Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 21:16 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Aniada pisze:Zrobimy tak, że poproszę kogoś - np. Kotkinsa - o referowanie. Jeszcze mam numer do Kotki na przykład, ale ona wciąż w rozjazdach.
Mam natomiast poważne obawy, że małż mi się zawstydzi. Zwłaszcza po tym, jak mu powiedziałam, że tu kolejka się ustawia w sprawie jego klona. :lol:

melduję gotowość bojową z Poronina - mam net mobilny :mrgreen:
Rankiem mogę puścić wieści i pod wieczór, bez problemu.
Klona zdecydowanie poproszę!! Może mi nawet kotecki przynosić, będę do Cię na korepetycję z niańczenia maluszków przychodziła ;>
KotkaWodna

Post » Pon maja 28, 2012 21:17 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Serniczek pisze: [
cała prawdę tylko prawdę...trzecią prawdę nawet niech nie próbuje-przyjedziem,znajdziem i zabijem :evil:

Gazdę, Serniczku? Twego ulubieńca?? ;) ;)

Kotko, koteczki to on Ci może przynosić i bez klonowania. Chcesz?? Rzeknij słowo, a pojedziemy szukać. :mrgreen:
Aniada

Post » Pon maja 28, 2012 21:17 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Hańka pisze:
Serniczek pisze:
aamms pisze:
MariaD pisze:Niech TŻ zeznaje. :wink:

O, to, to!
Niech zeznaje.. :twisted:

cała prawdę tylko prawdę...trzecią prawdę nawet niech nie próbuje-przyjedziem,znajdziem i zabijem :evil:

I zjem!

Hańka Ty kanibalu :roll:
co znajdzie to zeżre-mąż nie mąż :evil:
"popie oczy wilcze gardło
co zobaczy to by żarło"
Ostatnio edytowano Pon maja 28, 2012 21:20 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Pon maja 28, 2012 21:19 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Serniczek pisze:

Swój, nie swój :roll:

Jak się chłop tego naczyta, to z całą pewnością ośmieli się odezwać. :twisted:

Serniczek pisze:"popie oczy wilcze gardło
co zobaczy to by żarło"

Serniku, uwielbiam Cię. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon maja 28, 2012 21:21 przez Aniada, łącznie edytowano 1 raz
Aniada

Post » Pon maja 28, 2012 21:20 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

no z nami nie przelewki! :evil:
Serniczek

Post » Pon maja 28, 2012 21:21 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Aniada pisze:Kotko, koteczki to on Ci może przynosić i bez klonowania. Chcesz?? Rzeknij słowo, a pojedziemy szukać. :mrgreen:

Czekaj pani. Zagrałam w lotto. Jak po 23 usłyszysz echo dzikiego ryku spod samiuśkich Tater, HEJ!!, to będzie znaczyło, że wygrałam te 25 baniek i robimy zbiórkę Kotów połączoną z szukaniem ABSOLUTNIE NAJLEPSZYCH MOŻLIWYCH DOMÓW :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Pon maja 28, 2012 21:22 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Serniczek pisze:
Hańka pisze:
Serniczek pisze:
aamms pisze:
MariaD pisze:Niech TŻ zeznaje. :wink:

O, to, to!
Niech zeznaje.. :twisted:

I zjem!

"popie oczy wilcze gardło
co zobaczy to by żarło"

No co...Aniada fajna laska, to pewnie i TŻ....apetyczny :mrgreen:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon maja 28, 2012 21:25 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Serniczek pisze:no z nami nie przelewki! :evil:

A bądź dobrą kumą i podeślij mi proszę swój numer telefonu na priv... Coś mi ten numer - nomen omen - zeżarło.

Czy TŻ jest apetyczny? Udzielając odpowiedzi byłabym nieobiektywna. Powiem tak: wygląda dokładnie tak, jak chciałam by mój mąż wyglądał. Akurat w tej dziedzinie życia powiodło mi się bez pudła.

No i - same widzicie - jakie ładne koty z nim mam. :mrgreen:

Moja laskowatość jednakże to kwestia mocno dyskusyjna. :evil: Może Bonsai niebawem obada, to Wam zda relację.
Aniada

Post » Pon maja 28, 2012 21:29 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Aniada skoro w połowie czerwca będziesz z samochodem i małżem to zdecydowanie zapraszam do Gliwic was oboję :mrgreen: . Poznacie niegdyś wielce wrednego pieseczka [kiedyś, bo 4 lata pracy dużo nam dały :ok: ] i najukochańszego mikrokotka :kotek: .... A, i Smoka wielce wielkiego :1luvu: .
Niestety drugie pies mieszka sobie na wsi z moją mamusią.

Za to czy w sierpniu jeszcze będę w Gliwicach to ciężko mi powiedzieć, bo... w planach mam przeprowadzkę w okolice jeleniej Góry :twisted: . Konkretnie do małej wsi Nagórze, tuż obok Lwówka Śląskiego 8) .

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Pon maja 28, 2012 21:31 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Piękne koty Aniado z nim masz :mrgreen: .
Ogonki to mają pewnie po tacie, a co mają po mamusi? :lol:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pon maja 28, 2012 21:32 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Hańka pisze:No co...Aniada fajna laska, to pewnie i TŻ....apetyczny :mrgreen:

Hańka Ty przeca żębów nie masz(chyba że na wnerwionych bezzębną babcię udajesz???)-to czym chcesz gryżć? mamlać bedziesz?
po mamusi maja urode i rozum :D
Serniczek

Post » Pon maja 28, 2012 21:39 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

To już nawet pomarzyć nie można?! Obrazek
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon maja 28, 2012 21:47 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Aniada pisze:Anuk natomiast zawstydziła mnie przed całym fejsbukiem, wskazując na rzekomo "nieprzyzwoicie merdające jajka" i dziwiąc się dalece, że ich nie widziałam.

Nie wiedziałam, że taka wstydliwa jesteś :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon maja 28, 2012 22:07 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Anuk pisze:
Aniada pisze:Anuk natomiast zawstydziła mnie przed całym fejsbukiem, wskazując na rzekomo "nieprzyzwoicie merdające jajka" i dziwiąc się dalece, że ich nie widziałam.

Nie wiedziałam, że taka wstydliwa jesteś :)

Oj tam, oj tam. Sprawdzałam, czy nas odwiedzasz. Nie lubię, jak Cię na forum nie ma. :kotek:
Aniada

Post » Wto maja 29, 2012 5:32 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

bonsai88 pisze:Aniada skoro w połowie czerwca będziesz z samochodem i małżem to zdecydowanie zapraszam do Gliwic was oboję :mrgreen: . Poznacie niegdyś wielce wrednego pieseczka [kiedyś, bo 4 lata pracy dużo nam dały :ok: ] i najukochańszego mikrokotka :kotek: .... A, i Smoka wielce wielkiego :1luvu: .
Niestety drugie pies mieszka sobie na wsi z moją mamusią.

Za to czy w sierpniu jeszcze będę w Gliwicach to ciężko mi powiedzieć, bo... w planach mam przeprowadzkę w okolice jeleniej Góry :twisted: . Konkretnie do małej wsi Nagórze, tuż obok Lwówka Śląskiego 8) .

No tak, Aniada przenosi się na Śląsk, bonsai88 ze Śląska na Dolny Śląsk... Zwariować można :mrgreen:

A co na to koty? I Czesio? ;)

:kotek:

Szafirek:
Data wyklucia: 26 marzec 2012 r.,
Data zamieszkania w domu: 19 kwietnia 2012 r.,

Kić pełnym pyszczkiem :).

Inka:
Data wyklucia: 11 maj 2012 r.,
Data zamieszkania w domu: 8 czerwiec 2012.

Kicia jak się patrzy :).

:kotek:

http://szafirinka.blogspot.com

Szafirowa

Od: Pt maja 18, 2012 21:34

[poprzednia][następna]