Taki mam . Taki namiar też przysłała mi Megana.
Daje radę, ale ja nie jestem nadzwyczajnie wymagająca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Poszukam w markecie albo może na allegro znajdę taki siekacz![]()
Myślę że taki w zupełności mi wystarczy![]()
Wydrylowałam dwa wiaderka wiśni - jedno spinaczem a drugie drylownicą.
Drylownicą wprawdzie trzykrotnie szybciej ale ciekawe ile pestek przeleciało
Broszka pisze:U nas plaga komarów i innych gryzących owadów np. gzów i jusznic![]()
Konie wychodzą o świcie i już o dziewiątej muszę je chować do stajni bo nie można wytrzymać na dworze... Wieczorem plaga komarów też uniemożliwia wypasMimo upału do stajni i na wybieg koni chodzę w długich spodniach i z długim rękawem a i tak jestem pogryziona
![]()
morelowa pisze:Nie rozumiem tego - mam za mały rozumek![]()
Chyba, że to wiaderka do piaskownicy..Umiesz zatrzymać czas? Czytając SF i fantazy wiem, ze to możliwe
felin pisze:Jak się zaloży ciuchy z "plastiku", to mniej żrą; podobno![]()
Broszka pisze:felin pisze:Jak się zaloży ciuchy z "plastiku", to mniej żrą; podobno![]()
Ale jak wytrzymać w upał w takich plastikowych ciuchach
Wykupili i sprzedają teraz na allegro - tam można kupić bez problemuhanelka pisze:Babki w aptece powiedziały mi, że coś o nazwie Mugga skutecznie odstrasza komary, ale że się wszyscy na to teraz rzucili, to zbrakło. I żeby się w sklepach wędkarskich popytać
felin pisze:Ponoć w tak zwanych "technicznych" się da.
Revontulet pisze:Z chęcią zjadłabym dwa wiadra wiśni.
Nieustannnie zazdroszczę Ci dostępu do tyyylu pysznych owoców![]()
A czereśnie masz? Uwielbiam czereśnie. I maliny...
No ale chyba te opryski są nieszkodliwe dla ptaków, przecież pryskają w miastach parki i okolice rzekhanelka pisze:Z takiego profesjonalnego oprysku to różne takie ptaszki mogłyby się nie ucieszyć
Broszka pisze:felin pisze:Ponoć w tak zwanych "technicznych" się da.
Nie wiem o jakie ciuchy chodzi?
morelowa pisze:Czereśnie są the best! I morele najbardziej! + wszystkie jagodowe leśne![]()
Suszone czereśnie są bardzo zdrowe , wiśnie też przydatne - jedno i drugie obłędnie drogie.
Nie wierzę, że opryski są nieszkodliwe, i że działają wybiórczo na komary
felin pisze:Sportowe, oddychające.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 183 gości