anulka111 pisze:Macie jakies dziwne postrzeganie swiata wokol siebie-=chyba Was sie troszke boje
ale dopiero teraz zaczęłaś się bać?!
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Macie jakies dziwne postrzeganie swiata wokol siebie-=chyba Was sie troszke boje
casica pisze:A ja masochistycznie zmęczyłam Opole.
Generalnie jestem zażenowana. I cały czas zastanawiam się co tak straszliwie bawiło publiczność![]()
Wstrząśnięta natomiast i wnerwiona jestem występem Joanny Moro, akt zaśpiewania piosenki German uważam za bezczelność po prostu i nie rozumiem jak można w ogóle nie mieć wstydu, zgroza.
Ja uwielbiam German, nie dlatego, że serial ją ozywił, ale za cudowny, nieziemski zupełnie głos. Nie, ona nie zasłużyła na taką parodię swojej piosenki![]()
Już o kicz Maryli nie chce mi się pisać, bo jestem zażenowana patrząc na nia, no ale kit, każdy chce zarobić na szyneczkę do chlebka będzie więc konkurować z Fogiem w kategorii - kto dłużej ustoi na scenie![]()
A jednak warto było się męczyć i nie uznaję czasu za stracony, ze względu na dwie ostatnie piosenki. Bo Natalia Sikora świetnie zaśpiewała "Konie" Wysockiego, a niejaka Podulka też mi się bardzo podobała
anulka111 pisze:Rys nie jest alergikiem,ale by byc tego pewnym musze wiedziec,co je-a jak szanowny brat da mu cos i nie zamelduje-to skad mam wiedziecDlatego czasem mam ochote mu wlac.
Kropla sosu moze nie,ale ile zezarl tych chrupek puriny dla psow to pytanie-ta purina to aktualny smaczek Gapy ,jak jest na spacerze- mogla Rysiowi zaszkodzic.
Gucio ma miziasty dzien do obledu-nadstawia do mizianek wszystko nawet lapki-reka mnie juz boli od wyglaskiwania tego muskularnegoi cialka kociego
moś pisze:Doczytuje. Konie były wspaniałe. Ja już te Sikore wcześniej osluchalam w Voisie. Animalsow też wykonala porywająco. No świetna babka i ten chrapliwy glos
AgaPap pisze:Ja wymiękłam po chyba trzeciej piosence w drugiej części. Stwierdziłam, że jednak pójdę spać![]()
A na panią Rodowicz to patrzeć się nie mogłam tak okropnie wyglądała i gadała
anulka111 pisze:Ja z trzy razy przelaczalam .....i uciekalam w poplochu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 757 gości