Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 18, 2013 23:11 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

O mały włos z burego footerka, a nie dostałbym kolacji.
Ciocia powiedziała, że jest gorąco i trzeba poczekać. To poczekałem, w zwykłym miejscu i Duża zrozumiała.
Kolację dostałem o zwykłej porze i zjadłem.
Ale nie mam miaupretensji do cioci.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro cze 19, 2013 19:32 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Jak jest gorąco, to tym bardziej trzeba jeść!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 26, 2013 5:38 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miauu. Bardzo dawno nie pisałem, ale dzisiaj przypomnę Wam, jak wyglądam :D
Ostatnio musiałem ścielić i układać kocyk
Obrazek Obrazek
i się zmęczyłem
Obrazek
Noś
Ostatnio edytowano Śro cze 26, 2013 6:56 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przenioslam na NASZE KOTY - opowieści o rezydentach - blaski i cienie życia z kotami
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob cze 29, 2013 22:04 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miau. Bardzo mało piszę ostatnio, ciocia też mało pisze.
Dzisiaj ciocia wzięła mnie na ręce, dawno nie brała, ale powiedziała, że już nie może wytrzymać.
Ze mnie jest bardzo grzeczny kotek.
Ciocia Pako do mnie wcale nie zagląda :(
Na pewno ma dużo zajęć z kotkami :(
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 30, 2013 9:00 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Miau. Bardzo mało piszę ostatnio, ciocia też mało pisze.
Dzisiaj ciocia wzięła mnie na ręce, dawno nie brała, ale powiedziała, że już nie może wytrzymać.
Ze mnie jest bardzo grzeczny kotek.
Ciocia Pako do mnie wcale nie zagląda :(
Na pewno ma dużo zajęć z kotkami :(
Noś

Wcale się nami nie zajmuje :( Mówi, że koniec roku szkolnego i jaki sagon czy sajgon (to coś strasznego musi być) :roll:
Wraca do domu taka "na ostatnich łapach", sprząta kuwetki, nakłada do miseczek i... zasypia
Wczoraj się sprężyła, poszła na długi spacer - mówiła, że szukała kotki, która zgubiła się niedaleko, ale nie znalazła, a dzisiaj padało w nocy - biedna Róża :cry:
Pozdrawiam Cię serdecznie, tak za parę dni Pako powinna wrócić do normalnego tryby życia, to na pewno coś napisze
Buziaczki, Mańcia
:D
Pako

Post » Nie cze 30, 2013 21:35 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Mańciu, Mańciu, to my sobie łapinki możemy podać. Nasza duża ma to samo, ten sajogon, znaczy się :roll: . Ale mówi, że już widzi światełko w tunelu 8O .
Florka i Noś

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Nie cze 30, 2013 21:39 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miau. Dzisiaj ciocia pokazała mi, jak uporządkować kocyk. Bo się miauzastanawiałem, czemu tak nisko wisi. Wszystko w moich łapkach.
Ale paczyłem. Już teraz miauwiem.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lip 03, 2013 19:57 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

My wszystkie kotki zawsze sprzątamy i porządkujemy w domu, jak coś nie jest na swoim miejscu to pac :smiech3:

Pako tylko kręci głową, nie może pojąć jak my to wszystko pięknie potrafimy :oops:

Ostatnio Mukki chciała przesunąć figurkę czarnego kotka (żeby pod nim poodkurzać) a on... fru na ziemię, i zrobiło się dużo skorupek 8O

Upiekło nam się, chociaż Pako nie była zadowolona, bo to jej prezent urodzinowy był od naszych Cioć (sióstr Pako)

Buziaczki, Mańcia
Pako

Post » Śro lip 03, 2013 20:45 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Mańcia :D
Dzisiaj przez ułamek sekundy nie czekałem na kolację na moim zwykłym miejscu i od razu się zrobiła afera, czy aby chory nie jestem.
Pobiegłem szybko i zjadłem :D
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lip 04, 2013 19:43 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Te Duże to panikary :wink:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 07, 2013 5:54 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miauu. 8 lipca mija rok, od kiedy mieszkam we własnym Domu :D
Ciocia mi mówiła, co mam pisać, trochę się boję, że zapomnę :oops:
Bardzo dziękuję mojej Dużej, że mnie tak bardzo kocha. Też kocham Dużą :1luvu:
I Florkę też, jest dla mnie dobra :1luvu:
Taki byłem, troszkę nieśmiały na początku – latem zeszłego roku
Obrazek
to moje zdjęcie ciocia najbardziej lubi
Obrazek
pod koniec roku ogarnęła mnie nośtalgia i musiałem zajrzeć do wanny. Jak Ciocia Ania mnie przywiozła do domu, siedziałem w wannie, bo się trochę bałem
Obrazek
lubię spać z Florką w szafce...
Obrazek
... i sam, na takiej kociej podusi
Obrazek
i tak lubię poleżeć
Obrazek
z Florką lubimy sobie miaurozmawiać o miauważnych sprawach
Obrazek Obrazek
albo spędzamy czas na oknie
Obrazek
podobno jestem królewiczem
Obrazek
beztroskie jest życie kocurka w Domu
Obrazek

Noś
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 07, 2013 7:51 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nosku Kochany - Wszystkiego Najlepszego :1luvu: Masz cudowną Rodzinę, cieszę się razem z Tobą :D

Obrazek
Pako

[poprzednia][następna]