Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Nie lut 14, 2010 19:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Najlepszego Mała
Obrazek

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie lut 14, 2010 23:32 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

No i znowu juro trzeba wcześnie wstać :crying: :crying: :crying: Nienawidzę tego :evil:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lut 15, 2010 6:12 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

A jakże, właśnie wstałam :twisted:

Nerysiu... :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lut 16, 2010 17:27 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Tu też cisza ....... :roll: , co słychać w pięknym świecie Wielbłądziu ?

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 16, 2010 17:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Dzisiaj wyjątkowo nie lubię kotów :twisted: ...
Po raz kolejny zadzwonił do mnie wujek ze Stanów, po raz kolejny zapraszał mnie do siebie na wakacje 'na miesiąc czy dwa' (swoją drogą, optymista... chyba uważał, że prawie 30-letnia baba nadal jest na utrzymaniu rodziców :roll: ). Co prawda o Ameryce, tj. konkretnie o NY, nigdy nie marzyłam aż tak jak o Hiszpanii czy południu Francji, ale... ale o Półwyspie Kalifornijskim, o San Francisco :1luvu: ... Prawdopodobnie nigdy nie byłoby mnie stać na to, żeby polecieć tam w nieznane (do jakiegoś hotelu i na własne wyżywienie), ale skoro nadarza się okazja, żebym poniosła jedynie koszty podróży...
No i co z tego :twisted:
Wiecie jak wygląda czasami moje mieszkanie po 10-12 godzinach nieobecności w domu :roll: ? Myślicie, że odważyłabym się zostawić je na pastwę tej hołoty choćby na trzy-cztery dni :twisted: ? A poza tym, gdyby jeszcze w dodatku któryś przedstawiciel hołoty na to nieszczęście był łaskaw zachorować :roll: ?
Nie byłam na wakacjach od ponad 5 lat. Jeden jedyny raz wyjechałam na weekend - i tyle. Kiedy myślę o niespełnionych wojażowych marzeniach (Prowansja, greckie wyspy, Barcelona...), z miejsca szlag mnie trafia :twisted: A w dodatku: na Prowansję czy Hiszpanię to powiedzmy że nawet teraz od ręki byłoby mnie stać - ale Stany? W życiu.

Dziewięć przeuroczych Drani PILNIE oddam w dobre (lub nawet trochę gorsze :twisted: ) ręce :twisted: :twisted: :twisted:
Albo tylko osiem. Busiaczkę przekwarantannuję i poleci razem ze mną.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lut 16, 2010 17:43 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

bubor pisze:Tu też cisza ....... :roll: , co słychać w pięknym świecie Wielbłądziu ?

Ha, wywołałeś mnie 8)

Wczoraj parszywie się czułam. Dzisiaj zresztą podobnie :roll:

Wielbłądzio

Post » Wto lut 16, 2010 17:57 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wbrew pozorom w Stanach jest wyraźnie taniej niż u nas tyle że podróż za wielką wodę troche kosztuje . :roll:
Gdy dwa lata temu byłem w Miami to wynajęcie czteroosobowego lokalu typu pokój z kuchnią i łazienką mniej więcej 200 metrów od plaży kosztowało 50 $ za dobę a jak sie puźniej dowiedzieliśmy i tak nie była to najtańsza oferta , w Orlando było jeszcze taniej :wink:

bubor

Post » Wto lut 16, 2010 18:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

A że tak przy okazji zapytam: nie chciałbyś może jakiegoś sympatycznego kotka albo nawet kilku :kotek: :mrgreen: ?

Koniec tego dobrego. Biorę się za ogłoszenia adopcyjne i już. W końcu ja też muszę wreszcie mieć coś z życia.
:mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Wto lut 16, 2010 18:12 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Marzy mi sie piękna syjamska panna o cudownie niebieskich oczach :1luvu: , mam nadzieję że kiedyś spełni mi sie choć to jedno marzenie :roll:
Treść jednego ogłoszenia nawet już masz Wielbłądziu , nikt sie nie oprze pannie Juliannie gdy je przeczyta 8) :wink:

bubor

Post » Wto lut 16, 2010 18:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Tak, pamiętam :lol: , właśnie miałam Cię poprosić o zredagowanie wszystkich pozostałych 8) Skoro upchnąłbyś Julka (a pewnie upchnąłbyś, z takim tekstem ;)), to całą resztę też byś upchnął :lol:

Ja chyba powoli zaczynam marzyć o koczurku miaukunie koloru wiadomego, takim jak Czinek u Gosiak104. Ale co z tego, takie marzenie raczej nigdy się nie spełni: nie zapłaciłabym za kota tyle kasy, podczas kiedy tyle innych 'bezpłatnych' umiera z braku miłości :(

Właśnie zauważyłam, że Nunu ma ślady drapów ma swoim ślicznym białym nochalu. Ciekawe, które jej przyłożyło i za co :roll:
Ostatnio edytowano Wto lut 16, 2010 18:22 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Wto lut 16, 2010 18:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wszystko możliwe Wielbłądziu :lol: , tylko czy aby nie zaczęła byś tęsknić za tymi wszystkimi Draniami ? 8)
Ja też nie miałem na myśli pozyskiwania syjamskiej panny drogą zakupu , może kiedyś , gdzieś los postawi ją na mojej drodze ? :roll:
Dawno dawno temu człowiek marzył o niebieskookiej blondynce , kochał brązowooką a teraz to mu już tylko niebieskookie syjamskie panny w głowie :oops:
Ostatnio edytowano Wto lut 16, 2010 18:25 przez bubor, łącznie edytowano 1 raz

bubor

Post » Wto lut 16, 2010 18:24 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Zaczęłabym :crying: :crying: :crying:
Właśnie dlatego poświęcam im każde wakacje/ferie, estetykę mieszkania, resztki sił i kupę kasy...

Wielbłądzio

Post » Wto lut 16, 2010 19:09 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Też tak mam Wielbłądziu :oops: .
Ostatnio będąc w dwa weekendy na weselach tęskniłem za domem , za pannami a wybywając do Stanów jedyne czego sie obawiałem to tylko tego co sie z nimi stanie gdyby blaszany ptak dotarł do ziemi szybciej niż to z rozkładu wynikało , nawet wydałem pewne dyspozycje zaufanej osobie na taką ewentualność

bubor

Post » Śro lut 17, 2010 18:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Dzisiaj Dranie świętują 8)
Na razie dostały na kolację dwa opakowania Bozity (tylko Busiaczce nie mam do zaserwowania nic specjalnie świątecznego... ale chyba nie powinna narzekać, skoro ostatnio na co dzień jada Cosmę z białymi krewetkami :roll: :wink: ) i do zabawy na spółę jedną mysz z superdługim ogonem oraz piłeczkę z kolorowym piórkiem (prawdę mówiąc, piórka przy kocich zabawkach nie są najmądrzejszym wynalazkiem. chyba wezmę i zaraz je odetnę, zanim któreś - najprawdopodobniej Nuśka - zje i będzie rzygało na kolorowo :roll: ).Jeżeli nie zapomnę, poczęstuję je jeszcze kocimi witaminkami w kształcie serduszek :wink:
Ale co tam jakiś Dzień Kota, jeden na cały rok, wielkie halo :roll: - przecież te (i Wasze tak samo) paskudy, nieroby, futrzane leniwce świętują co roku przez okrągłe 365/366 dni :twisted:

Pańcia smętna i spuchnięta, jutro znów do lekarza (tylko tym razem tego od głowy :oops: do tego od puchnięcia to z kolei w następny czwartek...). Nie wiem, jakim cudem daję radę to wszystko ciągnąć z dnia na dzień, co rano mam wrażenie, że nijak nie zdołam być przytomna w pracy i wytrzymać na nogach do samego wieczora (a przynajmniej popołudnia)... Psychicznie też degrengolada, nie wiem czy nie jeszcze gorsza - czyli constans :(

Wielbłądzio

Post » Śro lut 17, 2010 18:39 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Kochany dla Ciebie i Twoich cudnych Drani wszystkiego najzdrowszego w tym Kocim dniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]