Moderator: Estraven
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:Haneczka kocha Dużego i dlatego pomaga, jak może![]()
![]()
a pomarańczowy kot, hmmm, mogłoby nieźle wyglądać![]()
![]()
ja tam wole jak jest bialajakby byla pomaranczowa......... hmmmmm to by sie oktus zdziwił
no co, kobieta zmienną jest![]()
![]()
Oktuś by się przyzwyczaił
![]()
kobiety też często zmieniają kolor włosówa co, Haneczka gorsza? z taką urodą?
według mnie ma prawo do zmiany koloru... na trochę, bo i tak najładniejsza jest biała
![]()
buziaczki dla obojga![]()
![]()
no czasami przytrafi im sie jakiś mały incydent ale ogólnie są grzecznemar9 pisze:miłego czwartku, już niedługo do weekendu![]()
buziaki w słodkie czarno-białe (nie różowe) pysiaki
![]()
![]()
agakow82 pisze:
dzisiejszej nocy wróciło wszystko do normyspaliśmy w czwórkę jak "zabici "
![]()
Zawsze mówiłam ze nasze futrzane dzieci są dobrze wychowaneno czasami przytrafi im sie jakiś mały incydent ale ogólnie są grzeczne

mar9 pisze:te "incydenty" to w ramach urozmaicenia, coby nudno nie było![]()
agakow82 pisze:kurcze padla mi bateria w aparacienie wiem czy podczas przeprowadzki gdzieś nie posiałam ładowarki bo nie umiem znaleźć
bozena640 pisze:agakow82 pisze:kurcze padla mi bateria w aparacienie wiem czy podczas przeprowadzki gdzieś nie posiałam ładowarki bo nie umiem znaleźć
Na pewno się jeszcze znajdzie![]()
Po przeprowadzce też wszystkiego szukałam, a mp3 znalazłam po 2 miesiącach

agakow82 pisze:Wczoraj wieczorem mocno wiał wiatr.wyszłam na balkon zapalić no i koty ze mną .Usiadły przy siatce i z wielkim zaciekawieniem słuchały szumu drzewale jakie bylo ich zdziwienie że drzewa sie ruszaja
szkoda ze bateria w aparacie padła
tam gdzie mieszkaliśmy na przeciwko okien nie bylo drzew wiec można powiedziec że dla futer drzewa to nowość
![]()
tu mamy nowe okna tam mielismy stare drewniane .Jak otwieram na mikroklimat okna ( nie mamy siatek a tak jest bezpiecznie) to Hania za kazdym razem siada i nie umie pojąc jak to sie dzieje że okno jest " zamknięte" a wiaterek wiejerobi takie zdziwione minki i łapką próbuje otworzyć to okno
![]()
a i musze pochwalic nasze futerka bo z kuwetki korzystaja juz z drzwiczkaminie musimy wyciagac
nauczyly sie
Hania jak to chania zawsze sprzata wiec jak wychodzi z kuwetki to widac jej ino glowe i łapki a już zakopuje pieseczek ktory jest na zewnetrz
A Oktus jak to Oktus on ma wszystko gdzieś i najchetniej całe dnie by przespał w ..................szafie
a Oktuś jak to facet, uważa, że sprzątanie jest takie niemęskie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości