Ewa L. pisze::oops:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Witanko Kokusiu!![]()
![]()
Ależ ja jestem Inka!
Ups cioteczce wątusie się pomyliły
Żeby mi to było przedostatni raz!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze::oops:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Witanko Kokusiu!![]()
![]()
Ależ ja jestem Inka!
Ups cioteczce wątusie się pomyliły
agusialublin pisze:Jak Maryś zobaczy jutro o jakich to niesamowicie ważnych sprawach dyskutujemy na Jej wątku to padnie z wrażenia![]()
![]()
![]()
No ale przynajmniej robimy to na trzeźwo![]()
![]()
agusialublin pisze:barbarados pisze:Można , chociaż i bez tego jesteśmy bardzo twórcze . Prawda ?
oczywiście![]()
dawno się tak nie ośmiałam
![]()
![]()
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia a co z Tobą słoneczko![]()
my też trzymamy kciuki i pazurki
Wróciłyśmy ze zdjęcia nereczek i pęcherzyka, wet pooglądał też inne podroby, skasował mnie na stówę i nic złego nie stwierdził. Tylko Inusia się jeszcze zatacza, dostała ogłupiacza, żeby nas nie zjadła w czasie badania. Aż mi się chce ryczeć, jak na nią patrzę.
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia a co z Tobą słoneczko![]()
Wróciłyśmy ze zdjęcia nereczek i pęcherzyka, wet pooglądał też inne podroby, skasował mnie na stówę i nic złego nie stwierdził. Tylko Inusia się jeszcze zatacza, dostała ogłupiacza, żeby nas nie zjadła w czasie badania. Aż mi się chce ryczeć, jak na nią patrzę.
kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia a co z Tobą słoneczko![]()
też nie lubię stanów ponarkozowych u kotów, serece się kroi
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia a co z Tobą słoneczko![]()
oj no to super że Inusia zdrowa![]()
![]()
![]()
możesz spać spokojnie Maryś![]()
a po narkozie Inusia dojdzie do siebie, dobrze będzie![]()
![]()
i pewnie będzie bardzo głodna
agusialublin pisze:Wiesz co Koko po narkozie po sterylce zrobiłą w pierwszej kolejności ?
podreptała do kuchni do miski z jedzeniem.
Nie miałam sumienia nie dać jej jeść jak mi miauczała nad miską.
I nic jej nie było.
Myślę ze spokojnie możesz dać Inusi troszczkę jedzenia. Jak nie zwróci to daj więcej.
A jak zwróci no to trudno.
MalgWroclaw pisze:Wody dałabym na pewno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości