Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:Ewcia, już Ciebie nie lubię![]()
Po obejrzeniu Twojej szafy padłam, teraz będę przerabiała swojego kolosa, a już myślałam, że moja jest super, tymczasem w Twojej masz lepiej zaprojektowane wnętrze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sama ją projektowałam według własnych potrzeb
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:piękne szafsko![]()
![]()
![]()
dla kotów miejsce też zaprojektowałaś ????![]()
![]()
Hej Izuś !![]()
Oczywiście że tak i dzisiejszej nocy juz spały w szafie
no to jesteś dobrą dużą dla kotek
Były bardzo grzeczne.
Pola siedziała w pokoju a Zuzia w kuchni i cały czas były otwarte drzwi na klatkę schodową. Miałam pietra żeby mi któraś nie smyknęła na korytarz ale nie próbowały uciekać. Gdy panowie już poszli obie były tak zmęczone że poszły spać. Wieczorkiem dopiero jak doszły do siebie zaczęło sie zwiedzanie. Nawet Zuzia wykazywała jak na nią ogromne zainteresowanie. Pola zaliczała półeczki I Zuzia tez parę razy wskakiwała i troche siedziała w szafie.
dzielne masz dziewczynki![]()
![]()
isabell36 pisze:Myszolandia pisze:jakby coś ,to trza było wołać,bym Zuzię podsadziła
... i przy okazji pomiziuchała ...
barbarados pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=167737&p=11000757#p11000757
![]()
![]()
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:Ewcia, już Ciebie nie lubię![]()
Po obejrzeniu Twojej szafy padłam, teraz będę przerabiała swojego kolosa, a już myślałam, że moja jest super, tymczasem w Twojej masz lepiej zaprojektowane wnętrze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sama ją projektowałam według własnych potrzeb
Ja też sama....tylko moje zdolności artystyczne w dziedzinie układania nie idą w parze z moją szafą![]()
Może nowe wnętrze samo będzie układało i trzymało porządek........mam nadzieję![]()
barbarados pisze:hej Ewunia i dziewczynki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości