Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Sprawdziłam na rachunku,który dostałam z paczką, w spisie jest "100 punktów bonusowych gratis". nic poza tym
I na stronie Zooplusa w "Moje punkty" nie mam jeszcze tego zamówienia widocznego z punktami, poprzednie są.
Czyli jak dostaniesz nową ofertę od zoo+ to tam już będą punkty.
aannee99 pisze:Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Sprawdziłam na rachunku,który dostałam z paczką, w spisie jest "100 punktów bonusowych gratis". nic poza tym
I na stronie Zooplusa w "Moje punkty" nie mam jeszcze tego zamówienia widocznego z punktami, poprzednie są.
Czyli jak dostaniesz nową ofertę od zoo+ to tam już będą punkty.
Hmm,a co ile dostaje się nową ofertę od nich?.
Dzień dobry Ewcia
aannee99 pisze:Już wszystko wiem Ewuś,napisałam do Nich na FB,najpóźniej w poniedziałek punkty powinny być dodane
Ewa L. pisze:Chcę jeszcze dodać że dziś sąsiad przyniósł mi paczuszkę.
Dziewczynki wstępnie dostały do zabawy biedronkę - taką zabawkę na baterię co się sama porusza. Zuzia patrzyła z zainteresowaniem a Pola pacała łapką jak sie tylko zatrzymała.
Karmniczek tez już zainstalowany, karma wysypana i czekamy na ptaszki.
Ewa L. pisze:Co do podajników to masz rację bo 280 pkt to dużo a podajnik ten co mam kosztuje 7,80 zł.
aannee99 pisze:Ewa L. pisze:Co do podajników to masz rację bo 280 pkt to dużo a podajnik ten co mam kosztuje 7,80 zł.
Dokładnie, to jest ten za 7,80 zł - czyli mniejszy,szkoda punktów,zbieram na coś innego![]()
Ale dziewczynki prezenty super dostałyTa miseczka to prezent od Zooplusa?.
Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Ewa L. pisze:Co do podajników to masz rację bo 280 pkt to dużo a podajnik ten co mam kosztuje 7,80 zł.
Dokładnie, to jest ten za 7,80 zł - czyli mniejszy,szkoda punktów,zbieram na coś innego![]()
Ale dziewczynki prezenty super dostałyTa miseczka to prezent od Zooplusa?.
Tak że niby taki wspólny dla mnie i dla kota.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Chcę jeszcze dodać że dziś sąsiad przyniósł mi paczuszkę.
Dziewczynki wstępnie dostały do zabawy biedronkę - taką zabawkę na baterię co się sama porusza. Zuzia patrzyła z zainteresowaniem a Pola pacała łapką jak sie tylko zatrzymała.
Karmniczek tez już zainstalowany, karma wysypana i czekamy na ptaszki.
fajny sąsiad![]()
a gdzie foty z zabawy i karmnika?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 68 gości