Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 20:13 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

kropkaXL pisze:Kasieńko-przeczytasz to dopiero jutro, ale ja dzisiaj ,na gorąco napiszę:-jestem szcześliwa,że mogłam poznać kogoś takiego jak Ty! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I piszę to nie tylko dlatego,że tak mi pomagasz,ale przede wszystkim dlatego,że tak fajnego Człowieka spotyka się niezwykle rzadko!
Nadajemy na tych samych falach,nawet zwrotów podobnych używamy! :lol:
Mam nadziej ę,że kolejne spotkanie bedzie dłuższe,nie takie prawie w biegu,ale i tak było bardzo miło,choć krótko!
I jeszcze raz dziękuję,za to co robisz!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bez Ciebie nic nie dało by sie zrobić!

Stefcia muwi rze Kasia muwi rze czytała dziś i bózie całóje

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon wrz 05, 2011 20:24 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

dokota pisze:
seidhee pisze:Menaszka melduje, że aszpiranty gonią po pokojach i nawet na noc ich Duża nie zamkła. Na razie nikt nie chce ich zabrać tylko wszyscy piszą że chcą tylko rudego i najlepiej zapakować z kokardką i po stopach całować mówi Duża. Menaszka nie bardzo rozumie to ale powtarza.
Menaszka

Rudego to ja mam i też nikt nie chce i się nie pyta. Może krótki ogonek nie podoba się? Jak kto by chciał rudasa, to oddam...w odpowiednie miejsce...Tylko pocztą nie przesyłam....

Stefcia muwi rze Menaszka do Aszpirantóry weźmie

CatherineTheGreat

Post » Pon wrz 05, 2011 20:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
kropkaXL pisze:Kasieńko-przeczytasz to dopiero jutro, ale ja dzisiaj ,na gorąco napiszę:-jestem szcześliwa,że mogłam poznać kogoś takiego jak Ty! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I piszę to nie tylko dlatego,że tak mi pomagasz,ale przede wszystkim dlatego,że tak fajnego Człowieka spotyka się niezwykle rzadko!
Nadajemy na tych samych falach,nawet zwrotów podobnych używamy! :lol:
Mam nadziej ę,że kolejne spotkanie bedzie dłuższe,nie takie prawie w biegu,ale i tak było bardzo miło,choć krótko!
I jeszcze raz dziękuję,za to co robisz!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bez Ciebie nic nie dało by sie zrobić!

Stefcia muwi rze Kasia muwi rze czytała dziś i bózie całóje

Jak mi miło :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 05, 2011 20:28 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Stefcia myśli jako Wudz Bez Konia rze Klarcia co to o niej Kasia muwiła mogłaby dołączyć do Agentóry tak Stefcia pżedsztawi ten wnioszek na radzie Agentuw

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 06, 2011 6:14 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

To Klarcia nieśmiało zgłasza wniosek o przyjęcie! 8)
I prosi o pozytywne rozpatrzenie podania :D

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 06, 2011 7:34 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Duża piszczy z radości że Klarcia ma fóterko szyldkredkowe i długie i że to bardzo śliczne futerko. Menaszka pyta kontrolnie, czy Klarcia ma jakieś talenty agentowe na przykład kamóflaż w szafie.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto wrz 06, 2011 8:25 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Klarcia uadna jeszt
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 06, 2011 9:07 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:Duża piszczy z radości że Klarcia ma fóterko szyldkredkowe i długie i że to bardzo śliczne futerko. Menaszka pyta kontrolnie, czy Klarcia ma jakieś talenty agentowe na przykład kamóflaż w szafie.
Menaszka

Stefci się bardzo podoba rze Duża piszczy i hciałaby poszłuchać a Klarcia wedłóg wfsztępmnego rozpożnania po żdjęńciu ma talent wfszpinaczkowy na resztę opiszuw Agentóra czeka ż niecierpliwością

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 06, 2011 11:07 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Moja Klarcia w druzynie AGENTOW!? 8O :lol: :lol:

Buziaczki koteczkom! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto wrz 06, 2011 11:11 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

kalair pisze:Moja Klarcia w druzynie AGENTOW!? 8O :lol: :lol:

Klarcia jest swoja własna i niczyja inna!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 06, 2011 11:37 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Klarcia jakby nieco poczochrana....Może czesanie?
kap.klops.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto wrz 06, 2011 11:51 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

mih pisze:Klarcia jakby nieco poczochrana....Może czesanie?
kap.klops.Laoś

:D :D :D :D :D

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 06, 2011 12:01 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

A czy Klarcia ma zabronione agentowanie Menaszka ciekawa. Bo my tu chętnie przyjmiemy wykfalifikowaną kadrę agentową.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto wrz 06, 2011 12:38 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

To cyja Klarcia jeszt Stefcia żaniepokojona bo Agentka Menaszka i Agentka Pżyjaciołek Stopka Kwfatermiszcz się pogóbią

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 06, 2011 12:39 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:

A czy Klarcia ma zabronione agentowanie Menaszka ciekawa. Bo my tu chętnie przyjmiemy wykfalifikowaną kadrę agentową.
Menaszka

żabronione Stefcia pżerażona pyta

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]