MYSZKA-Miłość Mojego Życia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 13, 2009 0:00

Hihi,no chyba tak.Ale już mi się pychol cieszy jak Was widzę
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 13, 2009 1:36

no wreszcie :twisted: ile sie mozna lenic. Madra Myszka a niech teraz nadrabiaja zaleglosci w drapanku :D az raczki tez zaczna bolec :D

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Czw sie 13, 2009 7:11

Witamy, witamy, witamy :dance: :balony: :dance2: I przesylamy caluski dla Myszki slodkiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 13, 2009 7:56

kropkaXL pisze:
Dojechali juz na miejsce,ale zmeczeni bardzo,bo całe 6 godzin spędzili w tłoku i na stojąco!
Teraz chwile odpoczną i potem hajda !-podziwiac widoki!

Tak zgadza się 6h spędziliśmy na korytarzu.Ja już później po prostu usiadłam na podłodze między plecakami,bo już nie mogłam.My jak my,ale jedna para jechała z Tczewa i 8O 8O 8O 14h spędzili na korytarzu
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 8:02

kropkaXL pisze:Sylwia dzisiaj podziwia widoki ,przesłała mi mms-em zdjęcia ruin zamku Czorsztyn i jeziora Czorsztyńskiego-(ech zazdroszcze-kiedyś tam byłam-pięknie jest!) i pozdrawia wszystkich!

Tak,to był drugi dzionek.Zaliczyliśmy rejs po jeziorze Czorsztyńskim,zwiedziliśmy zamek i tamę w Niedzicy,a na deser zaliczyliśmy spływ Dunajcem od Sromowców Wyżnych do samego Krościenka.Następny dzionek załapaliśmy Palenicę,troszkę już pochmurno było i popadywało to i widoczki były nie za wyraźne,ale dało się rade.,Czwartek nam zupełnie wypadł,bo lało od samego rana do wieczora
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 8:14

Cześć Myszko. Fajnie, że już wróciłaś.
Mru

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw sie 13, 2009 8:21

MaryLux pisze:
kropkaXL pisze:Sylwia dzisiaj podziwia widoki ,przesłała mi mms-em zdjęcia ruin zamku Czorsztyn i jeziora Czorsztyńskiego-(ech zazdroszcze-kiedyś tam byłam-pięknie jest!) i pozdrawia wszystkich!

A czy zdobyła już Kaśkę, Baśkę i Kudłatą Maryśkę (tak miejscowi nazywają szczyty Trzech Koron)?

Tak Marysiu,zdobyliśmy je w piątek,jak juz sie ładnie wypogodziło.W pewnym momencie miałam dosyć już,ale trza być twardym nie miętkim,jak to się mówi i dotrwałam.Zdjątka podorzucam troszke później,bo mamy do przejrzenia coś kole 900 zdjęć łącznie z filmikami.Zaedytuję posty i podorzucam.W sobotę postawiliśmy na wycieczkę rowerową.Oprócz objechania okolic,zahaczyliśmy o Czerwony Klasztor na Słowacji i kawałek Słowacji.Później mieliśmy Super-Gościa,przez resztę soboty i niedzielę.W poniedziałek czas odjazdu z Krościenka,bo czas "zamówiony" się kończył.I dalszy plan : szturm na Zakopane.Szybkie szukanie jakiegokolwiek noclegu,na szczęście trafiło nam się super miejsce i pewnie jeszcze nie raz tam pojedziemy.
Myślałam że spełni się moje marzenie,wjazd na Kasprowy,ale niestety,kolejki też pewnie o tym samym marzących była ze dwu kilometrowa,a ludzie stali po 5h do samej kasy po bilet,więc stwierdziliśmy że spełnienie mojego marzenia musi poczekać.Na ukojenie wybraliśmy się do Morskiego Oka,raj dla oczu i dla moich zmęczonych nóg,bo oczywiście musiałam się zamoczyć.Na dół wróciliśmy sobie dorożką,piękne koniki były.Też zdjątka wrzucę później.
We wtorek znowu lało wrrrr :twisted: ale i tak sobie pojechaliśmy na Gubałówkę.Zdjęć za dużo nie robiliśmy bo mało było co widać.Wczoraj zahaczyliśmy jeszcze sobie o Wielką Krokiew,przy okazji na odchodne osa mnie up*******.Wystraszyłam się że coś będzie się dziać,ale na szczęście skończyło sie na zaczerwienieniu i lekkim napuchnięciu.

No a później - w drogę 7,5 h.......

Później do opisów podostawiam zdjątka,jak je chociaż po trochu przejrzymy

I JESZCZE RAZ NAPISZĘ,ŻE CIESZĘ SIĘ OGROMNIE ŻE BYŁYŚCIE CAŁY CZAS NA WĄTECZKU.I DUŻE,I PRZYJACIELE MOJEJ MYSZKI :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 8:25

maciejowa pisze:Cześć Myszko. Fajnie, że już wróciłaś.
Mru

Cześć Mój Ukochany Przystojniacho,jak Ty się czujesz?Bo moja Duża cały czas o Tobie myśli,mmmrrraaauuuu
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 8:27

jerzykowka pisze:Witamy, witamy, witamy :dance: :balony: :dance2: I przesylamy caluski dla Myszki slodkiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Nasza Kochana Asiu,nasz Skarbeńku!!!!!!
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 8:29

muac pisze:no wreszcie :twisted: ile sie mozna lenic. Madra Myszka a niech teraz nadrabiaja zaleglosci w drapanku :D az raczki tez zaczna bolec :D

Oj tak,wysępia jak się da pieszczoty,chodzi i obciera się o wszystko co ma po drodze.Pospać też nie mogliśmy,bo obudziło nas porannne MMMRRRAAAUUUU
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 8:41

Witaj Sylwia! :)
Fajnie, że już wróciłaś.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 13, 2009 8:44

Kochana, wlasnie przeczytalam Twoja relacje z wyjazdu- suuuper :D Ciesze sie, ze nawet deszcz nie zepsuł Wam odpoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na Kasprowy mozna sie wybierac tylko poza sezonem, bo inaczej to naprawde kolejkowy horror :twisted: Ale, na szczescie i bez tego mieliscie na pewno mnostwo wspanialych wrazen :D
Teraz musisz wykorzystac zregenerowane sily na dopieszczanie Myszeńki, ktora goraco sciskam :wink:
Czekamy na fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 13, 2009 8:56

Erin pisze:Witaj Sylwia! :)
Fajnie, że już wróciłaś.

Cześć Izuś,cieszę się że się cieszysz i cieszymy się razem,hihi.Brakowało mi Was wszystkich
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 9:01

jerzykowka pisze:Kochana, wlasnie przeczytalam Twoja relacje z wyjazdu- suuuper :D Ciesze sie, ze nawet deszcz nie zepsuł Wam odpoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na Kasprowy mozna sie wybierac tylko poza sezonem, bo inaczej to naprawde kolejkowy horror :twisted: Ale, na szczescie i bez tego mieliscie na pewno mnostwo wspanialych wrazen :D
Teraz musisz wykorzystac zregenerowane sily na dopieszczanie Myszeńki, ktora goraco sciskam :wink:
Czekamy na fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaraz Asieńku będę zrzucać z aparatu.I może jakiś filmik też wrzucę,chociaż strrrasznie wolno na tym youtubku się wgrywa.
Nie daliśmy się pogodzie za nic.A na Kasprowy może i wczoraj by nam się udało,ale nie wiedzieliśmy że mało ludzi było.Dopiero usłyszeliśmy jak jechaliśmy już na dworzec,jeden facet,też kierowca wsiadł i mówił.Ale tak,bez mojego marzenia i tak zwiedziliśmy wszystko co było "w planie".A zdjątka jak nie teraz to trochę później.
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 9:10

Dawaj fotki, szybciutko! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]