Piękny mój ogonek

Moderator: Estraven

dzięks, bo mnie nurtowałomoś pisze:Cze Pluszak, obmywam od niedawna takim żelem do oczu, antybakteryjnym o pieknej nazwie Soin des Yeuxfirmy Hery ktory to żel zakupilam bylam na bazarku..ale do niedawna zwykłą wodą
i wacikiem
palmę też kupiłaś?moś pisze:nakupilam wiosennych ciuszkow zwiewnych coby malowniczo wiosne w szkole udawac, moze sie dzieci nabiora, nawet buty mam zielone
moś pisze:i cze wsztystkim dziewczetom![]()
pluszak pisze:dzięks, bo mnie nurtowałomoś pisze:Cze Pluszak, obmywam od niedawna takim żelem do oczu, antybakteryjnym o pieknej nazwie Soin des Yeuxfirmy Hery ktory to żel zakupilam bylam na bazarku..ale do niedawna zwykłą wodą
i wacikiem
pluszak pisze:palmę też kupiłaś?moś pisze:nakupilam wiosennych ciuszkow zwiewnych coby malowniczo wiosne w szkole udawac, moze sie dzieci nabiora, nawet buty mam zielone
Georg-inia pisze:moś pisze:i cze wsztystkim dziewczetom![]()
to też ma być Prima Aprilis? teraz się już nie nabiorę
moś pisze:Georg-inia pisze:moś pisze:i cze wsztystkim dziewczetom![]()
to też ma być Prima Aprilis? teraz się już nie nabiorę
nie to nie
z ciekawościmoś pisze:pluszak pisze:dzięks, bo mnie nurtowałomoś pisze:Cze Pluszak, obmywam od niedawna takim żelem do oczu, antybakteryjnym o pieknej nazwie Soin des Yeuxfirmy Hery ktory to żel zakupilam bylam na bazarku..ale do niedawna zwykłą wodą
i wacikiem
nurtowalo z racji posiadania plaskacza z krotkimi kanalikami łzowymi, wiecznie zaplakanego i puszczajacego gile z niesamowita precyzja prosto w oko dużej...czy tak z ciekawości?
moś pisze:Acha, ciekawość do pierwszy stopień do zaplaskacenia
Marcelibu pisze:moś pisze:Acha, ciekawość do pierwszy stopień do zaplaskacenia
I krótkich kanalików łzowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości