Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 10, 2013 22:13 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Spilett pisze:Spoko spoko, jak setunia przyjdzie to nie będziesz taki chojrak :ryk:

otworzę następną , chyba że nie chcecie ????

agusialublin pisze:
kuba.kaczor13 pisze:Kociałki rozrabiają jak pijane zające w kapuście :roll: , żrą jak kunie , i są wszędzie tam gdzie nie powinny włazić .
znaczy - wszystko ok , dzięki za troskę .

znaczy się jak rozrabiają to wszystko oki 8)
u mnie jak przestają dranić zaczynam się martwić 8O

Bo po to one chyba są :ryk: :ryk: :ryk: i za to je kochamy :1luvu:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto gru 10, 2013 22:21 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

kuba.kaczor13 pisze:
Spilett pisze:Spoko spoko, jak setunia przyjdzie to nie będziesz taki chojrak :ryk:

otworzę następną , chyba że nie chcecie ????

Pewnie, że chcemy! :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto gru 10, 2013 22:23 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Ostatnio Rysia pacnęła szklankę stojącą na regale. Szklanka oczywiście się stłukła :roll:
A ja jeszcze Rysie wygłaskałam i wymiziałam i w strachu czy kotusia aby nie rozcieła sobie łapki :D

To samo z pozostałym towarzystwem :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto gru 10, 2013 22:24 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

agusialublin pisze:Ostatnio Rysia pacnęła szklankę stojącą na regale. Szklanka oczywiście się stłukła :roll:
A ja jeszcze Rysie wygłaskałam i wymiziałam i w strachu czy kotusia aby nie rozcieła sobie łapki :D

to niestety nieuleczalne ,najlepsi lekarze bezradnie rozkładają ręce :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto gru 10, 2013 22:26 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

kuba.kaczor13 pisze:
agusialublin pisze:Ostatnio Rysia pacnęła szklankę stojącą na regale. Szklanka oczywiście się stłukła :roll:

to niestety nieuleczalne ,najlepsi lekarze bezradnie rozkładają ręce :ryk: :ryk: :ryk:

No, ja się nie gniewam na Perełkę jak mi naleje na ręcznik, bo ma rujkę i sama nie rozumie.
A jakby Zuzia tak Kaśce zrobiła to byłoby krzyczenie, maczanie pysia w sikach i możliwe bicie.

Spilett

Post » Wto gru 10, 2013 22:27 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

kuba.kaczor13 pisze:

wiem 8) a najgorsze że to mi się pogłębia :mrgreen:
koty włażą mi na głowę, dosłownie i w przenośni :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto gru 10, 2013 22:31 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Spilett pisze:
kuba.kaczor13 pisze:

No, ja się nie gniewam na Perełkę jak mi naleje na ręcznik, bo ma rujkę i sama nie rozumie.
A jakby Zuzia tak Kaśce zrobiła to byłoby krzyczenie, maczanie pysia w sikach i możliwe bicie
.

I dlatego dobrze że kicia zmienia opiekuna . ma 50% szans że będzie lepiej i 50% że nie będzie gorzej.
jak by nie patrzył Kaska zostaje sama jak palec i nikt jej nie lubi .Przynajmniej ja.
A Ciebie lubię i ja i ze sto milionów ludzi i kotów z Forum. :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto gru 10, 2013 22:33 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Bo nie czajam 8O
jak można pakować nosek kota w siuśki 8O i bić za to że się zsikał 8O 8O
kto taki mądry :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto gru 10, 2013 22:35 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Ojej :)
:1luvu:

agusialublin pisze:Bo nie czajam 8O

Moja kochana współlokatorka.
Kaśka jest samolubna i wredna...Jak widać na załączonym obrazku.
Zuzia (kotka która do tej pory była z nami ale w sobotę jedzie do jej brata) została także zbita za obudzenie jej (Kaśki) o 4 rano. Przynajmniej tak powiedziała po południu, jak wściekła się skarżyła na kotka. I że nie może się doczekać, kiedy ją odda.

Spilett

Post » Wto gru 10, 2013 22:36 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

współlokatorka z która męczy się Madzia ma pod opieką kotkę brata ,no i nie jest wzorcową kocią mamą :evil:
Ostatnio edytowano Wto gru 10, 2013 22:42 przez kuba.kaczor13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto gru 10, 2013 22:38 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Kubuś, już napisałam :P

Spilett

Post » Wto gru 10, 2013 22:39 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Nie chce mi się nawet komentować. Nie jest warta tego.
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto gru 10, 2013 22:40 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Spilett pisze:Ojej :)

Zuzia (kotka która do tej pory była z nami ale w sobotę jedzie do jej brata) została także zbita za obudzenie jej (Kaśki) o 4 rano. Przynajmniej tak powiedziała po południu, jak wściekła się skarżyła na kotka. I że nie może się doczekać, kiedy ją odda.

aż uwierzyć nie mogę w to co czytam :evil: :evil:
kota bić 8O 8O :evil: :evil: :evil:
czy ona nienormalna jest?????????

Gyumiś zaszczał mi dwa łóżka, nie wspomnę o bluzce i spodniach, i o kocach i nie wyobrażam sobie żebym go zbiła, nie można karać kota, nie można
a to że budzą mnie o 4 rano, to co mam je bić???????????

jaka głupia pinda z tej Twojej koleżanki, sama bym ją pierdyknęła w ten pusty łeb

ale się wkurzyłam :evil: :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto gru 10, 2013 22:40 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Spilett pisze:Kubuś, już napisałam :P

dubel,pisaliśmy w jednym czasie :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto gru 10, 2013 22:43 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

agusialublin pisze:
Spilett pisze:Ojej :)

aż uwierzyć nie mogę w to co czytam :evil: :evil:
kota bić 8O 8O :evil: :evil: :evil:
czy ona nienormalna jest?????????

Gyumiś zaszczał mi dwa łóżka, nie wspomnę o bluzce i spodniach, i o kocach i nie wyobrażam sobie żebym go zbiła, nie można karać kota, nie można
a to że budzą mnie o 4 rano, to co mam je bić???????????

jaka głupia pinda z tej Twojej koleżanki, sama bym ją pierdyknęła w ten pusty łeb

ale się wkurzyłam :evil: :evil: :evil:

Nie nerwuj się, ona niewarta tego.
To nie jest moja koleżanka, to jest moja WSPÓŁLOKATORKA. Gdybym mogła znaleźć inny pokój w tej samej/niższej cenie, z normalnymi ludźmi i przyzwoleniem na kotka, już by mnie tu nie było :(

Spilett

[poprzednia][następna]