Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 14, 2013 7:05 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

anulka111 pisze:Macie jakies dziwne postrzeganie swiata wokol siebie-=chyba Was sie troszke boje :lol:

ale dopiero teraz zaczęłaś się bać?!
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt cze 14, 2013 8:23 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Taaaak, zaiste dziwne jest nasze postrzeganie :)
Ale mimo wszystko gdy idziemy do weta, to nie z uszami kota (albo innym wybranym jego fragmentem), ale z całym kotem :P
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt cze 14, 2013 18:51 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

No to bylam u ludzkiego weta i z kotem u weta :roll:
Rys ma stan zapalny ucha zewn. w jednym uchu,to cudo co sobie wydrapal kolo oka-to odczyn alergiczny na co nie wiadomo,ale brat wczoraj -mozna uzywac slow wulgarnych?-dal kotu sprobowac sops z 100wysp-niby ciut ale co z tego,do tego prawie sie sypnal o smaczku z puriuny dla psowwwwwwwwwwwww

Szukam odpowiednio ciezkiego narzedzia ,by go trwale uszkodzic :roll:

Moja wizyta u lekarza byla strata czasu..............osluchal-jeszcze mam pluca podobno........zapytal co biore potwierdizl,ze mam dalej brac to co biore i zapisal syropek-bo mi sie skonczyl :roll:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt cze 14, 2013 20:41 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Anulka, pan do Ciebie! :mrgreen:
http://piekielni.pl/51276
KotkaWodna

Post » Pt cze 14, 2013 21:03 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Zartujesz- na tutejszych nie dzialaja,ale nie wywoluj wilka z lasu,bo poki co mam spokoj :evil: -moze to kwestia tego ,ze od miesiaca pracowalam wlacznie z weekendami,albo mialam podyplomowke-ciezko nekac nieobecna :twisted:

Jesli jutor zadzwonia,a planuje pozycje horyzontalna uprawiac w celu samouzdrowienia ,to bedzie na Ciebie :twisted:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Pt cze 14, 2013 21:19 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

na mnie to może być podziękowanie za polecenie skutecznej metody co najwyżej, o! ;>
KotkaWodna

Post » Pt cze 14, 2013 23:57 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Anulka111, a Rysio jest jakimś szczególnym alergikiem?
Bo nie powinien tak zareagować na kropelkę sosu. Ja tam się przyznaję bez bicia - moje koty chca być częstowane moim jedzeniem, nie to żeby się nażreć, ale żeby dzielić ze mna posiłek :) Odbieram to jako jakiś wyraz wspólnoty. I zawsze je częstuję, odgryzam maleńkie kawałeczki i podaję. W ten sposób Druid ostatnio zjadł maleńki okruszek ogórka małosolnego. Po skonsumowaniu, usatysfakcjonowany poszedł spać.
Więc jeśli Rysio alergikiem nie jest, to jakoś nie wydaje mi się, żeby taki symboliczny poczęstunek wywołał alergię.

I dobrze, że byłaś u ludzkiego weta :) :ok:

casica

Post » Sob cze 15, 2013 0:05 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

A ja masochistycznie zmęczyłam Opole.
Generalnie jestem zażenowana. I cały czas zastanawiam się co tak straszliwie bawiło publiczność 8O
Wstrząśnięta natomiast i wnerwiona jestem występem Joanny Moro, akt zaśpiewania piosenki German uważam za bezczelność po prostu i nie rozumiem jak można w ogóle nie mieć wstydu, zgroza.
Ja uwielbiam German, nie dlatego, że serial ją ozywił, ale za cudowny, nieziemski zupełnie głos. Nie, ona nie zasłużyła na taką parodię swojej piosenki :evil:
Już o kicz Maryli nie chce mi się pisać, bo jestem zażenowana patrząc na nia, no ale kit, każdy chce zarobić na szyneczkę do chlebka będzie więc konkurować z Fogiem w kategorii - kto dłużej ustoi na scenie :x

A jednak warto było się męczyć i nie uznaję czasu za stracony, ze względu na dwie ostatnie piosenki. Bo Natalia Sikora świetnie zaśpiewała "Konie" Wysockiego, a niejaka Podulka też mi się bardzo podobała :)

casica

Post » Sob cze 15, 2013 10:18 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Rys nie jest alergikiem,ale by byc tego pewnym musze wiedziec,co je-a jak szanowny brat da mu cos i nie zamelduje-to skad mam wiedziec :roll: Dlatego czasem mam ochote mu wlac.
Kropla sosu moze nie,ale ile zezarl tych chrupek puriny dla psow to pytanie-ta purina to aktualny smaczek Gapy ,jak jest na spacerze- mogla Rysiowi zaszkodzic.

Gucio ma miziasty dzien do obledu-nadstawia do mizianek wszystko nawet lapki-reka mnie juz boli od wyglaskiwania tego muskularnegoi cialka kociego :lol:

anulka111

Post » Sob cze 15, 2013 12:52 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

casica pisze:A ja masochistycznie zmęczyłam Opole.
Generalnie jestem zażenowana. I cały czas zastanawiam się co tak straszliwie bawiło publiczność 8O
Wstrząśnięta natomiast i wnerwiona jestem występem Joanny Moro, akt zaśpiewania piosenki German uważam za bezczelność po prostu i nie rozumiem jak można w ogóle nie mieć wstydu, zgroza.
Ja uwielbiam German, nie dlatego, że serial ją ozywił, ale za cudowny, nieziemski zupełnie głos. Nie, ona nie zasłużyła na taką parodię swojej piosenki :evil:
Już o kicz Maryli nie chce mi się pisać, bo jestem zażenowana patrząc na nia, no ale kit, każdy chce zarobić na szyneczkę do chlebka będzie więc konkurować z Fogiem w kategorii - kto dłużej ustoi na scenie :x

A jednak warto było się męczyć i nie uznaję czasu za stracony, ze względu na dwie ostatnie piosenki. Bo Natalia Sikora świetnie zaśpiewała "Konie" Wysockiego, a niejaka Podulka też mi się bardzo podobała :)

Doczytuje. Konie były wspaniałe. Ja już te Sikore wcześniej osluchalam w Voisie. Animalsow też wykonala porywająco. No świetna babka i ten chrapliwy glos :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob cze 15, 2013 13:34 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Ja wymiękłam po chyba trzeciej piosence w drugiej części. Stwierdziłam, że jednak pójdę spać :roll:
A na panią Rodowicz to patrzeć się nie mogłam tak okropnie wyglądała i gadała 8O
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob cze 15, 2013 14:13 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Ja z trzy razy przelaczalam .....i uciekalam w poplochu :x

anulka111

Post » Sob cze 15, 2013 14:30 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

anulka111 pisze:Rys nie jest alergikiem,ale by byc tego pewnym musze wiedziec,co je-a jak szanowny brat da mu cos i nie zamelduje-to skad mam wiedziec :roll: Dlatego czasem mam ochote mu wlac.
Kropla sosu moze nie,ale ile zezarl tych chrupek puriny dla psow to pytanie-ta purina to aktualny smaczek Gapy ,jak jest na spacerze- mogla Rysiowi zaszkodzic.

Gucio ma miziasty dzien do obledu-nadstawia do mizianek wszystko nawet lapki-reka mnie juz boli od wyglaskiwania tego muskularnegoi cialka kociego :lol:

Jesli Rysio nie jest alergikiem, to i purina dla psów nie powinna wywołac takich gwałtownych objawów (karma psia dla kotów, i odwrotnie, nie jest wskazana, ale to ze względu na dostosowanie do innych potrzeb zywieniowych tych zwierząt) jednak nie czyni też jakiegoś gwałtownego spustoszenia w organiźmie. Czasem zdarzało mi się karmić, incydentalnie, koty karmą psią gdy nie miałam nic innego pod ręką, na wykopaliskach np, nic się nie działo. Zresztą zauważyłam, a i inni o tym pisali wiele razy, że koty lubią psią, a psy kocią karmę.
Musisz gdzie indziej szukać przyczyny.
Co do brata :x zatłukłabym, tak jak za każdym razem mam ochotę zatłuc Justyna gdy słyszę argument - no ale on chciał :roll:

casica

Post » Sob cze 15, 2013 14:36 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

U mnie nie slysze tego argumentu-slysze za to "jak mozna kota wpuszczać na stół","czemu on mi zaglada do talerze"

Po czym radosnie mu daje smaczka w nagrode :evil:

anulka111

Post » Sob cze 15, 2013 14:41 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

moś pisze:Doczytuje. Konie były wspaniałe. Ja już te Sikore wcześniej osluchalam w Voisie. Animalsow też wykonala porywająco. No świetna babka i ten chrapliwy glos :D

Ja nie ogldam żadnych programów typu "voice of...", "taniec z/na..." i podobnych :x Ale słyszałam Natalię przemienioną w Janis Joplin i faktycznie była boska :)
AgaPap pisze:Ja wymiękłam po chyba trzeciej piosence w drugiej części. Stwierdziłam, że jednak pójdę spać :roll:
A na panią Rodowicz to patrzeć się nie mogłam tak okropnie wyglądała i gadała 8O

anulka111 pisze:Ja z trzy razy przelaczalam .....i uciekalam w poplochu :x

A ja tępo, jak kretyn, zaległam na kanapie i tak jakoś zostałam :evil: No dobra poczytywałam sobie o Potiomkinie, więc to mnie jakoś tłumaczy. Nie wiem, w jakąś katatonię popadłam czy jak?

W pierwszej części nie usłyszałam nic, czego bym chciała wysłuchać później.
W drugiej części z otwartymi ustami oglądałam Rodowiczkicz, plastik, lycra i inne zabiegi. Na swoich potwornych koturnach w zasadzie nie mogła stać, nie bardzo chyba mogła też chodzić. Poza tym albo ma nowe zęby, albo jest tuż po nowej operacji podciągającej bo wyraźnie usta jej się nie składały więc wykonywała nimi dziwne ruchy. W efekcie była żałosna, jednak trzeba wiedzieć kiedy sie wycofać z estrady. Ekstremalny zupełnie przykład zjawiska "dzidzia piernik"

Podobały mi sie 3 dziewczyny z Warszawy, fajne wokalnie, bardzo zgrane, z fajną stylową aranżacją, później chłopaki z Przemyśla, bardzo standardowo zaśpiewali, ale przynajmniej dobrze.
A dwa ostatnie występy (Podulka i Sikora) to te, dzieki którym czasu jednak nie uznaję za stracony.
No zresztą jak mówię, poczytywałam sobie Sebaga Montefiore, więc było ok :)

casica

[poprzednia][następna]