_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Cześć Słoneczka! Pozdrawiamy Was cieplutko i świątecznie Jak brzuszki, bardzo pełne? U nas baaardzo
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Cześć Dorotko, Emilku i Lillutku Jak drugi dzień leniuchowania upływa? Dorotka i tak masz urlop to się nie myśli, że jutro do pracy - tak jak i ja. A ja mam jeszcze w perspektywie zwolnienie jak mi za tydzień nie przejdzie - chorowanie na urlopie to głupi wynalazek I dzisiaj muszę też w domu siedzieć
Siemanko Dziewuszki Ledwo siedze, taka najedzona jestem. Doslownie po brzegi. Od odwalania sniegu mnie te ramie dalej strasznie boli i dzis jeszcze troche dolozylam. Musze sie pilnowac, bo przed wyjazdem nie chce nic ryzykowac. Ale sniegu po brode.
Jak głowy nie możesz przekręcić to może Cię przewiało? Spocona byłaś na pewno to i dużo nie potrzeba... A to bywa niebezpieczne takie wydawało by się głupie przewianie... Jak nie będzie lepiej, to lepiej idź może do lekarza? Nie chcę Cię straszyć i mam nadzieję, że wygrzejesz i będzie ok ale lekceważyć się tego nie powinno.