ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 21:24 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Dzisiaj 8O :?:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 27, 2011 21:32 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Cześć :piwa:
Duża już się cieszy gooopia, że za 2,5 tygodnia wyjeżdżamy :| Ja się nie cieszę wcale... :evil:
Ryszard :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto wrz 27, 2011 21:32 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pisałem już, że mam wisielczy nastrój. :mrgreen:
A z wisielczym nastrojem często się wiąże u mnie makabryczny humor :roll: .
Ale przyznajcie, że piosenki, które wybrałem, są fajne :ok:
Krzysiekbolo

Post » Wto wrz 27, 2011 21:44 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

juana pisze:Cześć :piwa:
Duża już się cieszy gooopia, że za 2,5 tygodnia wyjeżdżamy :| Ja się nie cieszę wcale... :evil:
Ryszard :kotek:

Cześć Rychu :piwa: !
No co ty, masz się cieszyć razem z Dużą :D.
My sie już ciebie nie możemy doczekać
:ok:.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 21:46 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Krzysiekbolo pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pisałem już, że mam wisielczy nastrój. :mrgreen:
A z wisielczym nastrojem często się wiąże u mnie makabryczny humor :roll: .
Ale przyznajcie, że piosenki, które wybrałem, są fajne :ok:

Przyznajemy :mrgreen: .
Ja muzycznie to raczej może nie w tym kierunku, ale posłuchać czasem lubię :D .

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 21:50 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

wisielce brzydko wyglądają.... nie polecam :?
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto wrz 27, 2011 21:54 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

majencja pisze:wisielce brzydko wyglądają.... nie polecam :?

Jak dla mnie Krzysiu może być nawet z wisielczym humorem, i tak go lubię :mrgreen: .
Ale faktycznie, sam wisielec jako taki wygląda nieestetycznie :? .
Zreszta wiem, bo sama widziałam takowego...

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 21:59 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja Ich ciągle widzę... :? Najmłodszy miał.... 7 lat- tak siedem! Jest to straszne, że nie widza dla siebie innego ratunku.... Jak muszą czuć się samotni...
A potem Ci co zostają , nie mogą się pogodzić zadając pytanie dlaczego??
Eeeh wzięło mnie na wywnętrzanie..... Sorry. Już nie będę.
Obrazek

majencja

Post » Wto wrz 27, 2011 22:03 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

majencja pisze:Ja Ich ciągle widzę... :? Najmłodszy miał.... 7 lat- tak siedem! Jest to straszne, że nie widza dla siebie innego ratunku.... Jak muszą czuć się samotni...
A potem Ci co zostają , nie mogą się pogodzić zadając pytanie dlaczego??
Eeeh wzięło mnie na wywnętrzanie..... Sorry. Już nie będę.

Sama zadaje sobie to pytanie...mój brat miał 28 lat, kiedy sie powiesił...widziałam 3 wisielców i on jeden wyglądał normalnie, nawet jakby sie uśmiechał.
Pytanie zostało, mogę tylko domniemywać, ale odpowiedzi nigdy nie usłyszę :( .
Tak sie tez czasami wywnętrzam...cóż, życie to nie tylko życie...

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 22:08 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Hmmm.

Znalazłem kiedyś (z 20 lat temu) zwłoki kobiety w lesie. Rozkładała się ponad pół roku. Dałem się wmanewrować w niesienie zwłok na foli przez łapiduchów. Górzysty las, strome ścieżki. Nieboszczka złapała mnie swoją kościstą dłonią za kolano.

Pierwotnie ten wpis miał być zabawny. Ale po ostatnich dwóch wpisach :roll: :roll: :cry:
Ostatnio edytowano Wto wrz 27, 2011 22:09 przez Krzysiekbolo, łącznie edytowano 1 raz
Krzysiekbolo

Post » Wto wrz 27, 2011 22:09 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Eeeh zmieńmy temat, bo noc nadciąga
To moje dzieciątka tymczasiąiatka :mrgreen: Obrazek

- wykarmione przeze mnie gumowym cyckiem :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto wrz 27, 2011 22:16 przez majencja, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

majencja

Post » Wto wrz 27, 2011 22:13 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Po Twoim wpisie - jak zaczynałam swoja " karierę" dawno, dawno temu- to jedno powieszenie zdarzało się raz na pół roku. Wtedy wszyscy dzielili sznur na małe kawałeczki uważając że przynosi szczęście 8O
Teraz potrafi być np w naszym powiecie- od kilku do kilkunastu - miesięcznie!!! To co się obserwuje- jak jest halny to wtedy jest więcej i zawsze co najmniej 3 i więcej pod rząd. No i głównie mężczyźni....
Myślę że ktoś mógłby pracę naukową na ten temat napisać
Obrazek

majencja

Post » Wto wrz 27, 2011 22:15 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

majencja pisze:Eeeh zmieńmy temat, bo noc nadciąga
To moje dzieciątka tymczasiąiatka :mrgreen: Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

A bo to przeze mnie...po tym dzisiejszym pogrzebie takie mnie różne naszły...
Ale masz śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: !

vip

Post » Wto wrz 27, 2011 22:16 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Krzysiekbolo pisze:Hmmm.

Znalazłem kiedyś (z 20 lat temu) zwłoki kobiety w lesie. Rozkładała się ponad pół roku. Dałem się wmanewrować w niesienie zwłok na foli przez łapiduchów. Górzysty las, strome ścieżki. Nieboszczka złapała mnie swoją kościstą dłonią za kolano.

Pierwotnie ten wpis miał być zabawny. Ale po ostatnich dwóch wpisach :roll: :roll: :cry:

O matulu 8O !
I nie uciekłeś z krzykiem 8O ?
Ja bym miała traumę do końca życia :!:

vip

[poprzednia][następna]