Cynamonowo-Waniliowy świat... nowe fotki str 94 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 15, 2013 20:00 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Hej Rodzinko :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 16, 2013 8:26 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

dzień dobry :) co tam u przyprawek?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon gru 16, 2013 8:38 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Się wkurzyłam i zrobiłam ciasto. Z Cynamonem i Wanilią oczywiście :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pon gru 16, 2013 8:41 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Sarah DeMonique pisze:Się wkurzyłam i zrobiłam ciasto. Z Cynamonem i Wanilią oczywiście :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

8O 8O 8O

Milena_MK

Post » Pon gru 16, 2013 8:42 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Smacznego :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon gru 16, 2013 8:45 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

boniantos pisze::balony: :balony: :balony: baaaardzo się cieszę, że się udało. To kolejny przykład na to, że warto walczyć :ok: :ok: :ok:

warto. jeśli tylko się kocha i się chce. ale to nierówna walka i czasem pomimo miłości i szczerych chęci coś idzie nie tak ;) determinacja, determinację, ale na szczęście trafiły mi się bardzo pro-kocie koty ;D

floxanna pisze:Masz tu inny kod do podpisu, żeby Ci nie wisiało bez sensu to „Uploaded with Imageshack”:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156908][img]http://img163.imageshack.us/img163/4382/t15w.jpg[/img][/url]

:)

poprawiłam. dzięki dziewczyny. jeśli chodzi o IS to ja z niego na co dzień nie korzystam. i wcale nie jest on "intuicyjny", jak niektórzy mówią... albo to z moją intuicją jest coś nie tak :evil:

Spilett pisze:Flox - :1luvu: :D

właśnie. popieram :1luvu: :1luvu:

NatjaSNB pisze:Mam nadzieję, że weekend minął Wam tak, jak w sygnaturce :1luvu: :1luvu:

No prawie-że :D Za to powoli i do przodu. Dziś w nocy grzały mnie DWA futerka. Co prawda to moje na najukochańsze w końcu zostało przez Rudości przegonione, ale wiecie... Co dwa futra to nie jedno :D Teraz żadna zima mi nie straszna :D :1luvu: :1luvu:

Myszolandia pisze:Hej Rodzinko :1luvu:

Hejo Myszki moje? Jak tam po weekendzie?

Milena_MK pisze:dzień dobry :) co tam u przyprawek?

Sarah DeMonique pisze:Się wkurzyłam i zrobiłam ciasto. Z Cynamonem i Wanilią oczywiście :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ha! ciasto pyszne wyszło. aczkolwiek mam nieodparte wrażenie, ze weekendy przed świętami są takie, że ich nie ma ;(

ab. pisze:Smacznego :twisted:

zostało jeszcze :twisted: chcesz?

Sarah DeMonique

Post » Pon gru 16, 2013 8:51 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Hej Aniu :)

Miłego dnia życzę i zostawiam głaski dla Wanilki i Cynamonka :)

ps. jeszcze 'chwilka' i dzieciaczki będą miały luz, wolne od szkoły - w tajemnicy Ci napiszę, że cieszę się tak samo jak moja córcia z tego faktu ;) Nauki sporo, naprawdę sporo!. U małej w klasie jeszcze pani z j. angielskiego sprawdzian zapowiedziała dzieciaczkom ( Ich pierwszy z j.angielskiego ) ale już po tym sprawdzianie mamy luz blues :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 16, 2013 9:03 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

aannee99 pisze:Hej Aniu :)

Miłego dnia życzę i zostawiam głaski dla Wanilki i Cynamonka :)

ps. jeszcze 'chwilka' i dzieciaczki będą miały luz, wolne od szkoły - w tajemnicy Ci napiszę, że cieszę się tak samo jak moja córcia z tego faktu ;) Nauki sporo, naprawdę sporo!. U małej w klasie jeszcze pani z j. angielskiego sprawdzian zapowiedziała dzieciaczkom ( Ich pierwszy z j.angielskiego ) ale już po tym sprawdzianie mamy luz blues :D

ania u nas też z programem gonią aż się kurzy. Póki co chwilowe kłopoty z czytaniem ustąpiły kłopotom z pływaniem i obecnie poniedziałki to makabra ;(

Sarah DeMonique

Post » Pon gru 16, 2013 9:06 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Moja mała do 2 klasy chodzi i wiesz co, czytania perfekcyjnie opanowanego jeszcze nie mamy, ale .. damy radę, spoko. Ja długo dukałam, pamiętam to jak dziś ;) W końcu przez to, że mi tak dookoła wszyscy 'truli', że czytać, to ja już powinnam umieć .. to usiadłam w kącie w domu, wzięłam książkę i .. zaczęłam cudownie czytać :D Co do pływania, to są dzieciaczki, które boją się właśnie tych lekcji na basenie, w klasie mojej małej są dwie dziewczynki, które tych lekcji na basenie nie lubią, bo się po prostu boją, ale podejście Pań jest ok, nie zmuszają do niczego, tylko tłumaczą i jeśli dziecko czegoś naprawdę nie chce zrobić w wodzie, bo się boi, to nie zmuszają, dają więcej czasu :)
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 16, 2013 9:07 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

A u nas pani nie było od początku października, powstały mega zaległości bo nową panią dali dopiero od listopada a w międzyczasie panie, które przychodziły na zastępstwo nie przerabiały z dzieciakami materiału. I teraz dzieciaki mają co chwilę kartkówkę :evil: :evil: :evil: Wkurzam się, bo nie są niczemu winne, a taki stres teraz!

Milena_MK

Post » Pon gru 16, 2013 9:10 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Milena u nas było tak z j. angielskim .. Pani zaszła w ciążę i przestała uczyć w szkole, tak nagle .. z dnia na dzień i dzieci cały miesiąc nie miały lekcji .. a były zapowiedziane dwie kartkówki, zanim nową Panią dali, to zaległości powstały i pędzili z materiałem. No i teraz na koniec semestru ten sprawdzian, nie wiem jak to będzie ;) Wszystkiego mogę się z małą uczyć, czy to piosenka jakaś czy słówka na angielski czy wierszyk czy modlitwy, to nam super idzie, ale taki sprawdzian z angielskiego, to już będzie większe wyzwanie .. zobaczymy :) Zazwyczaj tak to właśnie jest, że dzieci mają przechlapane, bo potem z materiałem pędzić trzeba by ponadrabiać wszystko, ech :o U nas .. to w ogóle, co rusz jakieś dyktando, co chwilę testy z nauczania zintegrowanego, no co rusz .. obłęd ;) Wiem, że dzieci uczyć się muszą, ale .. wydaje mi się, że wszystkiego jest jednak za dużo 'troszkę'.
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 16, 2013 9:19 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Widzę że co niektórzy się cieszą z dwóch kotów w łóżku :twisted:
Ja nie mogłam wieczorem zasnąć, bo Ofelinda rozwaliła się na całej poduszce, przesunęłabym się i ułożyła głowę na jaśku, ale nie mogłam, bo do mojego biodra przytuliło się Czarnidełko, z łepetynką na mojej dupince.
Nie powiem, jak mi było wygodnie :?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon gru 16, 2013 9:38 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Sarah DeMonique pisze:
No prawie-że :D Za to powoli i do przodu. Dziś w nocy grzały mnie DWA futerka. Co prawda to moje na najukochańsze w końcu zostało przez Rudości przegonione, ale wiecie... Co dwa futra to nie jedno :D Teraz żadna zima mi nie straszna :D :1luvu: :1luvu:

Nawet nie wiesz, jak się cieszę! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 16, 2013 12:13 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Zaczyna się sezon narciarski i małe urwanie głowy jest. Teraz będę pracowała od 8 do 21 :/ I nie wiem na ile będzie możliwość, żeby przed kompem i na miau posiedzieć... Wybaczcie mi zarówno brak bywania u Was, jak i brak bywania u siebie :(

Sarah DeMonique

Post » Pon gru 16, 2013 13:25 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

no to wytrwałości i zdrowia Wam wszystkim życzymy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ale choć słówko czasami napiszcie :wink:

Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]