♫♫♪ ♥ Melinda I ♥ ♪♫♫

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 31, 2014 18:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Mięsko było przez jakiś czas cacy, teraz jej się chyba znudził ten królik co był wielkości kota i mam go pół zamrażalnika...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Czw lip 31, 2014 20:46 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

A może to przez upały nie ma apetytu?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw lip 31, 2014 20:57 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Moje też czasem protestują albo przestaje im smakować coś co kiedyś uwielbiały :roll:
Zwykle wtedy... jak np. zamówię w zooplusie całą zgrzewkę ;)
Upały też robią swoje i apetyty mogą być mniejsze.
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt sie 01, 2014 6:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

ja aż tak znowu gorąco w mieszkaniu nie mam, chociaż pewnie i to ma wpływ. Kocie mleczko było cacy tylko raz, dziś już nie: królewna je drobniutko pokrojonego królika wymieszanego pół na pół z winstonem. Nie będę się z nią teraz szarpać o jedzenie, jak je te pysznościowe konserwy to niech je, bo trochę wody w nich przemycam. I tak na wyjeździe po pierwsze słabo widzę kwestię świeżego mięska a już pomijam że pewnie nie będzie chciała prawie nic jeść, na wyjazd saszetki i hasta la vista...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 01, 2014 7:36 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Spoko, moje też teraz słabo jedzą, i to głównie wieczorem. No i każdemu kotu może się znudzić jedzonko. Jak Ofelia była jeszcze na puszkach i saszetkach, to co jakiś czas musiałam zmieniać, bo był strajk. Teraz zresztą też pannica lubi urozmaicenia. Tylko Czarnidełko nie rusza nic poza mięsem.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt sie 01, 2014 7:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

a to Melinda je rano, jak wstaję to jest truchcik kuchnia-moje nogi-kuchnia-moje nogi aż wreszcie skończę robić siusiu i pójdę dać jej jeść :roll: wieczorem ja za nią chodzę z miską :roll:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 01, 2014 7:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

haha u mnie pierwszy poranny posiłek jest na prośbę kotów, potem to ja proszę, a pod wieczór znowu one... i tak codziennie :roll:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Pt sie 01, 2014 7:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 01, 2014 7:48 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

NatjaSNB pisze:haha u mnie pierwszy poranny posiłek jest na prośbę kotów, potem to ja proszę, a pod wieczór znowu one... i tak codziennie :roll:

u mnie w ciągu dnia kot śpi caaaaaaaaaaaaaaaały czas więc nawet proszenie jest skazane na klęskę...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 01, 2014 9:17 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Melunia <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt sie 01, 2014 12:31 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

jeżyk :1luvu: Mój synek kiedys sobie wymarzył jeżyka pigmejskiego, ale obawiam się, że przy dwóch kotach i psie mógłby mieć ciężko...

Milena_MK

Post » Pt sie 01, 2014 13:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

zależy, myślę że Melinda by się z takim jeżykiem zaprzyjaźniła
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt sie 01, 2014 13:53 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:zależy, myślę że Melinda by się z takim jeżykiem zaprzyjaźniła

Kochana, mądra kicia :1luvu:

Milena_MK

Post » Pt sie 01, 2014 13:54 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Jaki cuuudny jeżyk! :1luvu: :1luvu: Brakiem ochoty na królika też bym się nie przejmowała, zrób jej od niego przerwę. W zamrażarce nic mu się nie stanie. Moim też się gusta zmieniają. :P
I doberek Dziewczynkom!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sie 01, 2014 15:07 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Milena_MK pisze:
MamaMeli pisze:zależy, myślę że Melinda by się z takim jeżykiem zaprzyjaźniła

Kochana, mądra kicia :1luvu:

no, ona jest taki mądruszek mój słodziutki <3
jutro jak się zbiorę z rana na targ to jej kupię krówkę.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]