Tilku, to póki jest TZ, to posprząta, ale jak to taka czyścioszka, to faktycznie warto z tą trzecią kuwetą spróbować.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Cześć kochane!
Tilku, to póki jest TZ, to posprząta, ale jak to taka czyścioszka, to faktycznie warto z tą trzecią kuwetą spróbować.
joluka pisze:witam w słoneczny poranek!!!!
u nas przy 4 kotach były 4 kuwety w różnych punktach rozstawione... - teraz przy 3 są trzy.... - na razie odpukać (we wszystko!!!) długo Majorka nie siknęła poza.....![]()
![]()
![]()
OKI pisze:Cześć
tillibulek pisze:OKI pisze:Cześć
hejcia, ja dzisiaj na urlopie
tillibulek pisze:joluka pisze:witam w słoneczny poranek!!!!
u nas przy 4 kotach były 4 kuwety w różnych punktach rozstawione... - teraz przy 3 są trzy.... - na razie odpukać (we wszystko!!!) długo Majorka nie siknęła poza.....![]()
![]()
![]()
a ja zauwazylam, ze moje ksiezniczki robią siuu do jednej, a kuu do drugiej, wiec przy tym rozrachunku powinnam miec w domu co najmniej 6 kuwet
joluka pisze:moja dwójka rezydentów przez 3 lata robiła wszystko do jednej kuwety... - dopóki Pańci nie przyszło do głowy, coby tymczasowaniem się zająć.... i wszystko się poprzestawiało.....![]()
teraz bez dwóch kuwet nawet jak są tylko we dwójkę nawet wolę nie próbować....
tillibulek pisze:ja wiem, w obecnej sytuacji dla mnie tez jedna kuweta przy wiecej niz jednym kocie to szalenstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 972 gości