DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 10, 2009 16:17

To ja na wszelki wypadek z góry zamawiam Wodopija i Gburka :wink:
Bo mi jeszcze Paskudztwo naślesz :strach:

Właśnie zbieram się do domu. A w domu pewnie pójdę spać :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lip 10, 2009 16:32

Wielbłądzio pisze:To ja na wszelki wypadek z góry zamawiam Wodopija i Gburka :wink:
Bo mi jeszcze Paskudztwo naślesz :strach:

Właśnie zbieram się do domu. A w domu pewnie pójdę spać :(

Ha! Wiedziałam, że nie oprzesz się wielkiemu czarnemu koczurowi! :mrgreen:
Zresztą jeszcze się zastanów, wrzuciłam także swetra 8)
Gburek zapakowany, przy odrobinie szczęścia powinno mu wystarczyć powietrza do połowy drogi :twisted:. Jest grzeczny (jak śpi), miły (aż za bardzo), wszystkożerny (przy nim możesz sobie darować sprzątanie w kuwetach :roll:), mądry (to po mamusi :wink:), wytrwały (w dążeniu do gryzaczka), cierpliwy (w pozycji siad potrafi już wytrzymać CAŁE 0,3 s).

Mam świadków na to, że Wielbłądzio chce adoptować Głąba :smokin:
Widzieliście, prawda?
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Pt lip 10, 2009 16:53

Wielbłądzio, jesteś pewna, że to nie anemia, ta senność?

A co do kotów - nie chce ktoś Upierdliwca? Mój czarny obecnie nie daje się odpędzić, nie wiem, co mu się stało ;) Pomiziaj koty od nas.

Duża, Upierdliwiec i Tonik ;)
ObrazekObrazekObrazek

Ridesi

Od: Czw gru 13, 2007 22:52

Post » Sob lip 11, 2009 7:32

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lip 11, 2009 17:28

Tytuł chyba nieaktualny. Panuje wspaniała umiarkowana temperatura taką jaką lubię najbardziej :mrgreen:

Siupsiupas też lubi taką pogodę:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lip 12, 2009 0:02

Jak dawno go nie widziałam :1luvu:

Tak, potwierdzam: biorę Gburka 8) Mam tylko jedną prośbę: do czasu wysyłki proszę mi go wyszkolić tak, żeby był kotożerny :twisted: Mam coraz bardziej dosyć całego tego wyleniałego świństwa panoszącego się w MOIM mieszkaniu, wystarczy mi jeden (cóż, szkoda tylko, że podobno dosyć umiarkowanie :roll: inteligentny...) przyzwoity pies :twisted:

Dziś czułam się przez cały dzień wyjątkowo marnie, w związku z czym prawie nie ruszałam się z wyrka :( Oblazły mnie trzy namolne czarne koty, najgrubszy z nich uwalił mi się na plecach... Najbardziej koślawy (-a) :wink: , zniecierpliwiony (-a) moim bezruchem, postanowił w ramach pieszczoty zacząć podgryzać mnie w nos :twisted: , najchudszy (-a) swoim zwyczajem wszedł mi na głowę :roll: ... Kochane troskliwe futerka. Gdyby nie one, leżałabym dalej... i nie odezwałabym się tu do Was dzisiaj...

Ktoś właśnie próbuje przekopać się do sąsiadów na dół albo przynajmniej wywlec kuwetę z łazienki, idę sprawdzić kto to :twisted:

A jakże: Bezmóżdże moje słodkie...

Dobranoc.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lip 12, 2009 0:03

Ridesi pisze:Wielbłądzio, jesteś pewna, że to nie anemia, ta senność?

A co do kotów - nie chce ktoś Upierdliwca? Mój czarny obecnie nie daje się odpędzić, nie wiem, co mu się stało ;) Pomiziaj koty od nas.

Duża, Upierdliwiec i Tonik ;)

Jeżeli ofertę stanowi jakiś czarny koczur: CHCĘ!!! W ciemno.

Wielbłądzio

Post » Nie lip 12, 2009 3:52

Zbliża się piąta, idę spać. Niby normalne, że o tej porze mi się chce, ale biorąc pod uwagę fakt, że zwlekłam się z łóżka też o piątej, 12 godzin temu...
Nie wiem, może to leki mnie przymulają, może powinnam już wrócić do mniejszej dawki. Ale boję się, że znów będzie gorzej :roll: , za bardzo się boję, nie mam siły po raz kolejny wpadać w przepaść i wydobywać się od nowa z samego jej dna :roll: ...

Koty się pobudziły, Mamusia idzie spać. Nawet w weekendy się nimi nie zajmuję :(

Wielbłądzio

Post » Nie lip 12, 2009 6:44

Upierdliwca nie chcę.
Wielbłądku, ja dla odmiany mam problem ze spaniem..Zasypiam o 3-4..A kładę się o 24. :evil:
Chcecie Safi? :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lip 12, 2009 10:59

No nie o taką zamianę tytułu mi chodziło :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lip 12, 2009 15:32

Bożenko, a co zrobiła malutka słodka kolorowa dziewczynka :roll: ?
Po co ją oddawać i wysyłać np. na drugi koniec Polski - wypuść pod najbliższy śmietnik :wink: Lato jest, poradzi sobie :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie lip 12, 2009 15:54

Z wieści (chyba) dobrych:
zaistniała realna szansa, że mój chrzestny weźmie ode mnie Barbarę. Rozmawiałam dziś z nim i kiedy zeszło na Marynię (przypominam: tri rodziców, która często bywała u wujka 'na wakacjach', kiedy rodzice mieszkali jeszcze razem i razem wyjeżdżali na urlopy), napomknął, że i oni chyba chcieliby mieć w domu kota. Na co ja oczywiście, niczym wyszkolony drapieżca :wink:, że jeśli tak, to ja mam teraz w domu na tymczasie prześliczną młodą trzykolorową koteczkę, kochaną dla człowieka, wysterylizowaną, posłuszną ( :roll: ) i w ogóle superhiper okazyjną :wink: Ma porozmawiać z żoną i do końca tego tygodnia ma dać znać...
Mam nadzieję, że udało mi się go wrobić 8)

Z wieści złych:
moja Babcia będzie miała w tym tygodniu bardzo poważną operację :(
Niestety, z uwagi na popieprzone układy rodzinne, Babcia od pół roku 'nie chce mnie znać', w związku z czym nie widuję się z Nią i wszystkie informacje otrzymuję dopiero z drugiej ręki :( Boję się :( Bardzo się boję :(

A Szarańcza zostanie chyba w najbliższym czasie solidarnie pokłuta. Trzeba być totalną kretynką, żeby ładować (które to już... :roll: ) kolejne kilkaset złotych w takie parszywe, obrzydliwe i niewdzięczne dachowce :roll: Każda inna młoda, atrakcyjna i mądra singielka 8) kupiłaby sobie pewnie raczej jakąś boską letnią kieckę (starczyłoby pewnie i na dwie :twisted: ) w Camaieu/Mango/Zarze itp., tymczasem ja... No cóż... Młoda, atrakcyjna i singielka to ja może jestem, ale NIC poza tym :twisted:
Tym większe to NIC, że zaszczepić zamierzam je wszystkie po to, żeby cieszyły się wyśmienitym zdrowiem, były bezpieczne od wszelkich zakaźnych franc i żyły każdy minimum po 20 lat albo i dłużej.
:roll:

Wielbłądzio

Post » Nie lip 12, 2009 17:12

Zgadza się, będą pokłute :twisted: W najbliższą środę wieczorem :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie lip 12, 2009 17:30

Wielbłądzio pisze:Bożenko, a co zrobiła malutka słodka kolorowa dziewczynka :roll: ?
Po co ją oddawać i wysyłać np. na drugi koniec Polski - wypuść pod najbliższy śmietnik :wink: Lato jest, poradzi sobie :twisted:

Co zobiła? Mało mnie o zawał nie przyprawiła.Padła na jeden wieczór,jak najciężej chory,więc,umierający kot! :evil: A rano wstała,jak gdyby nigdy nic. A ja już wydzwaniałam do weta,wylałam morze łez..Chyba wyrzucę.Przeżyje. :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lip 12, 2009 17:40

Pewnie że wyrzuć. Najlepiej wszystkie trzy za jednym zamachem :wink: Wtedy tylko raz porządnie odkłaczysz mieszkanie i więcej Ci się całe to kocie świństwo nie będzie pałętało :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]