Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:
Dojechali juz na miejsce,ale zmeczeni bardzo,bo całe 6 godzin spędzili w tłoku i na stojąco!
Teraz chwile odpoczną i potem hajda !-podziwiac widoki!
kropkaXL pisze:Sylwia dzisiaj podziwia widoki ,przesłała mi mms-em zdjęcia ruin zamku Czorsztyn i jeziora Czorsztyńskiego-(ech zazdroszcze-kiedyś tam byłam-pięknie jest!) i pozdrawia wszystkich!
MaryLux pisze:kropkaXL pisze:Sylwia dzisiaj podziwia widoki ,przesłała mi mms-em zdjęcia ruin zamku Czorsztyn i jeziora Czorsztyńskiego-(ech zazdroszcze-kiedyś tam byłam-pięknie jest!) i pozdrawia wszystkich!
A czy zdobyła już Kaśkę, Baśkę i Kudłatą Maryśkę (tak miejscowi nazywają szczyty Trzech Koron)?
maciejowa pisze:Cześć Myszko. Fajnie, że już wróciłaś.
Mru
jerzykowka pisze:Witamy, witamy, witamy![]()
![]()
I przesylamy caluski dla Myszki slodkiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
muac pisze:no wreszcieile sie mozna lenic. Madra Myszka a niech teraz nadrabiaja zaleglosci w drapanku
az raczki tez zaczna bolec
Erin pisze:Witaj Sylwia!
Fajnie, że już wróciłaś.
jerzykowka pisze:Kochana, wlasnie przeczytalam Twoja relacje z wyjazdu- suuuperCiesze sie, ze nawet deszcz nie zepsuł Wam odpoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na Kasprowy mozna sie wybierac tylko poza sezonem, bo inaczej to naprawde kolejkowy horrorAle, na szczescie i bez tego mieliscie na pewno mnostwo wspanialych wrazen
![]()
Teraz musisz wykorzystac zregenerowane sily na dopieszczanie Myszeńki, ktora goraco sciskam![]()
Czekamy na fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 18 gości