Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 20, 2015 23:18 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

A moje kochane Żuczusiątko gdzie?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sty 20, 2015 23:24 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Luneczko :ok:
Zdjęcia śliczne :)
kicikicimiauhau

Post » Wto sty 20, 2015 23:28 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Cosik te serwety są coraz mniejsze, pewnie duża prać nie potrafi, pra w zimnym i je filcuje :ryk:

Obrazek
Obrazek

biedulka się nie mieści przez niedobrą Dużą :(
trzeba jej sprawić większą , co bo koteczce było wygodnie :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sty 21, 2015 11:08 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

mir.ka pisze:Cosik te serwety są coraz mniejsze, pewnie duża prać nie potrafi, pra w zimnym i je filcuje :ryk:

Obrazek
Obrazek

Pewnie woda za gorąca była i serweta się skurczyła. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro sty 21, 2015 13:10 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Caragh pisze:A moje kochane Żuczusiątko gdzie?

Bedzie potem Ciocia, nie denerwujsiem :mrgreen:

kicikicimiauhau pisze:Luneczko :ok:
Zdjęcia śliczne :)

Witaj Beatko :1luvu:
To była Kropeczka, a Luneczka to ta pannica:)
Obrazek

isabell36 pisze:hej Zuziu zapraszamy:
viewtopic.php?f=46&t=167167

Byłam, widziałam, podziwiałam :ok:

kuba.kaczor13 pisze:Witaj Zuziu . pozdrawiamy Was serdecznie i zapraszamy viewtopic.php?f=46&t=167160

Skorzystaliśmy z zaproszenia, a jakże :wink:

Oj Mirka i Ewa....ale schlebiacie Kropce, nie ma co....jej wtomigraj, bo ona taaaaka chudzieńka, tylko serwet żal, bo one nic nie winne :ryk:

A na dowód, że Kropcia drobniusia i malusia:)
Wczoraj rozsiadłam się na fotelu - bo kanapę zajął mi jeden taki - przystawiłam stoliczek z laptopem i łaziłam po wątkach.
Jak Kropina zobaczyła Cudaczka na kanapie i mnie blisko niego, o mało nie dostała apopleksji, natychmiast rozwaliła się między mną a kocurkiem, oczywiście na stoliku gdzie ledwo mieści się laptop i kubek z herbatą, więc musiałam laptopa zsunąć na sam brzeg robiąc jej miejsce, bo inaczej by spadła :D
Ale co to dla kici, byle mieć pod kontrolą Dużą...bo nie wolno w obecności Kropencji głaskać Rambuśka, bo nie wolno mu pozwalać spać na kanapie, bo nie wolno mu dawać jedzonka które uwielbia kicia, bo nie wolno kocurkowi lezeć na posłanku jamnisiowym, bo ono też należy do grubej, bo wg Kropci Cudaczek powinien zniknąć z powierzchni ziemi.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kropcia przeprasza, że taka rozczochrana, ale same rozumiecie.....pilnowanie wymaga czasu, więc nici z fryzjera.
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro sty 21, 2015 15:20 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Obrazek
Obrazek

jaka Kropcia chudziutka, taki brzuszeczek ma malusieńki :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sty 21, 2015 15:26 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

ładnemu to i bez fryzjera ładnie a Kropinka do takich należy :1luvu:

i bardzo proszę o nie nazywanie Jej gruba, Kropcia ma dużo pięknego futerka :ok:

witajcie Cudaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw sty 22, 2015 0:58 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

puszatek pisze:ładnemu to i bez fryzjera ładnie a Kropinka do takich należy :1luvu:

i bardzo proszę o nie nazywanie Jej gruba, Kropcia ma dużo pięknego futerka :ok:

witajcie Cudaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

O to to właśnie to. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sty 22, 2015 10:59 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Przydreptałam i ja.
Nie mogłam inaczej postąpić - bo tam gdzie jamnik tam i ja.
Sam nie wiem-jeszcze się nie rozszyfrowałam.Czy jestem pso lubna czy kocio lubna ?
Pierwszym moim i siostry psem był pekińczyk Fafik. Potem jamniki .Jamniki to moja miłość.
Koty pojawiły się później.
Twój jamnik jest prawdziwym jamnikiem w sensie wyglądu.Jest tak samo piękny jak Betti.
Betti nigdy nie była u psiego fryzjera/opór TŻ/. :oops:
.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Czw sty 22, 2015 11:08 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

A zdjęć jak nie było tak nie ma... Jamnisiu, pogoń tą swoją Dużą :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw sty 22, 2015 12:19 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Zuza się leni .
czekamy mało(nie) cierpliwie :smokin:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 22, 2015 16:22 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

muza_51 pisze:Przydreptałam i ja.
Nie mogłam inaczej postąpić - bo tam gdzie jamnik tam i ja.
Sam nie wiem-jeszcze się nie rozszyfrowałam.Czy jestem pso lubna czy kocio lubna ?
Pierwszym moim i siostry psem był pekińczyk Fafik. Potem jamniki .Jamniki to moja miłość.
Koty pojawiły się później.
Twój jamnik jest prawdziwym jamnikiem w sensie wyglądu.Jest tak samo piękny jak Betti.
Betti nigdy nie była u psiego fryzjera/opór TŻ/. :oops:
.

Witaj w naszych skromnych progach :D :D
Też kochamy jamnisie:)
Mieliśmy poprzednio jamnisia gładkowłosego,czarnego z dodatkami brązu(brzusio) i to był jedyny psiak kupiony przez mojego męża dla mnie.
Był najukochańszym jamnikiem jakiego znałam, był z nami 16,5 lat.
Wszystkie inne psiaki i kociaki w naszym domu to przygarniaczki:) za wyjątkiem obecnego łobuza, ten jest prezentem od rodziny po stracie naszej Muszki, którą oddała nam pod opiekę nasza kochana Dorcia44 :ok:
A obecny, no cóż jest jeszcze młodziutki (ponad 2 lata), i jest dziczkiem (niby taka odmiana sierści) :roll:, łobuzuje ile sił w krótkich łapach i pomysłów w kudłatej główce:)
No i dwa razy był u p.fryzjerki na trymowaniu, miał robiony grzbiecik i odrobinkę pychola, ale stwierdził, że więcej nie pójdzie :mrgreen:
Pieskowi się nudziło, a nam się bardziej podoba właśnie z taką sierścią jak Twoja Betti, tylko kiedy mu te kudełki odrosną to nie wiem:)

Caragh pisze:A zdjęć jak nie było tak nie ma... Jamnisiu, pogoń tą swoją Dużą :mrgreen:

Narazie to Jamniś gania Dużą cobymu piłeczkę rzucała, szczeka na mnie i mnie pogania....już mi się nudzi ta zabawa, a on nie odpuszcza, nawet spokojnie pisać nie mogę, natręciuch jeden, ale fotki będę....będą.....oj jakie będą :wink: :mrgreen:

Narazie tylko kawalątek......żebyś się Ciocia nie zachłysnęła cudem....
Obrazek

I jeszcze jeden kawalątek, taki letni, wspominkowy:)
Obrazek

Żuczek na fotkach ma zawsze taki wyraz twarzyczki, jak by miał zaraz kogoś zagryżć
dorcia44 pisze:Zuza się leni .
czekamy mało(nie) cierpliwie :smokin:

He, he....Zuza się nie leni, Zuza miała gościa (gościówkę) i musiała latać z herbatką, kawką i ciasteczkami, takie tam spotkanie z kumpelką i małe ploteczki :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw sty 22, 2015 17:10 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Byłam ,gały napasłam ,jestem w szoku pozytywnym :D
Cuda te Twoje Zwierzaki a Żuczek ,a Żuczka to bym wycałowała chętnie w ten troszkę zmarszczony nochal i pewnie taki chłodny ma ten nosek iii
już nic nie mówię :oops:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw sty 22, 2015 17:49 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Ojejejejejejejejjjj, Żuczusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co ta Duża opowiada? Masz słodki wyraz pysia! :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw sty 22, 2015 17:57 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak i...Jamniś:) Kacperek [*]

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:Cosik te serwety są coraz mniejsze, pewnie duża prać nie potrafi, pra w zimnym i je filcuje :ryk:

Obrazek
Obrazek

Pewnie woda za gorąca była i serweta się skurczyła. :mrgreen:

Dobrze ze krochmalu nie dodała Pańcia bo w dupke by było twardko :roll:

dzień dobry wszystkim :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]