Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 18:46 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:vailet MÓJ TELEWIZOR SIE POPSUŁ :ryk: :ryk: :ryk: :dance: :dance2:

To cieszysz się :lol: :?: Będzie nowy 8) Namieszałam w banerku i nie chce się wkleić tylko ten drugi się pojawia choć wywaliłam :( Kopiuję link Bejbi banerka i nie ma :( Chyba wszystko muszę usunąć i spróbować na nowo.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lip 04, 2011 18:50 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Ja sobie banerki oddzielam przecinkami (zobacz na dole) w razie jak co - to wiem który gdzie sie kończy.
Najlepiej usuń wszystko i jeszcze raz skopiuj link i wklej :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 04, 2011 19:08 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Ja sobie banerki oddzielam przecinkami (zobacz na dole) w razie jak co - to wiem który gdzie sie kończy.
Najlepiej usuń wszystko i jeszcze raz skopiuj link i wklej :ok:

Dzięki jasdor :ok: :D tak zrobię.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lip 04, 2011 19:10 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:
kalair pisze:
vailet pisze:
kalair pisze:To kwestia serwera. Pokaze sie. 8)
Buziaczki Bejbuni!

Dzięki kalair :wink: nie wiem co się stało,w nocy wkleiłam dodatkowy baner,a Bejbi znikneła :( teraz dopiero to widzę bo mnie nie było.W nocy było ok.

Cos jest i tak zle, bo masz fragment linka... Ale bannerek odpoczywa, takie ma przerwy. :wink:

kalair,Bejbi banerek ma przerwy 8O TŻ się rządził i masz :evil: co teraz :(

Vailetku, to wina serwera, widocznie cos siadlo, tak bywa. Jutro juz pewnie bedzie. Albo i dzisiaj. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 04, 2011 19:28 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kalair pisze:
vailet pisze:
kalair pisze:
vailet pisze:
kalair pisze:To kwestia serwera. Pokaze sie. 8)
Buziaczki Bejbuni!

Dzięki kalair :wink: nie wiem co się stało,w nocy wkleiłam dodatkowy baner,a Bejbi znikneła :( teraz dopiero to widzę bo mnie nie było.W nocy było ok.

Cos jest i tak zle, bo masz fragment linka... Ale bannerek odpoczywa, takie ma przerwy. :wink:

kalair,Bejbi banerek ma przerwy 8O TŻ się rządził i masz :evil: co teraz :(

Vailetku, to wina serwera, widocznie cos siadlo, tak bywa. Jutro juz pewnie bedzie. Albo i dzisiaj. :P

Nie będzie bo usunełam wszystko i nic z kodu Bejbi nie mogę wkleić.Czy zrobić usuń czy wytnij i potem wklej banerek :?:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lip 04, 2011 19:37 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Ratunku :!: :!: :!: kalair pomocy :( Twój kod jak wklejam to isze że nie można określić rozmiaru obrazka :cry: :cry: nie wiem co robić.Nie będzie bazarku i banerku :(
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lip 04, 2011 19:47 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Spokojnie, trzeba bylo nic nie ruszac.. :lol:
Widzisz, u mnie tez zniknal. Sam sie pojawi,tu jest wszystko ok. W ogole dzisiaj wiele bannerkow poznikalo. To nie wina miau, tylko serwera, na ktory wgrywany jest obrazek. Poczekaj, jak sie u mnie pojawi, to wkleisz.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lip 04, 2011 19:50 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kalair pisze:Spokojnie, trzeba bylo nic nie ruszac.. :lol:
Widzisz, u mnie tez zniknal. Sam sie pojawi,tu jest wszystko ok. W ogole dzisiaj wiele bannerkow poznikalo. To nie wina miau, tylko serwera, na ktory wgrywany jest obrazek. Poczekaj, jak sie u mnie pojawi, to wkleisz.

No widzisz jak panikara co nie zna się zrobiła :oops: Dobrze poczekam,już mnie uspokoiłaś dziękuję :D
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lip 04, 2011 19:52 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Nie ma sie co denerwowac. 8)
Niektorym wszystkie bannerki zdechly. :mrgreen:
Ucaluj Bejbulinke! :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lip 04, 2011 19:55 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Przyszła paczka karm z Krakvetu i...ta weterynaryjna 8 miesięcy po terminie 8O :evil: od razu telefon i obiecali nową przywieźć,a tą (brudne aż opakowanie) zabrać.Wszystkie inne termin ważny,ale kurier jakiś niesympatyczny i nie uprzedzili mnie tylko był telefon czy teraz może podjechać 8O no to się zgodziłam.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lip 04, 2011 19:58 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kalair pisze:Nie ma sie co denerwowac. 8)

Jasne że ucałuję,należy jej się.Jak do jutra nie poczuje się lepiej muszę z nią iść do weta po coś rozkurczowego.Kupy dziś nie była.Opowiem wetowi jak na spowiedzi wszystko :(
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lip 05, 2011 13:21 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:

Jasne że ucałuję,należy jej się.Jak do jutra nie poczuje się lepiej muszę z nią iść do weta po coś rozkurczowego.Kupy dziś nie była.Opowiem wetowi jak na spowiedzi wszystko :(

Witaj kalair,banerek muszę mieć jakiś :( nawet zdjęcia te nowe poznikały,a atare są.Napisz czy ten kod u Ciebie można coś z Tym zrobić :?: Bardzo pięknie proszę :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lip 05, 2011 13:26 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Bejbi paskudną tak suchą i grubą 8O 8O kupę walneła o 4 rano,ale zasypała.Wygrzebałam i to co się dało obejrzeć to krwi nie było :ok: i nie idzie do weta :D Wyraźnie po oczkach widać dziś że jej lepiej.Ta gastro naprawdę jej już nie służy :( dlatego kupiłam Animondę,Iams by oczywiście stopniowo mieszając je razem zobaczyć która jej lepiej służy.Innaczej się nie da,no ja tego nie mogę zjeść bo co by to dało :?:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lip 05, 2011 14:49 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Kurczę :( próbowałam teraz te kody wkleić do banerka i ciągle pisze to samo :( nie można określić rozmiaru zdjęcia.Nawet mniejsza wersja też nie można.Przez to z Bazarku Bejbi nici.Tam dużo nie było,ale ten sweter TŻ-a mi osobiście się podoba i wiem ile za wysyłkę,ale nikt tam już nie wejdzie :(
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lip 05, 2011 15:15 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:
vailet pisze:

Witaj kalair,banerek muszę mieć jakiś :( nawet zdjęcia te nowe poznikały,a atare są.Napisz czy ten kod u Ciebie można coś z Tym zrobić :?: Bardzo pięknie proszę :1luvu: :1luvu:

Mozna zrobic nowy, ale jak cos z serwerami, to nic nie zrobisz, po prostu nie wkleisz linka do podpisu... Musimy czekac, dzisiaj jeszcze wiecej bannerkow poznikalo, ja juz mam tylko swoj.. :mrgreen: To zdaje sie wina skracacza adresow.
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]