Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 21:08 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Przerwa była na Michasię.
No i wlazłam w kupę, psiamać :evil: .
Ciemno, Michaś mnie pociągnął do jakichś krzaków, i poczułam jak mi się rozmlazgało na klapku :evil: :evil: :evil: .
Jak myślicie, skrobać czy czekać, aż samo odpadnie :ryk: ?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sie 25, 2011 21:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Kiedyś rodzice mi mówili, że to na pieniądze :ok:
Przy tej ilości kup na ulicach, to wszyscy powinni być bogaczami :twisted:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 25, 2011 21:15 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Przerwa była na Michasię.
Ciemno, Michaś mnie pociągnął do jakichś krzaków, i poczułam jak mi się rozmlazgało na klapku :evil: :evil: :evil: .

wysusy się i wykrusy :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw sie 25, 2011 21:17 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kotx2 pisze:
vip0 pisze:Przerwa była na Michasię.

wysusy się i wykrusy :ryk:

Tyż tak myślę :ryk: :ryk: :ryk: .
A teraz was pożegnam, bo zaczyna się właśnie jeden z moich ulubionych seriali na TVN7.
Dobrej nocy, moi kochani :1luvu: !

ps.Bianeczko, ja sama juz powinnam być milionerem, gdyby to prawda była :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw sie 25, 2011 21:55 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bianka 4 pisze:Kiedyś rodzice mi mówili, że to na pieniądze :ok:
Przy tej ilości kup na ulicach, to wszyscy powinni być bogaczami :twisted:

Ale jest takie powiedzenie, że kupa przynosi szczęście :| Ja też już bym była milionerką- opiekuję się przecież dziadkiem, który jak nie urok to... No właśnie.

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt sie 26, 2011 8:56 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Gosiu, za pamięci:
delfinek - sodalit
krzyżyk - rodonit
liść - jaspis
kwiatek - karneol
serduszka czerwone - howlit
serduszko ciemne - obsydian śnieżny

I pilnuj zdrowia :wink: Za serducho :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt sie 26, 2011 16:54 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

:oops: nawet żem nie spytała o ten aperat dzisiaj Małgosiu, czy może chcesz , no rura ze mnie :oops:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pt sie 26, 2011 17:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Wyszło dzisiaj bardzo duże szydło z wielkiego wora. Mnie to wszyscy ganiają do lekarza, a to tu trzeba zadbać o Małgosię :ok: Przyznaj się kochanieńka :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sie 26, 2011 17:23 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

no tek, nie ma jej jeszcze... to możemy ją obgadać :mrgreen: prask prask
cukier krzepi

jokototo

Post » Pt sie 26, 2011 17:24 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:no tek, nie ma jej jeszcze... to możemy ją obgadać :mrgreen: prask prask

To ja zacznę, bo dzisiaj już odpuściałam pracę :mrgreen:

Małgosia serce ma wielkie, ale...nie koniecznie najmocniejsze :roll: A stresy noe pomagają :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sie 26, 2011 17:28 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

a jaka chuda jest, jeden piszczel . Ale moje koty ją lubią :D
no gamoń to od razu pokocha każdego kto da mu choćby i rodzynkę z sernika ale Psujka to już insza inszość .Ona ukazuje się tylko wybranym :D
Ostatnio edytowano Pt sie 26, 2011 17:30 przez jokototo, łącznie edytowano 1 raz
cukier krzepi

jokototo

Post » Pt sie 26, 2011 17:29 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:a jaka chuda jest, jeden piszczel . Ale moje koty ją lubią :D

Przepraszam, chuda to znaczy, że co... ja też jestem chuda :twisted: A poza tym dzisiaj się mówi - szczupła inaczej :ryk:

Jokototo, czy macie swój wątek?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sie 26, 2011 17:31 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

znaczy moje koty? jakiś stary zakurzony , raz na dwa miesiące tam coś napiszę ale i tak nikt tego nie czyta :D
cukier krzepi

jokototo

Post » Pt sie 26, 2011 17:33 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Tak se siedzę po cichutku i czytam... :mrgreen: .
O wy baby jagi jedne, plotkary :evil: ... :ryk: !

vip

Post » Pt sie 26, 2011 17:33 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:znaczy moje koty? jakiś stary zakurzony , raz na dwa miesiące tam coś napiszę ale i tak nikt tego nie czyta :D

Daj linka, bo szukanie po postach jest takie męczące :roll: A mam się nie przemęczać :mrgreen:

A ta 6-stka młodych to gdzie?
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]