Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Wlaśnie sobie uświadomiłam, ze to była bardzo duża porcja jak na takiego kociaka![]()
Podać przepis![]()
![]()
Iii Ogon był
anulka111 pisze:Ogonas wspanialy i reszta kotki tezi ten dzwiek ,ktory wydala z siebie na widok miseczki-taki poganiajacy,daj ,szybko daj
Ruch lepszy od dietyBasia_Blue pisze:Zachęcona tym sukcesem kilka dni później zapakowałam protestującą NK w szelki i zabrałam ją na dół głownie po to, żeby potem pędzć za nia na górę po schodach.
Świerszcze jej na dworzu pokaż, albo wyjdźcie wieczorem "na ciemki"Basia_Blue pisze:Młodej chyba podoba się obecna pora roku, co i rusz do mieszkania wpada nowa interaktywna zabawka, na przykład komar albo ćma. Te ostatnie są szczególnie mile widziane, bo nie uciekają tak szybko jak niektóre inne zabawki i nawet czasami udaje się je upolować![]()
Straszy brat potwierdza, że yorki nie są godne zainteresowania jaśnie państwaBasia_Blue pisze:Najwyraźniej yorki to nie są w oczach NK psy, ponieważ nie zaszczyciła go nawet jednym syknięciem. Nic dziwnego w sumie, był o połowę mniejszy od niej![]()
![]()
bo drzwi łatwiej odróżnić jak się z nich najpierw samemu wyszłoBasia_Blue pisze:nie odróżnia ich od innych drzwi na inne klatki - usadziła się przed najbliższymi i chciała już urządzić koncert
Najwyższa poraBasia_Blue pisze:Zamawiam dziś nową podstawę pod drapak, bo jednak chwieje się pod jej ciężarem. I zastanawiam sie, czy tylko podstawa wymaga zwiekszenia...
OgonBasia_Blue pisze:
anulka111 pisze:O widze podobne zachowania-tez lubi trzymac za lapke-ja wczoraj zasypialam z lapkami przednimi w rece-ogonas ma lepszy niz moj Rys
![]()
![]()
![]()
![]()
Bedziecie w Cieszynie?
ewkaa pisze:Ruch lepszy od dietyBasia_Blue pisze:Zachęcona tym sukcesem kilka dni później zapakowałam protestującą NK w szelki i zabrałam ją na dół głownie po to, żeby potem pędzć za nia na górę po schodach.![]()
ewkaa pisze:bo drzwi łatwiej odróżnić jak się z nich najpierw samemu wyszłoBasia_Blue pisze:nie odróżnia ich od innych drzwi na inne klatki - usadziła się przed najbliższymi i chciała już urządzić koncertale prędzej czy później załapie i które to drzwi
![]()
[/quote]ewkaa pisze:OgonBasia_Blue pisze:![]()
![]()
Basia_Blue pisze:Co oznacza przebieranie łapkami jak kot siedzi/stoi/leży/ przebiera ttak śmiesznie "dłońmi" u przednich łapek.
MariaD pisze:Basia_Blue pisze:Co oznacza przebieranie łapkami jak kot siedzi/stoi/leży/ przebiera ttak śmiesznie "dłońmi" u przednich łapek.
Ugniatanie w dowolnej pozycji
anulka111 pisze:Ugniatanie to jest to ,co kocham w moich kotach najbardziej,a jak powietrze ugniataja z zachwytu jak glaszcze to sie rozplywam z zachwytu
Gosiak104 pisze:Na wściekliznę głównie ze względu na wystawę możecie się zaszczepić nawet teraz, co do kleszczy - zdecydowanie powinnaś NK zabezpieczyć.
Edit: a co do "znajdźkotka" to kotek jest na samym środku łóżkaZgadłam? Co wygrałam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 44 gości