MaryLux pisze:Witamy się tu, przyszliśmy z rewizytą
Psot, Inka i Kulka czyli PIK
Witamy

Ineczko jesteś tak samo czarna jak ja

Duffy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Witamy się tu, przyszliśmy z rewizytą
Psot, Inka i Kulka czyli PIK
MaryLux pisze:A moja Duża udaje, że się nie boi dentysty. Ja mojego weta też się nie boję, zawsze na niego warczę
Inka
bozena640 pisze:MaryLux pisze:A moja Duża udaje, że się nie boi dentysty. Ja mojego weta też się nie boję, zawsze na niego warczę
Inka
Nasz się boi i nawet się do tego przyznaje![]()
Weta podobno mamy fajnego bo zawsze coś dobrego u niego dostaniemy, ale i tak się go boimy bo zawsze robi nam krzywdę![]()
Gromadka
Edytka1984 pisze:hejka Gromadziu
MaryLux pisze:bozena640 pisze:Nasz się boi i nawet się do tego przyznaje![]()
Weta podobno mamy fajnego bo zawsze coś dobrego u niego dostaniemy, ale i tak się go boimy bo zawsze robi nam krzywdę![]()
Gromadka
Nasz to nas kuja, ale potem na przeprosiny daje saszetkę. Zawsze możemy wybrać z trzech saszetek to, co nam odpowiada najbardziej.
PIK
ula-misia pisze:Dzień dobry Ciociu i gromadko![]()
![]()
mar9 pisze:brydzień słoneczka![]()
![]()
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:My to jak rezerwowaliśmy kąt w Krościenku,to mieliśmy plan wypadowy do Zakopca przy okazji
A swoją drogą to wcześniej też nigdy nie byłam w Zakopcu
W Krościenku tak,kiedyś na oazie i jeszcze do Ochotnicy Dolnej bym sobie pojechała ,też tam byłam na oazie kiedyś
Byłam w Ochotnicy GórnejNiedaleko znajomi wybudowali sobie domek i tak przy okazji zwiedzaliśmy okolicę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1419 gości