MaryLux pisze:Miaukudobry
hej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorta pisze:Makatka zabrana, koty zaanektowały do drapania![]()
chyba pójdzie na ścianę
Manius dał się wygłaskac na dzieńdobry, a potem Bajeczka przyszła do mnie na głaskanko, sama przyszła O!
Serniczek mniam mniam był, kawka i herbatka tez
no i jak zwykle u Trawki to można siedzieć i siedzieć
Dorta
Bolkowa pisze:Komp mi działaW domu siedzę bo mam kichawicę - jak się pochylę to z nosa samo mi kapie. Siedzę w łóżku, leki mam, herbatkę z cytryną i miodem mam, L4 mam, wychodzić nie mogę, na obiad będą pierogi z biedronki i jest mi dobrze.
Pozdrawiam Zielone
Bolkowa pisze:Komp mi działaW domu siedzę bo mam kichawicę - jak się pochylę to z nosa samo mi kapie. Siedzę w łóżku, leki mam, herbatkę z cytryną i miodem mam, L4 mam, wychodzić nie mogę, na obiad będą pierogi z biedronki i jest mi dobrze.
Pozdrawiam Zielone
MaryLux pisze:Bolkowa pisze:Komp mi działaW domu siedzę bo mam kichawicę - jak się pochylę to z nosa samo mi kapie. Siedzę w łóżku, leki mam, herbatkę z cytryną i miodem mam, L4 mam, wychodzić nie mogę, na obiad będą pierogi z biedronki i jest mi dobrze.
Pozdrawiam Zielone
Jak się robi pierogowy farsz z biedronek? Przepis poproszę, ras-ras!
trawa11 pisze:MaryLux pisze:Nie chce mi się, musiałabym zboczyć z trasy praca-dom o cała 30 metrów!
ja mam dalej
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Nie chce mi się, musiałabym zboczyć z trasy praca-dom o cała 30 metrów!
ja mam dalej
A ja mam większego lenia
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:
ja mam dalej
A ja mam większego lenia
ale ja dzisiaj nie mam lenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1180 gości