Pysia dzisiaj lepiej, przez noc małymi porcjami podjadła jedzonka. Leki ( weterynaryjne) zadziałały. Zaczynamy podejrzewać, że znowu jest problem z konserwantami w saszetkach. Powoli kończą się firmy do testowania. Teraz Pysia dwa-trzy razy w tygodniu dostawała saszetki Almo nature lub Apllawsa. W wigilie dostała swoja ulubiona i proszę jaki prezencik jej zafundowawszy.
Mój koci wykrywacz konserwantów, czyli Gagat na razie nie wskazał nic niepokojącego w Applawsie, za to Almo już jakiś czas temu odstawione ... Teraz zażerają się puszeczkami Monge
Moja Miśka na razie się przeżarła Perfectem,teraz na próbę jej kupiliśmy purinę gurmeta Wie ktoś cos o tym?zna ktoś? Miśce zasmakowało bardzo,pochłoneła dzisiaj saszetke w ciągu może pół godziny
Dziękuję z kucki. Trzymajcie dalej. Dzisiaj około 4 rano puściłam pawika. Na 14.00 idę do weta. Moja Duża ma cała listę badań jak by zrobiła człowiekowi. Ciekawe czy kotu tez tyle zrobią, Duża powiedziała, że to wetka będzie decydować. Ale coś czuje, że USG czy prześwietlenie mnie nie minie. Pysia
Fasolko, moja ciocia wet nie ma ciężko z moja Dużą. Moja Duża słucha co mówi ciocia i tylko ew. zadaje dodatkowe pytania. Ale nigdy nie sugeruje jak mnie leczyć itp, uważa, że ciocia lepiej wie co należy zrobić. Pysia
MalgWroclaw pisze:Gourmety moje dostają świątecznie - bardzo lubią.
My teraz Miśce przestawimy na razie na to chyba Saszetka nie powala ceną,bo u nas 2,50 kosztuje,więc nie będę jej żałowała I fajne te saszetki są,bo to mięcho jest podrobnione Wszak ma tylko 4% mięcha,a perfect ma 14,ale widze,że tym się zajada I po konsultacji fonowej z wetem,czy po sterylce moze to jeść,nie widział przeciwskazań,więc chyba spoko
Ostatnio edytowano Wto gru 27, 2011 13:07 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Pysiuna została u wetki na kroplówce. Schudła o kolejne 100 g. Duża idzie po nią około 16.40. Dostanie steryd, podejrzewają ostre zapalenie jelit. Także teraz karma weterynaryjna, zaleczenie stanu zapalnego, a potem dalsza diagnostyka. Około 18.00 pojadę zobaczyć moje maleństwo kochane. Aga zastanawia się czy czegoś z pracy nie przywlokła.