I dlaczego zmieniłaś podpis?
Napisałam na chacie,
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze::(
I dlaczego zmieniłaś podpis?
MaryLux pisze:Ojejku, to zupełnie przypadkiem Inka dostała prezent z okazji święta: przyjechała paczka z jedzeniem
Bardzo dziękujemy - myślałam przede wszystkim o kotkach, ktore same wymienilyścieNITKA/KARINKA pisze:Wszystkiego najlepszego dla Nerutka i wszystkich czarnych kociaków !
U nas świętuje Mizia
![]()
![]()
I za TM Karinka[*] z Kostusią [*]
Dalej smutno i pracowicie a dodatkowo zimno, ciemno, ponuro i z kulawym netem ( albo coś ściągnełam na lapka- do sprawdzenia)
Caragh pisze:Dobrej nocy
MaryLux pisze:mryczór
Witamy i jesteśmy ale zagonione i prywatnie i służbowo, regularnie na konkursach i klikaniu - o Nerusiu i Choculi napiszę oddzielnie gdy się ogarnę...Caragh pisze:Hej, hej, co u Chocusi i Nero?
Dziękuję za wiadomość - też już się odezwałam...w kilku częściachNITKA/KARINKA pisze:I dlaczego zmieniłaś podpis? Napisałam na chacie,
Caragh pisze:O! Faktycznie podpis zmieniony
Podpis zmieniałam co chwilę z powodu tego - teraz w necie - czyli raczej niewidocznie i w sprawach technicznych jestem najczęściej zajęta tam prawie jak organizatormorelowa pisze:A gdzie się podziały banerki Twoje?
Caragh pisze:Nie usuwałabym podpisu, tylko z powody ścięcia. W końcu to Twój podpis.
Bannerki są zawsze bardziej widoczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości