Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:
Serniku- proponuję bardzo prostą akcję odwetową: kiedy Erin kogoś obrazi, pomówi itp. a któraś z Was to zauważy- proszę napisać pw albo na moim wątku podlinkować. Się zgłosi.
Się zgłosi masowo!
I się publicznie napisze ,że się zgłosiło.
Bo to żaden wstyd zgłosić , prawda?
Wszak Kotkinsowi nie wolno być niegrzecznym , gdyż "jest lekarzem" a Erin wolno- bo co? Bo nie jest lekarzem?
Neigh- i kurą wychodzącą w nich! I jeszcze raz z drugiej strony!
I niech wiedzą ,że KURA GÓRĄ!!!
to inaczej było....pokona doświadczeniemNeigh pisze:Głupota nie jest zakaźna.....ale nie ma co się z głupim dyskutować.....bo......jak mawiają sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona na argumenty.
shira3 pisze:to inaczej było....pokona doświadczeniemNeigh pisze:Głupota nie jest zakaźna.....ale nie ma co się z głupim dyskutować.....bo......jak mawiają sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona na argumenty.
Aniada pisze:Hańka, a takie może być?? Innego nowego nie mam. Dostałam kubeczek z podobiznami niebieściuchów. Od brata.
Człowiek to jednak kawał życia na takim forum zostawi... Przykro, gdy się dzieją takie jazdy rozmaite. Nie wiem, nie umiem się tak do końca zdystansować. Nie umiem nie włazić, nie czytać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid, zuza i 108 gości