Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Dzień dobry, łobuziary
Znowu piękny dzień się rozpoczyna
Ponoć dziś ma być burza...
Caragh pisze:kalair pisze:Już lądowałam! Nie raz i przeżyłam. Ba, nawet sie wykłócałam![]()
Ale to nie spam, jak robię to WE WŁASNYM wątku!! Sobie spamuję??![]()
Akurat tego nie robię.
Jak mogłaś się wykłócać! Fstyt
![]()
No! I tylko dlatego nie byłaś jeszcze na dywaniku z powodu spamowania - bo to Twój wąt. Chociaż stąpasz po baaardzo cieńkim lodzie
anulka111 pisze:To proba zastraszenia kalair. Zaraz zglosze posta i bedzie banan
Caragh pisze:anulka111 pisze:To proba zastraszenia kalair. Zaraz zglosze posta i bedzie bananTo nie próba zastraszenia. Wręcz przeciwnie, docenienie tego, że nie spamuje nigdzie poza swoim wątem
anulka111 pisze:Oby tylko samospamowanie Kretkom nie zaszkodzilo.
Sihaja pisze:Dzień dobry, łobuziary
Caragh pisze:Sihaja pisze:Dzień dobry, łobuziary
Ciiiiiiii, nie chcem żadnej burzy.
Popływać sobie chce, noooo
kalair pisze:Że co proszę???
Sihaja pisze:U nas pada... Z jednej strony to dobrze, bo posucha taka, trawa wypalona, roślinki potrzebują. No i niech pada, kiedy w pracy jestem.
No i postanowione - jedziemy w Karkonosze. Zdecydowały prognozy pogody. Niestety, przyszły tydzień na południu Polski zapowiada się deszczowo, więc nie zrealizowałabym tych szlaków, które sobie wymyśliłam. W Karkonoszach jest więcej alternatyw na deszczową pogodę...
Caragh pisze:No tak, jak ja mam plany codziennego basenu, to się burze zapowiadają. A idźta
No proszę i pogoda wybrała za Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości