jasdor pisze:vailet MÓJ TELEWIZOR SIE POPSUŁ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To cieszysz się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:vailet MÓJ TELEWIZOR SIE POPSUŁ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasdor pisze:Ja sobie banerki oddzielam przecinkami (zobacz na dole) w razie jak co - to wiem który gdzie sie kończy.
Najlepiej usuń wszystko i jeszcze raz skopiuj link i wklej
vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:To kwestia serwera. Pokaze sie.![]()
Buziaczki Bejbuni!
Dzięki kalairnie wiem co się stało,w nocy wkleiłam dodatkowy baner,a Bejbi znikneła
teraz dopiero to widzę bo mnie nie było.W nocy było ok.
Cos jest i tak zle, bo masz fragment linka... Ale bannerek odpoczywa, takie ma przerwy.
kalair,Bejbi banerek ma przerwyTŻ się rządził i masz
co teraz
kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:To kwestia serwera. Pokaze sie.![]()
Buziaczki Bejbuni!
Dzięki kalairnie wiem co się stało,w nocy wkleiłam dodatkowy baner,a Bejbi znikneła
teraz dopiero to widzę bo mnie nie było.W nocy było ok.
Cos jest i tak zle, bo masz fragment linka... Ale bannerek odpoczywa, takie ma przerwy.
kalair,Bejbi banerek ma przerwyTŻ się rządził i masz
co teraz
Vailetku, to wina serwera, widocznie cos siadlo, tak bywa. Jutro juz pewnie bedzie. Albo i dzisiaj.
kalair pisze:Spokojnie, trzeba bylo nic nie ruszac..![]()
Widzisz, u mnie tez zniknal. Sam sie pojawi,tu jest wszystko ok. W ogole dzisiaj wiele bannerkow poznikalo. To nie wina miau, tylko serwera, na ktory wgrywany jest obrazek. Poczekaj, jak sie u mnie pojawi, to wkleisz.
kalair pisze:Nie ma sie co denerwowac.![]()
Niektorym wszystkie bannerki zdechly.![]()
Ucaluj Bejbulinke!
vailet pisze:kalair pisze:Nie ma sie co denerwowac.![]()
Ucaluj Bejbulinke!
Jasne że ucałuję,należy jej się.Jak do jutra nie poczuje się lepiej muszę z nią iść do weta po coś rozkurczowego.Kupy dziś nie była.Opowiem wetowi jak na spowiedzi wszystko
vailet pisze:vailet pisze:kalair pisze:Nie ma sie co denerwowac.![]()
Ucaluj Bejbulinke!
Jasne że ucałuję,należy jej się.Jak do jutra nie poczuje się lepiej muszę z nią iść do weta po coś rozkurczowego.Kupy dziś nie była.Opowiem wetowi jak na spowiedzi wszystko
Witaj kalair,banerek muszę mieć jakiśnawet zdjęcia te nowe poznikały,a atare są.Napisz czy ten kod u Ciebie można coś z Tym zrobić
Bardzo pięknie proszę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51 i 1003 gości