mir.ka pisze:isabell36 pisze:witaj Ewcia, ja z serników na zimno robię z DELEKTY - zawsze wychodzą![]()
za to na pieczony mam doskonały przepis, szybki i łatwy
nazywa się golonka?
a kto powiedział że ja go jem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:isabell36 pisze:witaj Ewcia, ja z serników na zimno robię z DELEKTY - zawsze wychodzą![]()
nazywa się golonka?
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:witaj Ewcia, ja z serników na zimno robię z DELEKTY - zawsze wychodzą![]()
nazywa się golonka?
a kto powiedział że ja go jem
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ja kiedyś robiłam sernik na serkach homogenizowanych, mniamuśny
To taki na zimno a tego się piecze przez godz. w 160 *C.
Ewa L. pisze:To jest takie ciasto z 8 żółtek, 1 szkl. cukru pudru, 0,5 l jogurtu typu greckiego, 1 szkl. oleju, 3 budynie - ubić razem a na końcu dodać pianę z białek. Ułożyć herbatniki na dno i piec godz. w 160 *C. Po upieczeniu ciasto jest bardzo miękkie.
Na następny dzień ubija sie śmietanę z śmietanfixem i kładziemy na ciasto i posypujemy tartą czekoladę.
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:To jest takie ciasto z 8 żółtek, 1 szkl. cukru pudru, 0,5 l jogurtu typu greckiego, 1 szkl. oleju, 3 budynie - ubić razem a na końcu dodać pianę z białek. Ułożyć herbatniki na dno i piec godz. w 160 *C. Po upieczeniu ciasto jest bardzo miękkie.
Na następny dzień ubija sie śmietanę z śmietanfixem i kładziemy na ciasto i posypujemy tartą czekoladę.
i do tego goloneczka ... mniam
agusialublin pisze:a ja właśnie piję pifko z soczkiem, mniamuśne![]()
mir.ka pisze:agusialublin pisze:a ja właśnie piję pifko z soczkiem, mniamuśne![]()
fuj
profanacja
mir.ka pisze:agusialublin pisze:a ja właśnie piję pifko z soczkiem, mniamuśne![]()
fuj
profanacja
isabell36 pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:a ja właśnie piję pifko z soczkiem, mniamuśne![]()
fuj
profanacja
właśnie
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:To jest takie ciasto z 8 żółtek, 1 szkl. cukru pudru, 0,5 l jogurtu typu greckiego, 1 szkl. oleju, 3 budynie - ubić razem a na końcu dodać pianę z białek. Ułożyć herbatniki na dno i piec godz. w 160 *C. Po upieczeniu ciasto jest bardzo miękkie.
mir.ka pisze:isabell36 pisze:Ewa L. pisze:To jest takie ciasto z 8 żółtek, 1 szkl. cukru pudru, 0,5 l jogurtu typu greckiego, 1 szkl. oleju, 3 budynie - ubić razem a na końcu dodać pianę z białek. Ułożyć herbatniki na dno i piec godz. w 160 *C. Po upieczeniu ciasto jest bardzo miękkie.
i pifko
magdar77 pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:a ja właśnie piję pifko z soczkiem, mniamuśne![]()
fuj
profanacja
oj, zgodzę się Albo piwo albo soczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 37 gości