Mirmiłek i Przyjaciele_poproszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 15:26 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Rudolf chory, prosi o kciuki...

no właśnie. co tu tak cicho. to powinno być karalne :evil:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob mar 05, 2011 23:55 Re: Mirmiłek i Przyjaciele_Rudolf chory, prosi o kciuki...

agul-la pisze:no właśnie. co tu tak cicho. to powinno być karalne :evil:

Duża się uczy. Ma w czerwcu jakiś ważny egzamin i już jest w panice :roll: Staramy się jak możemy jej pomagać w nauce, ale Duża tego nie docenia :evil: Wcale nie pochwaliła Milusia jak jej zeżarł kodeks wykroczeń, żeby nie musiała się go uczuć :roll: Duży się śmieje, że Miluś chciał poznać smak wykroczenia :wink:

Mir raportujący naprędce

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Nie mar 06, 2011 11:55 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

a został ukarany za te wykroczenie? 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie mar 06, 2011 19:00 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

agul-la pisze:a został ukarany za te wykroczenie? 8O

też się pytamy.

Duża wracaj do zdrówka jak najszybciej. :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie mar 06, 2011 19:05 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

agul-la pisze:a został ukarany za te wykroczenie? 8O

Były takie plany ale zanim Duża wymyśliła Milusiowi karę musiała ruszyć na odsiecz swojemu komentarzowi do kro, bo miał taką fajną tasiemkową zakładkę, taką sami wiecie, miau, miau, miau :wink: też się uwielbiam nią bawić :oops:

Mir odmłodniały

Duża von Focha

Post » Nie mar 06, 2011 19:30 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

Chciałeś nanieść poprawki w opiece i kurateli Mir? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie mar 06, 2011 20:29 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

shira3 pisze:Chciałeś nanieść poprawki w opiece i kurateli Mir? :mrgreen:

Parę dodatkowych obowiązków by naszym opiekunom nie zaszkodziło :mrgreen: np. ustawowa zapisana minimalna ilość chrupek w miseczce :twisted:

Mir legislator

ps. z nimi się uczyć to gorzej niż z dziećmi...chyba...a to się położną na książce, a to coś pogryzą, a to zrzucą, a to akurat wtedy mają fazę na pieszczoszki....chyba muszę się wyprowadzić z domu :roll:

Duża von Focha

Post » Nie mar 06, 2011 21:02 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

Duża von Focha pisze:....chyba muszę się wyprowadzić z domu :roll:

tylko gdzie znajdziesz dom bez kotów :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie mar 06, 2011 21:13 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

mir, a moja mamcia zrobiła dziś to co twoja duża kiedyś czyli zamknęła mnie na balkonie! wszedłem tam ukradkiem, bo mi nie pozwala wychodzić, że niby za zimno. no trochę było, ale poźniej na początku było fajnie. jak zmarzłem to dobijałem się do drzwi. ale miała wyrzuty sumienia :twisted: przepraszała, błagała żebym wybaczył, ale ja strzeliłem focha i nie rozmawiałem z nią żeby ją ukarać za gapiostwo :evil: teraz już mi przeszło, bo chciałem pospać na kolankach więc pozwoliłem się łaskawie przeprosić :D
rysiek wspaniałomyślny
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie mar 06, 2011 22:44 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

Petka pisze:
Duża von Focha pisze:....chyba muszę się wyprowadzić z domu :roll:

tylko gdzie znajdziesz dom bez kotów :mrgreen:

Z tym będzie problem, bo nawet moi rodzice przygruchali sobie jednego :roll: jeszcze pełnojajeczny, się na niego muszę zaczaić bo ona na razie dochodzący i niedotykalski :twisted:

Duża von Focha

Post » Pon mar 07, 2011 11:09 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

agul-la pisze:mir, a moja mamcia zrobiła dziś to co twoja duża kiedyś czyli zamknęła mnie na balkonie! wszedłem tam ukradkiem, bo mi nie pozwala wychodzić, że niby za zimno. no trochę było, ale poźniej na początku było fajnie. jak zmarzłem to dobijałem się do drzwi. ale miała wyrzuty sumienia :twisted: przepraszała, błagała żebym wybaczył, ale ja strzeliłem focha i nie rozmawiałem z nią żeby ją ukarać za gapiostwo :evil: teraz już mi przeszło, bo chciałem pospać na kolankach więc pozwoliłem się łaskawie przeprosić :D
rysiek wspaniałomyślny

Ja czekam na wiosnę, na razie na balkonie się nie pokazuję :twisted:

Mir czekający na cieplejsze czasy

Duża von Focha

Post » Wto mar 08, 2011 10:42 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

ale na słonku jest całkiem fajnie. nie rozumiem tej mamci, kiedyś nie mogliśmy wcale wychodzić, bo niebezpiecznie, teraz mamy jakieś siatki i też nie pozwala, bo zimno :evil: sama nie wie czego chce :evil:
rysiek zdenerwowany
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto mar 08, 2011 16:11 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

Mieliśmy ciężką noc :evil: Duża zamiast grzecznie spać ćwiczyła całą noc kaszel :evil: Kotu się wyspać nie dała, no bo ile można znieść wstrząsów sejsmicznych, co sobie kołderkę zrolowałem. to Duża zaczynała chyrchlać i tak śmiesznie przy tym podskakiwać:roll: na znak protestu wynieśliśmy się do catroom'u, trochę tylko nam żal Dużego bo nie starczyło dla niego miejsca na drapaku i musiał zostać z Duża w sypialni :roll:

Duża von Focha

Post » Wto mar 08, 2011 16:48 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

no taki kaszel to strasznie denerwujący jest. czy oni nie zdają sobie sprawy jak to spać przeszkadza? :evil:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Czw mar 17, 2011 12:19 Re: Mirmiłek i Przyjaciele, czyli teraz na naukowo...

Co u was słychać ? Jak zdrowie ??????????
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

[poprzednia][następna]