Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 06, 2014 11:52 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Cześć Ewa :) No widzisz, jak nie kijem to pałą. Zawsze cos musi się przyplątać. Spokoju nie może być...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw lis 06, 2014 13:12 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Właśnie dzwoniła pani wet. z wstępnymi wynikami krwi. Jeszcze nie całkowitymi, ale ona wie, że do mnie dzwonić, bo ja się denerwuję. To co na razie udało jej się wykryć to niedobór potasu. Będziemy suplementować to na pewno. No i jakieś granulocyty czy coś wyszło, teraz będzie sprawdzać jakie i z czego to się wzięło. Jutro kardiolog. Pani ma nam załatwić bezpłatnego dooplera na uwm-ie. Sama chyba zawału dostanę....

Sihaja

Post » Czw lis 06, 2014 16:08 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 06, 2014 16:13 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dorotko - może to banalnie zabrzmi ale naprawdę nie stresuj się tak - będzie dobrze.
To że się denerwujesz w niczym nie pomaga a wręcz szkodzi bo Morfik odczuwa twoje nastroje i na zdrowie mu to nie pójdzie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lis 07, 2014 8:22 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Na RTG wyszły niestety zmiany w serduszku, ale lekarz powiedział, że "nie ma tragedii, widział gorsze". No ale lepsze też widział, nie? Nie wiem, czy to brać za dobrą, czy złą monetę, bo jednak zmiany są. Dziś wizyta u kardiologa i błagam, trzymajcie kciuki, żebym się z czasem wyrobiła i nic mi nie stanęło na przeszkodzie. Dziś do pracu spóźniłam się godzinę, bo wypadek był i cała droga zablokowana. Oby po południu nie było takich rzeczy, bo ja muszę zdążyć do tego kardiologa....

Sihaja

Post » Pt lis 07, 2014 10:58 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Na RTG wyszły niestety zmiany w serduszku, ale lekarz powiedział, że "nie ma tragedii, widział gorsze". No ale lepsze też widział, nie? Nie wiem, czy to brać za dobrą, czy złą monetę, bo jednak zmiany są. Dziś wizyta u kardiologa i błagam, trzymajcie kciuki, żebym się z czasem wyrobiła i nic mi nie stanęło na przeszkodzie. Dziś do pracu spóźniłam się godzinę, bo wypadek był i cała droga zablokowana. Oby po południu nie było takich rzeczy, bo ja muszę zdążyć do tego kardiologa....

Oczywiście że trzymamy za Morfika i za twój czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 07, 2014 11:55 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dorotko, cały czas mocne :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt lis 07, 2014 13:11 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Może to nic groźnego , tego się trzymajmy. Kciuki !!!! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lis 08, 2014 19:01 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Zadzwoniłam do niezawodnej floxanny i poprosiłam o pomoc. Nie wiem, jak ja się jej odwdzięczę.... Jutro wizyta, będę miała już zdjęcie, bo tu trzeba szybko diagnostykę zrobić....

No weź, bo się zarumienię ;)

Kciuki za Was trzymam. A na USG piersi to w miarę szybko można się chyba umówić na NFZ tu koło mnie, na Żeromskiego: http://medis.info.pl/lekarz-olsztyn/cen ... sg-olsztyn

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie lis 09, 2014 16:16 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witajcie niedzielnie koteczki z Dużą!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lis 13, 2014 9:23 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witajcie, witajcie.
Dziś Morfeusz ma echo serduszka.
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Namieszałam z potasem, siedzę teraz i myślę, czy się przyznać wetce czy nie....
Ech....
Miałam podawać pół kapsułki leku dziennie, i te pół jeszcze rozdzielać na 3 porcje - rano, południe i wieczór. A ja przez 5 dni podawałam całą kapsułę dzieląc na 3 części. Myślę, że nie przedawkowałam, ale nie wiem, co dalej. Po pierwsze, czy to może mieć wpływ na wynik dzisiejszego badania? Po drugie - kapsułki były na miesiąc, co teraz mam zrobić? 5 dni nic nie podawać, a potem tak jak powinno być, czy podawać dalej bez przerwy, tylko teraz prawidłowo? Przyznać się wetce? Nie przyznać się? Głupio mi się przyznać, bo ona jeszcze mi na opakowaniu wszystko napisała dokładnie, jak mam podawać.... No jaka ja jestem roztrzepana, no.... :201429

Sihaja

Post » Czw lis 13, 2014 9:40 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Przyznaj się, przyznaj :P

Za Morfiego :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lis 13, 2014 9:47 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zdecydowanie przyznać się bo tu chodzi o zdrowie Morfeuszka.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 13, 2014 10:09 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zadzwoniłam. Na razie nie odbiera. Zajęta jest....

Sihaja

Post » Czw lis 13, 2014 11:31 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Próbuj dalej.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]