Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 28, 2014 6:17 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

A z kotami wszystko w porządku?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 28, 2014 6:19 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

o bosz, co tu za horrory z samego rana czytam... :strach: :strach: :strach: :strach:

ja kilka lat temu, po obejrzeniu japońskiej wersji Ringu bałam się chodzić do toalety. Doszło do tego, że jak obudziłam się w nocy i musiałam siku , to budziłam męża (wtedy jeszcze chłopaka), szedł ze mną i stał pod drzwiami, czekając. I podwójny stres: raz, że coś mnie wciągnie do kibla ( :roll: ), dwa - że on usłyszy, jak robię siku :ryk:

ale światło zawsze zapalam, nie jestem taka odważna do dziś
no i, jak widać, dzięki temu, uniknęłam gołych kolan teścia :ryk: :ryk:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Pt lis 28, 2014 8:10 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

ewar pisze:A z kotami wszystko w porządku?

Koty aktualnie śpią ze mną w łóżku, ale musze wstawać chwilę wcześniej gdyż Annuszka kładzie się na pleckach i trzeba głaskać :1luvu: tzn tylko ja mogę, ale uwielbiam kiedy ona to robi a to ciągle dla mnie nowość, widzieć brzuch Anny w całości :D

Takich dramatów mam więcej :ryk: prawda jest taka że po każdym mocniejszym horrorze pan mąż chodzi ze mną siku :oops: :oops:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pt lis 28, 2014 8:18 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Koty aktualnie śpią ze mną w łóżku, ale musze wstawać chwilę wcześniej gdyż Annuszka kładzie się na pleckach i trzeba głaskać :1luvu: tzn tylko ja mogę, ale uwielbiam kiedy ona to robi a to ciągle dla mnie nowość, widzieć brzuch Anny w całości :D

A ona ma bardzo miłe futerko, no i klusia z niej, więc miło głaskać, prawda? :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 28, 2014 9:16 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ewar sprowadziła towarzystwo na ziemię 8)
Ja się horrorów nie boję, może mam za słaba wyobraźnię. W ogóle filmy na mnie nie działają :|
kotelsonciorny pisze:Takich dramatów mam więcej :ryk: prawda jest taka że po każdym mocniejszym horrorze pan mąż chodzi ze mną siku :oops: :oops:

NatjaSNB pisze:ja kilka lat temu, po obejrzeniu japońskiej wersji Ringu bałam się chodzić do toalety. Doszło do tego, że jak obudziłam się w nocy i musiałam siku , to budziłam męża (wtedy jeszcze chłopaka), szedł ze mną i stał pod drzwiami, czekając. I podwójny stres: raz, że coś mnie wciągnie do kibla ( :roll: ), dwa - że on usłyszy, jak robię siku :ryk:

Dziewczyny, ale to jest słodkie! Wasi mężczyźni pewnie są wtedy dumni, ze mogą Was - delikatne kobiety, chronić przed poważnym niebezpieczeństwem,ze stanowią oparcie :lol: :ryk:
Z tym dźwiękiem siku też mam stres, szczególnie w publicznych toaletach. Większość kobiet ma to gdzieś.

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pt lis 28, 2014 10:02 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ale tutaj wesoło i FAJNIE :idea:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lis 28, 2014 10:21 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

ewar pisze:
kotelsonciorny pisze:Koty aktualnie śpią ze mną w łóżku, ale musze wstawać chwilę wcześniej gdyż Annuszka kładzie się na pleckach i trzeba głaskać :1luvu: tzn tylko ja mogę, ale uwielbiam kiedy ona to robi a to ciągle dla mnie nowość, widzieć brzuch Anny w całości :D

A ona ma bardzo miłe futerko, no i klusia z niej, więc miło głaskać, prawda? :lol:

Ewo, ona cudne futerko, wyczuwalnie dłuższe niż Pafnuc, bo w sumie Pafnuc to taki koci jamnik :ryk: no i jest duża, generalnie coś mi koty dobrze się wypiekły, chyba dodałam za dużo drożdży :smokin:

W chodzeniu siku z kobietą coś jest. Myślę że pan mąż bardzo się cieszy kiedy może obronić taką słabą, delikatną osóbkę jak ja przed wytworami jej chorej wyobraźni :twisted:
A Ring w wersji japońskiej obejrzałam będąc sama w domu, na słuchawkach. Nie muszę opowiadać jakie były skutki uboczne :ryk:
aannee99 pisze:Ale tutaj wesoło i FAJNIE :idea:

Dzieje się, co nieeeee? Powoli zbliżamy się do stu stron 8O

kotelsonciorny

Post » Pt lis 28, 2014 10:23 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

No,coś mi się wydaje, że jutro będziesz zakładała 2 część wątku :D :D
Czy są jakieś plany na jutrzejsze Andrzejki? :kotek:
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 28, 2014 10:28 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

aannee99 pisze:No,coś mi się wydaje, że jutro będziesz zakładała 2 część wątku :D :D
Czy są jakieś plany na jutrzejsze Andrzejki? :kotek:

Oooj Andrzejki 8O ja się kompletnie gubię w takich datach, ale racja, jutro czydziesty. No ale chyba jednak nic specjalnego nie będziemy robić, po wczorajszych choinkach tutaj już chce mieć swoją i nie wiem czy jutro nie ubiorę :mrgreen: poza tym mogę Wam powróżyć, np z kuwety :twisted:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 28, 2014 10:29 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja się "zjawisk nadprzyrodzonych" nie boję, są naturalne, ale horrorów nie oglądam, nudzą mnie :P kiedy są Andrzejki? bo w niedzielę szykuje mi się spontaniczny wypad na Rigoletta do Miskolcu, ponieważ spektakl jest o 15 więc nie trzeba kotałków zostawiać na noc. :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lis 28, 2014 10:31 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Hahaha :ryk: :ryk:

Właśnie, co do choinki, to zastanawiam się kiedy będę z małą ubierała, rok temu ubierałyśmy 6 grudnia, taki prezent na Mikołajki, że choinkę już ubieramy, ale nie wiem czy to nie za wcześnie jednak biorąc pod uwagę, że choinka będzie żywa ;)

Ciekawe jak Tosia zareaguje na choinkę..obawiam się, że będzie psociła, Marcelek choinki nie ruszał ;)

Andrzejki 30 listopada,ale impreza jutro :piwa:
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 28, 2014 10:32 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:Ja się "zjawisk nadprzyrodzonych" nie boję, są naturalne, ale horrorów nie oglądam, nudzą mnie :P kiedy są Andrzejki? bo w niedzielę szykuje mi się spontaniczny wypad na Rigoletta do Miskolcu, ponieważ spektakl jest o 15 więc nie trzeba kotałków zostawiać na noc. :D

Andżejki są w niedzielę, 30 listopada, ja oczywiście myślałam że jutro :oops:
A ja się trochę boję takich dziwnych rzeczy, chociaż nie jestem pewna czy wierzę do końca.

kotelsonciorny

Post » Pt lis 28, 2014 10:34 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

aannee99 pisze:Hahaha :ryk: :ryk:

Właśnie, co do choinki, to zastanawiam się kiedy będę z małą ubierała, rok temu ubierałyśmy 6 grudnia, taki prezent na Mikołajki, że choinkę już ubieramy, ale nie wiem czy to nie za wcześnie jednak biorąc pod uwagę, że choinka będzie żywa ;)

Ciekawe jak Tosia zareaguje na choinkę..obawiam się, że będzie psociła, Marcelek choinki nie ruszał ;)

Andrzejki 30 listopada,ale impreza jutro :piwa:

Żywej zazdroszczę :oops: myślisz że nie wytrzyma żywe drzewko? Nie znam się na tym kompletnie.

Impreza będzie tak czy siak :ryk: :piwa: :smokin:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 28, 2014 10:38 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:
MamaMeli pisze:Ja się "zjawisk nadprzyrodzonych" nie boję, są naturalne, ale horrorów nie oglądam, nudzą mnie :P kiedy są Andrzejki? bo w niedzielę szykuje mi się spontaniczny wypad na Rigoletta do Miskolcu, ponieważ spektakl jest o 15 więc nie trzeba kotałków zostawiać na noc. :D

Andżejki są w niedzielę, 30 listopada, ja oczywiście myślałam że jutro :oops:
A ja się trochę boję takich dziwnych rzeczy, chociaż nie jestem pewna czy wierzę do końca.

oglądałaś Meridę Waleczną? tam na początku jest fragment jak ona była takim trzyletnim dreptaczkiem i w którymś momencie matka do niej mówi "twój ojciec chyba nie wierzy w czary" na co Merida odpowiada "ale to bardzo niedobrze, bo pełno ich tutaj" ;)
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lis 28, 2014 10:42 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Nie oglądałam, ale tekst mi się bardzo spodobał :mrgreen: a ja pamiętam taką akcję, mojej koleżance zmarł ukochany dziadek. Pojechała miesiac później do babci na wieś, babcia była żoną zmarłego dziadka. No i któregoś dnia zobaczyła ta moja koleżanka dziadka w tym domu, więc przerażona leci do babci i jej opowiada, a babcia na to: dziecko, jeśli to był dziadek to czego się boisz? 8O

kotelsonciorny

[poprzednia][następna]