Moderator: Estraven
tosiula pisze:andziula20 pisze:no no no, moje gratulacje, cudny
Nie tylko cudny, ale i cudaczny. Zwłaszcza jak usiądzie obok mnie na podłodze i gada
anulka111 pisze:Tosiula tak sie ciesze)) z nowinek a zrobisz zdjecie malemu takie by te kitki na uszach db bylo widac?
![]()
![]()
andziula20 pisze:tosiula pisze:andziula20 pisze:no no no, moje gratulacje, cudny
Nie tylko cudny, ale i cudaczny. Zwłaszcza jak usiądzie obok mnie na podłodze i gada
hehe wiem coś o tym... czasami obawiam się żeby jakiś sąsiad mi w nocy nie zapukał...
tosiula pisze:Witaj Trawko![]()
Twoja ukochana Pysiunia znowu wlała TorilowiOn się tylko patrzył
No to juz kumple sa ...z doswiadczenia wlasnego powiem ,ze lada moment zawiaza ruda szajke...i wszystko beda robic wspolnietosiula pisze:anulka111 pisze:Tosiula tak sie ciesze)) z nowinek a zrobisz zdjecie malemu takie by te kitki na uszach db bylo widac?
![]()
![]()
Z nowinekRaciu bawi się z Filonkiem: Raciu bierze do pyszczka sznureczek i biega po domu, a Filonek poluje na myszkę na końcu sznureczka
Widok bezcenny
Już kilka razy tak było, więc najwyraźniej lubią tą zabawę
trawa11 pisze:tosiula pisze:Witaj Trawko![]()
Twoja ukochana Pysiunia znowu wlała TorilowiOn się tylko patrzył
pewnie za darmo to nie bylo![]()
anulka111 pisze:No to juz kumple sa ...z doswiadczenia wlasnego powiem ,ze lada moment zawiaza ruda szajke...i wszystko beda robic wspolnietosiula pisze:anulka111 pisze:Tosiula tak sie ciesze)) z nowinek a zrobisz zdjecie malemu takie by te kitki na uszach db bylo widac?
![]()
![]()
Z nowinekRaciu bawi się z Filonkiem: Raciu bierze do pyszczka sznureczek i biega po domu, a Filonek poluje na myszkę na końcu sznureczka
Widok bezcenny
Już kilka razy tak było, więc najwyraźniej lubią tą zabawę
) u mnie tka jest z Gapka i Rysiem
A jak maluszek dogrywa sie z pania domku
i jak z Torilkiem ....postepy?>??
![]()
![]()
Haker1 pisze:Pysiu masz rację.
Dama tylko z dama może się zaprzyjaźnić.
A nie z jakimś małym rudym![]()
Pysia
tosiula pisze:A od kilku dni mieszka z nami taki mały FilonekMała iskierka biegająca jak wariatuńcio z Ratulkiem. Ratulek wreszcie szczęśliwy ma kumpla do dzikich gonitw.
Bo wujek Toril nie jest już taki chętny. Chociaż nawet on się rozruszał troszkę
Tylko księżniczka Pysia próbuje wychować srajdka na grzecznego kotka i stale mu mówi co wolno, a co nie
![]()
kalair pisze:tosiula pisze:A od kilku dni mieszka z nami taki mały FilonekMała iskierka biegająca jak wariatuńcio z Ratulkiem. Ratulek wreszcie szczęśliwy ma kumpla do dzikich gonitw.
Bo wujek Toril nie jest już taki chętny. Chociaż nawet on się rozruszał troszkę
Tylko księżniczka Pysia próbuje wychować srajdka na grzecznego kotka i stale mu mówi co wolno, a co nie
![]()
Witam Tosiulkowe koteczki. I nowy cudny nabytek!
Buziaki dla Torilka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 206 gości