Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Ale słodkonormalnie jakbys była jego mamusią
Weihaiwej pisze:shalom pisze:Jak dobre suche to jeszcze ok, ale jeśli nagle kot dostaje zbożową karmę i zaczyna reagować jak Twoje ostatnio? a koty które wyszły od Ciebie mają w nowych domach barfa?
Niestety, tak idealnie nie jest. Ale wiem, że dostają różne mięsa, a nie są na samej suchej/puszkach i starałam się uświadomić różnice w karmach...
Mela dzisiaj plątała się razem z resztą kotów między nogami w oczekiwaniu na śniadanie, a potem sama do mnie podeszła, obwąchała rękę i dała się pogłaskać
Weihaiwej pisze:Mela to już zupełnie inny kotZachowuje się zupełnie swobodnie, dopomina się o jedzenie i pieszczoty
Przełamuje też pozostałe lęki
Były już dwa telefony w jej sprawie, jeden być może obiecujący - zobaczymy
sliver_87 pisze:Tak bardzo się cieszę, że Melcia dobrze sobie radzi.
Działasz cuda z kotami, po prostu
shalom pisze:Superstrasznie się cieszę że Melcia się przełamała. Wiem jak to cieżko z kotem trudnym.
Weihaiwej pisze:To one działają cuda ze mnąNie mogę się na nią napatrzeć
trochę się martwiłam co z nią będzie, czy się przełamie. A teraz biega radośnie po domu, super bawi się z Mią, gania się z chłopakami, zdobywa drapak - naprawdę się cieszę
anduk pisze:Jesteś cudotwórcą
Weihaiwej pisze:sliver_87 pisze:Tak bardzo się cieszę, że Melcia dobrze sobie radzi.
Działasz cuda z kotami, po prostu
To one działają cuda ze mną :D Nie mogę się na nią napatrzećtrochę się martwiłam co z nią będzie, czy się przełamie. A teraz biega radośnie po domu, super bawi się z Mią, gania się z chłopakami, zdobywa drapak - naprawdę się cieszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 232 gości