam i nie jecze Wam, sporo czytam ostatnio powiesci Barbary Delinski i Nory Roberts, nic ambitnego ale dobrze sie czytaja.
Gosia narzekaj ile wlezie![]()
ja też narzekamzazwyczaj na to że niedospana jestem
agusialublin pisze:O matko, jak ja bym chciała wreszcie się wyspać![]()
Ty wiesz co, kawę piję wiadrami, powery również. A ostatnio jak byłam u lekarza to prosiłam żeby mi dała cjoś na pobudzenie. Dała leki które ponoć miały poprawiać dotlenienie mózgu i wpływać na lepszą jego pracę. No więc po nich też śpię![]()
co ja mam z tym spaniem![]()
normalnie na dopalacze się przerzucę jak słowo daję![]()
a dzisiaj to wybitnie robota idzie mi jak krew z nosa![]()
sto rzeczy narozpoczynałam i tak to robię ze ślimaczym tempem
Gosiagosia pisze:Nadal mam zwolnienie do 12. 11 , czuje sie troche lepiej ale nadal boli. Nie moge dlugo siedziec, stac czy chodzic. Zmiana lekow wiec moze cos ruszy. Martwie sie o prace, pracodawcy nie lubia chorych pracownikow. Koteczki zdrowe, dokazuja a wlasciwie ganiaja sie i lapy ida w ruch. Hugo tylko na nie patrzy z politowaniem " Ech baby, ale jestescie glupie"
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Silverblue i 29 gości