Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 03, 2010 11:48 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

moś pisze:
Hańka pisze:mosiu, próbujesz nas wkręcać na całego. Mamy uwierzyc, że faceci, którzy przecież mają matki, siostry, koleżanki z klasy i uczelni, spotykają kobiety w sklepie i w autobusie, także te, szczęśliwie nieliczne, pijane menelki, które też się do naszej płci zalicza, nie wiedzą, że kobieta ma przewód pokarmowy 8O 8O 8O
Może z racji stałej obecności 3 osobników płci męskiej w chacie nie zaliczam się do szczególnych admiratorek płci przeciwnej, ale w to to nawet ja nie uwierzę!

Haniu, alez ja to mowie z wlasnego doswiadczenia. Taki byl tekst mojego tz-ta do mnie pare lat temu. A ja do menelek sie nie zaliczam, publicznie tez bakow i wszelakich odglosow nie puszczam...W ogole wydaje mi sie ze oni sadza ze my bezprzewodowe anioly jestesmy, serio, serio :lol:
Ps dodam ze tz byl zachwycony moim profesjonalnym odglosem :oops:

Nie jesteś, mosiu, menelką? Pacz pani, a to siurpryza :wink: :wink: :wink: Myślę sobie, że TZ Ci zawoalowany komplement powiedział: że z taką wykwintną osobą przyszło mu żyć :mrgreen: :ok:

casica obiecywała daaawno temu pokazać światu twarde dowody, jaki to anioł z Druida. I co? Nadal NIC.
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie paź 03, 2010 11:50 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Jakie dowody???
Że niby anioł bo ma gładko? Nie ma jeszcze :twisted: Ma śliczne puchate jajeczka, slodkie jak nie wiem co.

A może zjadanie pastylek? Tak, ten mały kotek to lekoman, postaram się dzisiaj to pokazać :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie paź 03, 2010 11:52 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

moś pisze: bezprzewodowe anioly
:ryk: :ryk: :ryk:
Okreslenie cudne 8)

Mosiu, Twoj TZ to takie jakies XIX-wieczne przekonania ma w kwestii tych aniolow :roll:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Nie paź 03, 2010 11:55 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Czytam ja sobie, czytam, nadrabiam zaległości i doszłam oto do postu mosia
moś pisze:Haniu, alez ja to mowie z wlasnego doswiadczenia. Taki byl tekst mojego tz-ta do mnie pare lat temu. A ja do menelek sie nie zaliczam, publicznie tez bakow i wszelakich odglosow nie puszczam...W ogole wydaje mi sie ze oni sadza ze my bezprzewodowe anioly jestesmy, serio, serio :lol:
Ps dodam ze tz byl zachwycony moim profesjonalnym odglosem :oops:

Czytam kolejny post
moś pisze::lol: Acha, spytajcie sie Blon Tornado kto jej siedzial na kolanach kiedy przebywala u mnie na kibelku...Budus, pies zreszta podobno :roll: :lol:

i zanim doszłam do stwierdzenia, że Buduś tam siedział, w pierwszej chwili pomyślałam, że TŻ mosia :oops:

casica

Post » Nie paź 03, 2010 11:57 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica pisze:Jakie dowody???
Że niby anioł bo ma gładko? Nie ma jeszcze :twisted: Ma śliczne puchate jajeczka, slodkie jak nie wiem co.

A może zjadanie pastylek? Tak, ten mały kotek to lekoman, postaram się dzisiaj to pokazać :)

Pastylek, pastylek! Birfanka już dawno udowodniła, że są na świecie święte koty - no, ale jej Pupusz ma to w genach. Hm, kartuz może też? :o
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie paź 03, 2010 11:58 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Birfanka pisze:
moś pisze: bezprzewodowe anioly
Okreslenie cudne 8)

Mosiu, Twoj TZ to takie jakies XIX-wieczne przekonania ma w kwestii tych aniolow :roll:

Określenie piękne :)

Ale w obronie TŻ mosia dodam, że kiedyś, będąc naiwnym dziewczęciem takoż myślałam, że aspekt fizjologiczny nie może dotyczyć mojego męskiego ideału 8O (te wszystkie odgłosy niekoniecznie paszczą, to siedzenie na kibelku i wydalanie, etc)

casica

Post » Nie paź 03, 2010 11:59 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica pisze: Czytam kolejny post
moś pisze::lol: Acha, spytajcie sie Blon Tornado kto jej siedzial na kolanach kiedy przebywala u mnie na kibelku...Budus, pies zreszta podobno :roll: :lol:

i zanim doszłam do stwierdzenia, że Buduś tam siedział, w pierwszej chwili pomyślałam, że TŻ mosia :oops:

Zwizualizowalam sobie i zeszlam Obrazek
Obrazek

Birfanka

Post » Nie paź 03, 2010 12:00 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica pisze: Ale w obronie TŻ mosia dodam, że kiedyś, będąc naiwnym dziewczęciem takoż myślałam, że aspekt fizjologiczny nie może dotyczyć mojego męskiego ideału 8O (te wszystkie odgłosy niekoniecznie paszczą, to siedzenie na kibelku i wydalanie, etc)

A, to przypuszczam, ze nie masz brata 8)

Jako starsza siostra, takich iluzji na temat plci przeciwnej nigdy nie mialam :wink:
Ostatnio edytowano Nie paź 03, 2010 12:05 przez Birfanka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Birfanka

Post » Nie paź 03, 2010 12:03 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Birfanka pisze:
casica pisze: Ale w obronie TŻ mosia dodam, że kiedyś, będąc naiwnym dziewczęciem takoż myślałam, że aspekt fizjologiczny nie może dotyczyć mojego męskiego ideału 8O (te wszystkie odgłosy niekoniecznie paszczą, to siedzenie na kibelku i wydalanie, etc)

A, to przypuszczam, ze nie masz brata 8)

Jako starsza siostra, takich iluzji na temat plci przeciwnej nigdy nie mialam :wink:

Ano nie mam, jedynaczka sum.
A tata i dziadek nad wyraz byli dyskretni :twisted:

casica

Post » Nie paź 03, 2010 12:05 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

I slusznie, moi tez :lol:

Niestety, mlodsi braciszkowie to co innego Obrazek
Obrazek

Birfanka

Post » Nie paź 03, 2010 12:10 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Tak oto brak braciszków nie przygotował mnie do faktu, że faceci to nie ptaszkowie niebiescy :)

casica

Post » Nie paź 03, 2010 12:11 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica pisze:i zanim doszłam do stwierdzenia, że Buduś tam siedział, w pierwszej chwili pomyślałam, że TŻ mosia :oops:

:ryk: az tak Blondi nie lubie
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie paź 03, 2010 12:13 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

moś pisze:
casica pisze:i zanim doszłam do stwierdzenia, że Buduś tam siedział, w pierwszej chwili pomyślałam, że TŻ mosia :oops:

:ryk: az tak Blondi nie lubie

Ale przecież nie Ty miałaś jej na tych kolanach siedzieć 8)

Koniec, natychmiast przestaję dywagować, bo dojdę do jakichś bezeceństw okropnych :twisted: :P

casica

Post » Nie paź 03, 2010 12:15 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

:lol: ja tez odpadam....za daleko to idzie :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon paź 04, 2010 0:12 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica pisze:...Koniec, natychmiast przestaję dywagować, bo dojdę do jakichś bezeceństw okropnych :twisted: :P

... bo, jak wiadomo, bezeceństwom okropnym mówimy zdecydowane... "raczej nie" 8)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

[poprzednia][następna]