Moderator: Estraven

♥ 
ewar pisze:A z kotami wszystko w porządku?
tzn tylko ja mogę, ale uwielbiam kiedy ona to robi a to ciągle dla mnie nowość, widzieć brzuch Anny w całości
prawda jest taka że po każdym mocniejszym horrorze pan mąż chodzi ze mną siku kotelsonciorny pisze:Koty aktualnie śpią ze mną w łóżku, ale musze wstawać chwilę wcześniej gdyż Annuszka kładzie się na pleckach i trzeba głaskaćtzn tylko ja mogę, ale uwielbiam kiedy ona to robi a to ciągle dla mnie nowość, widzieć brzuch Anny w całości
kotelsonciorny pisze:Takich dramatów mam więcejprawda jest taka że po każdym mocniejszym horrorze pan mąż chodzi ze mną siku
![]()
NatjaSNB pisze:ja kilka lat temu, po obejrzeniu japońskiej wersji Ringu bałam się chodzić do toalety. Doszło do tego, że jak obudziłam się w nocy i musiałam siku , to budziłam męża (wtedy jeszcze chłopaka), szedł ze mną i stał pod drzwiami, czekając. I podwójny stres: raz, że coś mnie wciągnie do kibla (), dwa - że on usłyszy, jak robię siku
ewar pisze:kotelsonciorny pisze:Koty aktualnie śpią ze mną w łóżku, ale musze wstawać chwilę wcześniej gdyż Annuszka kładzie się na pleckach i trzeba głaskaćtzn tylko ja mogę, ale uwielbiam kiedy ona to robi a to ciągle dla mnie nowość, widzieć brzuch Anny w całości
A ona ma bardzo miłe futerko, no i klusia z niej, więc miło głaskać, prawda?
no i jest duża, generalnie coś mi koty dobrze się wypiekły, chyba dodałam za dużo drożdży
aannee99 pisze:Ale tutaj wesoło i FAJNIE

aannee99 pisze:No,coś mi się wydaje, że jutro będziesz zakładała 2 część wątku![]()
![]()
Czy są jakieś plany na jutrzejsze Andrzejki?

MamaMeli pisze:Ja się "zjawisk nadprzyrodzonych" nie boję, są naturalne, ale horrorów nie oglądam, nudzą mniekiedy są Andrzejki? bo w niedzielę szykuje mi się spontaniczny wypad na Rigoletta do Miskolcu, ponieważ spektakl jest o 15 więc nie trzeba kotałków zostawiać na noc.
aannee99 pisze:Hahaha![]()
![]()
Właśnie, co do choinki, to zastanawiam się kiedy będę z małą ubierała, rok temu ubierałyśmy 6 grudnia, taki prezent na Mikołajki, że choinkę już ubieramy, ale nie wiem czy to nie za wcześnie jednak biorąc pod uwagę, że choinka będzie żywa
Ciekawe jak Tosia zareaguje na choinkę..obawiam się, że będzie psociła, Marcelek choinki nie ruszał
Andrzejki 30 listopada,ale impreza jutro

kotelsonciorny pisze:MamaMeli pisze:Ja się "zjawisk nadprzyrodzonych" nie boję, są naturalne, ale horrorów nie oglądam, nudzą mniekiedy są Andrzejki? bo w niedzielę szykuje mi się spontaniczny wypad na Rigoletta do Miskolcu, ponieważ spektakl jest o 15 więc nie trzeba kotałków zostawiać na noc.
Andżejki są w niedzielę, 30 listopada, ja oczywiście myślałam że jutro![]()
A ja się trochę boję takich dziwnych rzeczy, chociaż nie jestem pewna czy wierzę do końca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: eresse i 19 gości