Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 9:13 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi,ale z drugiej strony,jakby człowiek wiedział ,że sie przewróci,to by cały czas leżał-prawda?

Sihajko-buziaki przesyłam

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 31, 2010 10:40 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No, witam.
Dzień ponury i ciemny, ale wstałam i postanowiłam, że będzie dobry. Zaczęłam robić sałatkę gyros na dzisiejszy wieczór, będę świętować ostatni dzień w roku, a żeby nie głodować w przyszłym, trzeba go dobrymi rzeczami przywitać :) Zrobię też barszczyk, bo pierożki z kapustą mi ze świąt zostały. Mam nadzieję, ze Nowy Rok nie pomyśli, że resztkami go witam :) Zresztą, jak te resztki będą takie smaczne i w takiej ilości, to nie będzie tak źle :) No i mam rum - dostałam prawdziwy rum w prezencie. Więc będzie i wesoło :)
Zaraz wprawdzie muszę jechać do weta na zastrzyk z Morfeuszkiem, bo ciągle się przecież leczymy. Rozpiskę wizyt mam do końca stycznia. A co dalej - zobaczymy, mam nadzieję, że w końcu będzie jakaś przerwa.... No i w styczniu przypada szczepienie Gajki, która właśnie zawinęła się w kocyk i śpi. Joachim wygląda przez okno, a Morfeuszek siedzi na wersalce, jeszcze chyba nie świadom czekającej go wycieczki. Mam nadzieję, że długo na autobus nie będziemy czekać i nie zmarzniemy, bo teraz to one jeżdżą jak chcą mając wytłumaczenie, że przecież zima...
Próbuję się połapać na Facebook-u, ale jakaś ciemna jestem, nie mogę tam się jakoś odnaleźć....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 31, 2010 11:15 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihajko, ja ci zycze aby ten przyszly rok nie przyniosl juz wiecej rozczarowan :piwa:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt gru 31, 2010 11:24 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:No, witam.
Dzień ponury i ciemny, ale wstałam i postanowiłam, że będzie dobry. Zaczęłam robić sałatkę gyros na dzisiejszy wieczór, będę świętować ostatni dzień w roku, a żeby nie głodować w przyszłym, trzeba go dobrymi rzeczami przywitać :) Zrobię też barszczyk, bo pierożki z kapustą mi ze świąt zostały. Mam nadzieję, ze Nowy Rok nie pomyśli, że resztkami go witam :) Zresztą, jak te resztki będą takie smaczne i w takiej ilości, to nie będzie tak źle :) No i mam rum - dostałam prawdziwy rum w prezencie. Więc będzie i wesoło :)
Zaraz wprawdzie muszę jechać do weta na zastrzyk z Morfeuszkiem, bo ciągle się przecież leczymy. Rozpiskę wizyt mam do końca stycznia. A co dalej - zobaczymy, mam nadzieję, że w końcu będzie jakaś przerwa.... No i w styczniu przypada szczepienie Gajki, która właśnie zawinęła się w kocyk i śpi. Joachim wygląda przez okno, a Morfeuszek siedzi na wersalce, jeszcze chyba nie świadom czekającej go wycieczki. Mam nadzieję, że długo na autobus nie będziemy czekać i nie zmarzniemy, bo teraz to one jeżdżą jak chcą mając wytłumaczenie, że przecież zima...
Próbuję się połapać na Facebook-u, ale jakaś ciemna jestem, nie mogę tam się jakoś odnaleźć....

Oby nadchodzący rok przyniósł zmiany na lepsze!!!!!!

Ja na FB tez się jakoś nie umiałam odnaleźć i zrezygnowałam 8)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt gru 31, 2010 12:48 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt gru 31, 2010 14:35 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No.
Więc z ogonka Morfeuszka wyrósł grzyb. Ale nie chorobowy, tylko zwykły, jak go pani wet. nazwała "normalny bytowy". Czyli nadal nie wiadomo, czemu Morfeusz tak wylizuje ten swój ogonek. Dostaliśmy odstraszaczo-gojacz i na razie obserwujemy. Oczka ładne - od lata najpiękniejsze :) Moczu już nie popuszcza, zapalenie pęcherza poszło precz, po Nowym Roku mamy zbadać, w jakim stanie są kryształy. Więc idzie ku dobremu :)

Sihaja

Post » Pt gru 31, 2010 14:38 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

i tego siem trzymajmy!
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 31, 2010 14:41 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej Morf :)
Morf :)

I Joachim

..... no i ja
Gaja

Sihaja

Post » Pt gru 31, 2010 14:56 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Oby Nowy Rok przyniósł same dobre dni!!!!
Sihajko i Tobie i koteńkom,zyczymy wszystkiego ,co w życiu najlepsze i najważniejsze!!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 31, 2010 15:05 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Wszystkim istotom wszystkiego
najlepszego w 2011 roku!

Mru

PS Ja dzis rezyduje pod wanna.
Bo tak :evil:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 31, 2010 15:10 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Mru!
Jak lubisz pod wanną, to se tam rezyduj. Ale wygodniej jest w szafie, tam miło, miękko i ciepło. I ciemno.
Odkąd jest u nas Joachim my się burzy nie boimy. Ani wystrzałów. Ale wcześniej to najlepsza była szafa.
Również życzymy wszystkiego naj w nowym roku. Wszystkim.
Gaja, Morfeszu i Joachim.

.... i ja :)

Sihaja

Post » Pt gru 31, 2010 18:41 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek

Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku w nadchodzącym Nowym Roku!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt gru 31, 2010 19:18 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek

Szczęśliwego Nowego Roku 2011 życzą estre, Prezes i Czesio :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob sty 01, 2011 0:22 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A więc... wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)
Obyśmy my i nasze koty i wszystkie inne żywe istoty doznały więcej miłości niż złości.
Żeby zdrowie, szczęście, pełne brzuszki, żeby mniej bezdomności i samotności, żeby było wszystkim lepiej.
:)

Sihaja

Post » Sob sty 01, 2011 0:23 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:piwa: dobrych ludzi wokół i spokoju w duszy życzę
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]